TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP DoktersVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Valentina probeert dicht bij Noah te zijn onder het voorwendsel dat ze paardrijlessen nodig heeft. Maar Noah ziet in haar alleen maar een goede vriendin. Hij haast zich om na de les weg te komen omdat hij een geheime date heeft met Greta.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Sand Dollar Cove
Projectmanager Elli wordt naar Sand Dollar Cove gestuurd om er de rechten van het strand te verwerven waar een resort gebouwd gaat worden. Brody probeert de geliefde pier te behouden.
«
»
16:25 The Goldbergs
Terwijl Murray door zijn school geŽerd wordt vanwege zijn basketbalprestaties, geeft Barry een huisfeest als zijn ouders er niet zijn.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
Tijdens de diploma-uitreiking van de middelbare school riskeren Buffy en haar vrienden hun leven om te voorkomen dat de burgemeester verandert in een pure demon. Ondertussen ligt Angel op sterven.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Nog boos en gekwetst door Barney's ongevoeligheid na hun breuk, bekokstooft Robin een plan om Barney op de knieŽn te krijgen; ze lijft Anita in, een knappe zelfhulpboekenschrijfster die Barney op eigen terrein wil verslaan.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam maakt een mixtape voor Dana. Wanneer Beverly de tape vindt, denkt ze dat Adam die voor haar heeft gemaakt. Barry kan ondertussen een valse identiteitskaart bemachtigen en pocht ermee bij zijn vrienden op school.
«
»
18:40 The Simpsons
Marge stelt een schermtijd in voor het hele gezin, dat zich moeiteloos aan het nieuwe regime aanpast. Dan realiseert Marge zich dat zij verslaafd is in plaats van haar man en kinderen.
«
»
19:10 The Simpsons
Bart sluit vriendschap met Ned Flanders. Homer is jaloers en neemt wraak door Nelson Muntz onder zijn hoede te nemen. Na een heldendaad kijkt Bart ineens weer tegen hem op.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon leent Penny geld wanneer ze moeite heeft om haar huur te betalen. Omdat ze zich ongemakkelijk voelt bij het lenen van zijn geld gaat ze zich raar gedragen, dit brengt Sheldon in de war.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Beverly, Leonards moeder, komt langs en drijft Leonard en Penny tot waanzin. Sheldon, aan de andere kant, kan het bijzonder goed vinden met de psychoanalyste.
«
»
20:35 Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi
Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Die laatste moet intussen afrekenen met een geloofscrisis. Tegelijkertijd bereidt het verzet zich voor op de komende strijd met The First Order en brengt ze naar nieuwe plekken in het sterrenstelsel.
«
»
23:25 Hereditary
Na het overlijden van de moeder van Annie, worden zij en haar kinderen plots geconfronteerd met gruwelijke gebeurtenissen. Een duister geheim over hun voorouders komt aan het licht en de familie probeert hun lot te ontkomen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jaarlijks lopen er bij de politie in Groot-BrittanniŽ duizenden meldingen binnen over kindermisbruik. Heel vaak speelt het misbruik zich af binnen de familiekring. De slachtoffers, veelal jonge kinderen, zijn getekend voor het leven. Bij Natasha (28) begon het misbruik toen ze amper vier jaar oud was. En ook Maya (35) werd aangerand door haar eigen vader. Hij filmde ook alles en noteerde elk detail zorgvuldig in een dagboek. Maya daagde haar vader voor de rechtbank, waarna hij werd veroordeeld voor een celstraf van tien jaar. Schokkende verhalen waar de meeste slachtoffers niet mee naar buiten durven te komen. De vrouwen in deze documentaire vonden de moed om er openlijk over te praten in de hoop zo andere slachtoffers te kunnen helpen.

'My Dad the Paedophile', om 20.35 uur op Play Crime.

Dossiers