TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Sun, Sea and Selling Houses
In Almeria helpen Sharon en haar zoon Shaun het echtpaar Mark en Sue Tracy uit Manchester met de aankoop van hun eerste huis samen. Het wordt geen gemakkelijke opdracht, want Sue weet wat ze wil.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Singles Brad, Jedd en Harry nemen in de keuken van Scarlett plaats achter het fornuis in de hoop een date te winnen met de twintigjarige Frankie. Ze proberen allen haar hart te veroveren.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Achter gesloten deuren
Britta en haar vriend Yorrick proberen al een tijd een kindje te krijgen, maar dit heeft alleen maar tot miskramen geleid. Britta weet echter iets over de oorzaak van deze miskramen, maar dit vertelt ze niet aan Yorrick.
«
»
14:40 Love Bites
Culinaire vaardigheden worden op de proef gesteld in de jacht naar liefde. Een groepje vrijgezellen gaat koken in de hoop een afspraakje te winnen met de 24-jarige Paige uit Hyde, Greater Manchester.
«
»
15:40 Sun, Sea and Selling Houses
«
»
16:35 Achter gesloten deuren
De ex van alleenstaande moeder Mirjam heeft na vijf jaar weer contact met haar gezocht. Een duister geheim lijkt niet meer verborgen te kunnen blijven.
«
»
17:25 24 Hours in A&E
Katie heeft meerdere botbreuken en inwendige verwondingen na een ongeluk bij het paardrijden. Amy heeft een scheur in haar enkel nadat een feestje met huisgenoten slecht afliep. en Pamela heeft plotselinge rugpijn die haar in doodsnood achterlaat.
«
»
18:25 Help, Mijn Man Is Klusser
Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: 15 jaar later heeft Karin nog steeds geen degelijke hal en keuken.
«
»
19:20 Home and Away
Justin in alle staten wanneer hij ontdekt dat Ava zomaar in de wagen van een onbekende man is gestapt. Hij gaat naar haar op zoek en polst bij Theo naar aanwijzingen die hem kunnen helpen om het voertuig op te sporen.
«
»
19:50 Blind Getrouwd UK
De koppels maken zich klaar voor hun laatste etentje samen. Er is nog maar een handvol over.
«
»
20:55 Kitchen Nightmares
«
»
21:50 Expeditie Gooris in Japan
De familie beëindigt hun expeditie in Kyoto, ooit de keizerlijke hoofdstad van Japan. Ze brengen er onder meer een bezoek aan het iconische Bamboebos en krijgen een initiatie taikodrummen.
«
»
22:55 Ik Vertrek
Henny vertrekt met haar man Patrick naar Frankrijk. Ze hebben een pand gekocht dat ze gaan omtoveren tot chambres d'hôtes. De plannen lopen compleet anders en Patrick en Henny moeten concessies doen die ze eigenlijk liever niet hadden willen doen.
«
»
23:55 vier-nul
Voetbalpodcast waarin vier kenners het voorbije weekend op de grasmat bespreken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers