TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
08:00 Blauw bloed
Prins Harry en zijn echtgenote Meghan nemen definitief afstand van het Britse koningshuis.
«
»
08:40 Earth's Tropical Islands
Ooit kwam er op Hawaï om de 100.000 jaar een nieuwe diersoort voor, vandaag de dag zijn dat er 20 per jaar. Een eiland dat zo afgelegen is, kan verwoest worden door zulke dramatische veranderingen.
«
»
09:35 On Stage
Singer-songwriter Lucky Fonz III is een zelfverklaarde 'culture vulture': hij slokt hongerig alle vormen van cultuur op, van intense poëzie, over uitzinnig muziektheater, tot filosofische dans.
«
»
10:35 Podium Witteman
Bariton Martijn Cornet en het Ragazze Quartet voeren voor Ivo de Wijs een 'Winterreise'-lied uit van Schubert.
«
»
11:40 Karim pakt zijn kans
Door de kansenongelijkheid werd Ayoub Aaron op zijn oude basisschool naar het speciaal onderwijs gestuurd en op zijn nieuwe school kreeg hij een vwo-advies. Dit had mentaal grote gevolgen voor hem.
«
»
12:10 De Nieuwe Maan
Te gast: Sylvana Simons (Kandidaat Kamerlid/Lijsttrekker Bij1), Wybren van Haga (Kamerlid Forum van Democratie), Tommy Dieckmann (Eigenaar tattooshop), Chaymae El Amrani - El Idrissi (Student Albeda College) en Harriët Duurvoort (Columniste).
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:10 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.
«
»
13:50 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:15 Max Maakt Mogelijk - Special
Aids laat in Afrika een spoor van vernieling na. Het zijn de grootouders en kleinkinderen die daar als achterblijvers het slachtoffer van zijn.
«
»
14:30 De wereld van de Chinezen
Nadat Ruben Terlou over de hele wereld Chinezen heeft ontmoet, werpt hij nu een blik op de Chinese aanwezigheid in Nederland. Wie zijn de Chinezen die zich in ons land hebben gevestigd?
«
»
15:30 Fryslân DOK
De vraag is of melk wel zo gezond is. Wat zie je als je de witte sluier wegtrekt? Twee Friese ondernemers willen van melk een lokaal product maken, met liefde voor het dier.
«
»
16:05 Ziel en zaligheid
In de Bijbel staat dat ieder mens is geschapen naar beeld en gelijkenis van God. Hoe kan het dan dat er goede en slechte mensen bestaan? Aan de hand van een automatische grasmaaier geeft Pater Hugo het antwoord.
«
»
16:10 Geloofsgesprek
De bisschop van Haarlem-Amsterdam spreekt over het begin van de veertigdagentijd: hoe kun je minderen in een tijd waar alles al zo op rantsoen is en waar iedereen vooral op huis is aangewezen?
«
»
16:30 Roderick Zoekt Licht
Pastor Theo van Osch leeft als kluizenaar in Frankrijk. De stilte is de weldaad waarin hij verbonden is met God en de mensen.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Petrus in het land
We zijn op bezoek in de Adventskerk van Assen en worden welkom geheten door Helène van Noord. Zij is predikant van de protestantse wijkgemeente Vredenoord.
«
»
17:35 Metterdaad
De Nigeriaan Steve Antombikus overleefde het geweld van Boko Haram en vluchtte naar Nederland. Hij studeert nu theologie en wil in de toekomst graag terug naar zijn geboorteland.
«
»
18:10 Nederland zingt
We blikken terug op de Nederland Zingt Dag van 2016. Het thema is 'Ik zal er zijn', de titel van een van de meest geliefde liederen van de laatste jaren, dat uiteraard ook te horen is.
«
»
18:40 BinnensteBuiten
Op 26 februari viert BinnensteBuiten haar 1000ste aflevering op Kasteel Biljoen. Om het feest compleet te maken heeft de kijker gestemd op hun favoriete items van de afgelopen vijfenhalfjaar.
«
»
19:15 De verandering
Rasika is vijf jaar als zij en haar zusje door het echtpaar Bos geadopteerd worden. Later hoort ze dat haar moeder haar niet had gewild en ze is vooral streng en gemeen voor Rasika.
«
»
19:50 Blauw bloed
Royaltyprogramma waarin leden van ons koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Verder is er aandacht voor de andere vorstenhuizen van Europa.
«
»
20:35 Verborgen verleden
Jubileumuitzending naar aanleiding van de honderste aflevering. De familiegeschiedenis van cabaretier Herman Finkers liet veel leed en armoede zien. Maar ook veerkracht en doorzettingsvermogen.
«
»
21:25 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Verslag van de standpunten van de politieke partijen die bij de vorige verkiezingen in de Tweede Kamer kwamen. Vandaag: Forum voor Democratie - Thierry Baudet.
«
»
22:05 Podium Pop Up
Stadsdichter van Amsterdam Gershwin Bonevacia verrast met ensemble Fuse de werknemers van de Openbare Bibliotheek Utrecht.
«
»
22:25 Craith
In Noord-Wales wordt het lichaam gevonden van oud-docent Geraint Ellis, een oudere man die op brute wijze lijkt te zijn vermoord.
«
»
00:25 Kollektivet
Anna begint tijdens de jaren 70 samen met haar man en dochter een commune in Kopenhagen. Iedereen is gelukkig tot een liefdesaffaire voor onrust zorgt.
«
»
02:10 De Nachtzoen
De nacht biedt ruimte voor het vrijuit bespreken van thema's die het daglicht nog wel eens niet kunnen verdragen. Een gesprek over demonen van Özcan Akyol.
«
»
02:20 Nieuwsuur
Verslag van de standpunten van de politieke partijen die bij de vorige verkiezingen in de Tweede Kamer kwamen. Vandaag: Forum voor Democratie - Thierry Baudet.
«
»
03:05 Nieuwsuur
Verslag van de standpunten van de politieke partijen die bij de vorige verkiezingen in de Tweede Kamer kwamen. Vandaag: Forum voor Democratie - Thierry Baudet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

‘Dancing Dimi: Game On!’

Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat 'Dancing Dimi' onder het mes. Geraakt hij tijdig gerevalideerd om 24 dagen na zijn operatie terug op het hoogste niveau van de UK Open te staan?

'Dancing Dimi: Game On', om 20.15 uur op VTM 2.

Dossiers