TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
03:41 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu in de stad
De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.
«
»
06:35 Sarah & Duck
Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.
«
»
06:45 Sesamstraat
Ieniemienie heeft een nieuwe fietsbel. Ze zoekt uit hoe haar bel werkt.
«
»
07:00 Sien van Sellingen
Sien is lief, stoer, eigenwijs en beleeft allerlei avonturen. Ze vindt zichzelf groot genoeg om op een tractor te rijden of kuikentjes te verzorgen.
«
»
07:05 Sien van Sellingen
Sien is lief, stoer, eigenwijs en beleeft allerlei avonturen. Ze vindt zichzelf groot genoeg om op een tractor te rijden of kuikentjes te verzorgen.
«
»
07:15 Sien van Sellingen
Sien is lief, stoer, eigenwijs en beleeft allerlei avonturen. Ze vindt zichzelf groot genoeg om op een tractor te rijden of kuikentjes te verzorgen.
«
»
07:25 Sien van Sellingen
Sien is lief, stoer, eigenwijs en beleeft allerlei avonturen. Ze vindt zichzelf groot genoeg om op een tractor te rijden of kuikentjes te verzorgen.
«
»
07:35 Sien van Sellingen
Sien is lief, stoer, eigenwijs en beleeft allerlei avonturen. Ze vindt zichzelf groot genoeg om op een tractor te rijden of kuikentjes te verzorgen.
«
»
07:45 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
07:50 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Een sprookjesachtige camping in Nederland heeft het druk en doet er alles aan om hun gasten een zo 'normaal' en vrolijk mogelijke vakantie te bezorgen.
«
»
08:05 Jill
Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. In het programma geeft Jill ook jou alle tips en tricks om zelf aan de slag te gaan.
«
»
08:20 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
08:45 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:05 Mees Kees
Als Manon geen verkering met Wahed wil, is hij vastbesloten haar weer in de liefde te laten geloven. Kan Mees Kees hem daarbij helpen?
«
»
09:30 Checkpoint
De jongens en meiden maken van materiaal uit de schroothoop een echte raket. Welk team schiet zijn raket het hoogst de lucht in en brengt de astronauten weer veilig naar de grond?
«
»
09:55 Zapp Detective: Het geheime genootschap
In deze spannende dramaserie blijkt dat er een Geheim Genootschap van influencers is. Deze elf bepalen de gehele onlinewereld. Maar iemand komt achter hun geheim en wil hen één voor één uitschakelen.
«
»
10:10 Steken en Prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
10:25 Tussen Kop en Staart
Wat voor dierenpoep heeft Elbert meegenomen in het potje water? Wat heeft een ijsbeer wel en wij niet? Waarom kijkt Mozes zo schuldig tijdens de #mozeschallenge?
«
»
10:50 Koken met konijnen
Wat als je een huisdier wilt, maar geen huis hebt? Ghayda woont in een asielzoekerscentrum en mag geen huisdieren. Toch zou ze het liefst de hele dag met dieren willen knuffelen!
«
»
11:10 Wat maak je Menu?
Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingrediënten voor hun onwetende gasten in het Testaurant.
«
»
11:35 Enkeltje Verweggistan
De 11-jarige Luca verhuist naar Suriname. Zijn vader werkt voor het Wereld Natuur Fonds en gaat helpen de natuur in het land te beschermen.
«
»
12:00 Topdoks
We volgen Timo: een avondje chillen eindigt op de spoedeisende hulp. Rachel en Elbert laten in het Topdokslab zien hoe je longen werken.
«
»
12:25 De dikke data show
Hoe bepalen foto- en videofilters steeds meer wat wij mooi vinden? Steeds vaker gaan mensen met zo'n gefilterde selfie naar een plastisch chirurg.
«
»
12:45 De dikke data show
Een meetinstrument dat de hele dag je stappen telt, je wandelroutes onthoudt of checkt hoe lang je slaapt. Wat doen die beoordelingen met je?
«
»
13:05 De dikke data show
Jard Struik onderzoekt de grootste hit van internet: memes. Zijn het alleen onschuldige grapjes, of zit er meer achter?
«
»
13:30 Op de dierenambulance met
Presentatrice en YouTuber Jill Schirnhofer rijdt mee met de dierenambulance. Het is een spannende dag voor Jill.
«
»
13:45 Op de dierenambulance met
YouTuber Govert Sweep rijdt mee op de dierenambulance. Govert is niet bang en dat is maar goed ook. Op een parkeerplaats loopt een jonge zwaan en die moet naar een veiligere plek gebracht worden.
«
»
14:00 Op de dierenambulance met
EO-presentatrice Rachel Rosier rijdt mee met de dierenambulance. Rachel en de vrijwilligers rijden met spoed naar een zieke watervogel. Het zou kunnen gaan om de zeer besmettelijke vogelgriep.
«
»
14:15 Op de dierenambulance met
Presentator en documentairemaker Nicolaas Veul rijdt mee met de dierenambulance. Nicolaas en de vrijwilligers rijden af en aan, want het is druk.
«
»
14:30 De mooiste sprookjes
De gemene stiefmoeder van Broertje en Zusje vergiftigt hun vader. Broertje en Zusje houden het daarna thuis niet meer uit en vluchten. Door een vloek verandert Broertje in een ree.
«
»
15:30 Peperbollen en de Vloek van de Zwarte Koning
Wanneer een lerares ziek is, lijkt de schoolreis van de Peperbollen volledig in het water te vallen. Maar dan springt Benny's moeder Andrea in.
«
»
17:00 Jill
In Jills wereld kan alles: dit keer woont ze op haar eigen kasteel. Ze wil er een middeleeuws feest geven. Priscill heeft ook wel zin in een party.
«
»
17:15 Checkpoint
Een avontuurlijk testprogramma voor kinderen.
«
»
17:30 Zapplive op Zaterdag
Interactief magazine met bekende gasten, gadgets en trends, maffe filmpjes en te gekke spellen.
«
»
18:05 De Smerige Quiz
Twee teams van twee kinderen beantwoorden vragen en gaan de strijd aan in spellen waarin hun zintuigen, ledematen en organen centraal staan.
«
»
18:30 Make-Up Cup
In de finale wordt Nikkie de Jager bijgestaan door Davina Michelle.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Teenage Boss
De enthousiaste en sportieve zusjes Lotte en Lieve willen het thuis eens even helemaal anders gaan doen. Ongezond eten en gloednieuwe sportspullen staan op de verlanglijst.
«
»
19:50 Op de dierenambulance met
YouTuber Marije Zuurveld rijdt mee met de dierenambulance. Marije en de vrijwilligers krijgen een heel bijzondere opdracht van de meldkamer: ze moeten een zieke bunzing ophalen.
«
»
20:07 Socutera
Milieudefensie werkt al vijftig jaar aan een eerlijk en duurzaam Nederland, aan een samenleving waarin de vervuiler betaalt en duurzame oplossingen voor iedereen bereikbaar zijn.
«
»
20:15 Op zoek naar de gemiddelde Nederlander
Dankzij het CBS weten we alles over de gemiddelde Nederlander. Maar we weten niet wie het is. Albert Klein Haneveld gaat op zoek naar die ene persoon die in alles precies gemiddeld is.
«
»
21:30 Moltalk
Samen met oud-deelnemers wordt er gediscussieerd over opdrachten, verdachte acties en theorieën. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen.
«
»
22:05 Hunted
Na vijf seizoenen waarin onbekende Nederlanders uit handen proberen te blijven van het opsporingsteam, is het nu de beurt aan een aantal bekende Nederlanders.
«
»
22:46 Politieke Partijen: JONG
Politieke magazine.
«
»
22:55 Muziekstad
Eva Koreman is in Nijmegen. Daar laat De Staat zien hoe ze aan een nieuwe creatieve broedplaats bouwen, speelt Waltzburg frisse popliedjes en zoeken Luwten en Linde Schöne de rust op.
«
»
23:35 Super-Sonic Jazz 2020
Super-Sonic Jazz 2020 presenteert een reeks bijzondere concerten in de lege grote zaal van Paradiso. Met optredens van o.a. Arp Frique & Family, Dragonfruit, Gino-Cochise en Sarah-Jane.
«
»
00:50 Doe alsof je thuis bent
Ilse en Jerry ruilen hun gezellige naturistenpark in Flevoland met Mariëlle en Fabian van het platteland van Groningen. Slagen zij er in om zich thuis te voelen op een totaal andere plek?
«
»
01:36 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers