TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Er wordt een bijenmozaÔek en het ontleedraadsel van een ballenbad ontdekt. Boekenmeisje maakt een kleerkast met magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumba is zijn schoenen kwijt en nu moet hij de hele dag op zijn sokken blijven lopen.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee en Mo ontdekken dat de tuin te klein is voor een spelletje Spinny Disc.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn vies geworden van het buiten spelen. Wanneer ze van Kaatje in bad moeten, willen ze niet. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook in bad moeten en verzorgd moeten, ook haar hondje gaat naar de honderkapper.
«
»
06:25 Ollie
Ollie gaat logeren bij Charles, maar die heeft er al gauw spijt van dat hij een nachtuil heeft uitgenodigd.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier knipt een schepje om kleine putjes in het zand te graven. Met behulp van een perforator maakt hij zaadjes uit kleurig papier en stopt ze in de kuilen. De volgende dag zijn de stroken papier tot in de hemel gegroeid.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren worden opgewekt wakker, want vandaag is er iemand jarig. Normaal bakken de beren elkaars favoriete taart, maar dit jaar wordt er vreemd genoeg helemaal niks gebakken.
«
»
06:40 Vos en Haas
Om in Lola's ogen te schitteren, besluit Bernard een dappere ridder te worden om haar te bewijzen wat hij waard is. Hij vraagt Rock om hem te helpen een draak te bouwen die hij kan verslaan om indruk te maken op zijn geliefde.
«
»
06:50 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Op het strand verzamelt Gaspard schelpen voor zijn verzameling. Als een jongetje van zijn eigen leeftijd een mooie voor zijn neus laat vallen, maakt hij van de gelegenheid gebruik om hem zonder iets te zeggen op te rapen.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Lucy is dolblij nu haar boomhut eindelijk af is. Maar net als ze haar vrienden binnen wil verwelkomen voor een sneeuwballengevecht, ontdekt ze dat de boomhut is ingestort tijdens een sneeuwstorm.
«
»
07:10 Casper en Emma
Op een ochtend ziet Casper door zijn raam een oudere man met een dame dansen. Casper wil ook leren dansen en hij heeft geluk want op school laat een dansleraar de klas zien hoe ze moeten dansen. Hij geeft cd's mee zodat ze thuis kunnen dansen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben veel te veel hamburgers gegeten. Ze nemen zich voor om een dag niks te eten.
«
»
07:30 Kleine dingen
Roze, Blauw, Groen en Geel doen hun best om Oranje zich beter te laten voelen.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
De koelkast in de hut is vervangen door een gloednieuw apparaat. Deze nieuwe koelkast analyseert het vetpercentage van degene die hem opent, om vervolgens de bijpassende voeding aan te bieden.
«
»
07:45 Lou
Op weg van school naar huis ziet Lou SolŤne het huis van Tristan binnengaan. Ze is jaloers.
«
»
08:00 Dodo
Joe weet dat hij vernederd zal worden als hij toegeeft dat hij bang is voor Siobhans verhaal.
«
»
08:10 De Hoppers
Arno en Daria moeten een filmpje maken over hun pa. Ze schamen zich voor hem omdat hij zich graag verkleedt als Wally Wasbeer, en als job nieuwe auto's ruikt om te kijken of ze wel nieuw ruiken.
«
»
08:30 Casper en Emma - Op wintersport
Casper is bang dat zijn ouders gaan scheiden. Ze maken vaak ruzie en de vakantie naar Spanje gaat niet door. Emma probeert Casper op te vrolijken. Ze vraagt hem mee op skivakantie met haar familie.
«
»
09:40 Kleine dingen
De Ukkepukkies vinden een paar plasjes verf die op de vloer zijn achtergelaten.
«
»
09:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings geloven dat ze de dwergen uit het sprookje van Sneeuwwitje zijn. Ze besluiten de hut aan te vallen met bijlen.
«
»
09:50 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
«
»
10:00 De Smurfen nieuw
Ter gelegenheid van het feest van de salsaparilla gaan de koksjongens van Chef Kok, Brilsmurf en Domme Smurf plukken in het bos.
«
»
10:10 De Smurfen nieuw
Brilsmurf is druk bezig met de voorbereidingen van een evenement waarop Grote Smurf gaat optreden.
«
»
10:20 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft weer een idee. Hij wil Romeinse standbeelden maken van alle menhirs in Lutetia.
«
»
10:30 Idefix en de onverzettelijken
Als het voor Labienus veel te koud is in Lutetia, plaatst Quadratus een kolenkachel in het paleis. De generaal en prinses Monalisa voelen zich zeer op hun gemak, maar de rook belemmert wel het zicht op de stad.
«
»
10:40 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette bereiden zich voor op een schoolreisje naar de botanische tuin van Klaver, waar net een bijzonder nieuw project met bijen is ontwikkeld. Maar mevrouw Berry is er niet gerust op, en waarschuwt ze.
«
»
10:50 Berry Bees
De Berry Bees nemen les op een prestigieuze Shaolin-vechtsportschool in China. Mevrouw Berry vermoedt dat iemand het symbool van deze school probeert te stelen. Het gaat om een kostbaar gouden beeldje dat op een geheime plaats wordt bewaard.
«
»
11:05 Squish
Pods ouders denken dat Squish en Peggy een slechte invloed hebben. Pod krijgt een robot-oppas.
«
»
11:15 Squish
Squish maakt een deal met directeur Planaria, zodat hij niet meer hoeft na te blijven.
«
»
11:30 Galactic Agency
Grillor 747, Toasters gezworen vijand, is gestrand in het midden van de melkweg. Het agentschap wordt ingeschakeld om te helpen. Het is moeilijk voor Toaster om de drang te weerstaan om het pretentieuze schip te pesten.
«
»
11:40 Galactic Agency
Pluiii en Botemps schakelen het Galactisch Agentschap in om de machine te repareren voor hun grote Galactische Loterij-trekking. Dany maakt van de gelegenheid gebruik om te proberen vals te spelen.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings doen klittenband over hun lichaam en gooien zichzelf op de deurmat. Grizzy was een dutje aan het doen, maar wordt snel wakker door het onaangename geluid.
«
»
12:15 Ket & Doc
Collin (twaalf) heeft zijn papa - die militair is - vaak gemist. Maar deze zomer wordt alles anders... Collin en zijn vader leren elkaar beter kennen en ontdekken dat ze een verschillende kijk op de wereld hebben. Papa droomt van stoere zonen.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen: ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Totdat blijkt dat een clown en de dodelijke manipulaties van GameMaster het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Taco is jarig. Als verrassing gaan Karen en Lou op zoek naar de familie van Taco in Mexico. Ze doen een bizarre ontdekking over zijn verleden. Cas maakt elke dag exact dezelfde fietstocht. Mel vindt dat het fietstochtje meer avontuur kan gebruiken.
«
»
13:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil indruk maken op de berin en besluit een ballonpoedel te maken. Hij zag namelijk op tv hoe je zoiets kan doen.
«
»
13:30 Slot Huiverstein - 2: zoenen is (niet) verboden
Stephan is niet blij als hij van zijn ouders te horen krijgt dat hij naar een internaat gaat, Slot Huiverstein. Het slot blijkt echter een leuke plek te zijn en Stephan maakt al snel nieuwe vrienden.
«
»
15:00 Mega Mindy
Als de krant een foto belooft te plaatsen van degene die het meeste afval opruimt, wil de commissaris die prijs graag winnen. Omdat hij zelf zo lui is, moeten Mieke en Toby het werk voor hem doen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer de onhandige Bill op een hete zomerdag een grote, kapotte ventilator in de stekker steekt om wat koelte te brengen voor Samson en Marie, valt alle elektriciteit uit. Het ijs smelt hierdoor. Bill ontdekt dat dit lekkere milkshakes oplevert.
«
»
15:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies stuiten op een zacht knuffelkonijn. Terwijl ze op en neer springen op de buik van het konijn, valt Blauw eraf. Omdat Blue zich buitengesloten voelt van de opwinding, vindt Geel een manier om iedereen wat plezier te laten beleven.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Voldenuix komt om hulp smeken nadat een flesje met toverdrank van hem gestolen is. Tijdens hun nachtelijke reis ontdekt Dogmatix echter dat Voldenuix hem niet de hele waarheid vertelt.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Potige Smurf en Smurfstorm nemen het tegen elkaar op in de eerste gemengde pompoenenrace.
«
»
16:00 Lou
Lou heeft er genoeg van om in haar eentje het huishouden te runnen en elke dag pizza te eten bij Gino's omdat haar moeder liever computerspelletjes speelt dan te koken of het vuilnis buiten te zetten. Dus trekt ze in bij haar beste vriendin Mina.
«
»
16:15 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil een dutje doen, maar hij vindt maar niet het ideale kussen. Hij besluit het kussen te testen dat de Lemmings gebruiken als springmat.
«
»
16:35 Rox
Een bende criminelen schakelt de controletoren van de nationale luchthaven tijdelijk uit. Ze eisen de vrijlating van een zware crimineel. Team Rox komt er snel achter dat een sterke magneet de computers van een afstand beÔnvloedt.
«
»
17:00 De Faker
Sarah moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Hartmann.
«
»
17:15 3Hz
De vrienden zetten de achtervolging in en volgen Theo's spoor in 1989. Felix confronteert Oma Jos met zijn ontdekking.
«
»
17:39 Molang
Molang en Piu Piu denken dat ze een monster in het bos hebben gezien. Eerst geschrokken, dan geÔntrigeerd, proberen ze meer te weten te komen over dit wezen.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Ket & Doc
Lotta is anders dan andere kinderen. Daarom brengt ze haar dagen door in het Land van Grijs en Grauw. Ze is eenzaam en ze verveelt zich, tot op het moment dat ze achter de grijze muren een heel kleurrijke wereld ontdekt, bewoond door kinderen.
«
»
18:15 Nachtwacht
Cooper en Helena verdwijnen spoorloos. De Nachtwacht beseft dat ze te maken hebben met Dwaallichtjes, maar die doen normaal gezien geen vlieg kwaad. Het duurt niet lang voor ze op het spoor komen van een slecht wezen dat hen aanstuurt.
«
»
18:40 De Hoppers
De schoolreis wordt afgelast omdat Dezeure van het geld voor de reis een nieuwe auto heeft gekocht. Daria en de klas komen in opstand. Ze geven niet op totdat ze op schoolreis mogen.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De berin is haar favoriete bloem kwijtgeraakt onder een zware rots. Grizzy kan deze niet optillen en dus besluit hij hard te gaan trainen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Het is de laatste dag van Olly's sterrencontract en hij is helaas nog steeds geen superster geworden. Olly organiseert daarom een afscheidsfeest. Hij doet er toch nog alles aan om een superster te zijn tegen het einde van zijn werkdag.
«
»
19:30 Zotte dieren
Ontmoet een hamster die van groente houdt en een kat die een lesje leert door veel te veel te eten.
«
»
19:40 Buck
Katrien vraagt buurman Wilhelm op de koffie, in een poging vrede met hem te sluiten. Buck zoekt Elias op in de school. Hij wil dat Elias met Dylan vecht voor het hart van Mona.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
We zetten het nieuwe jaar in met een heleboel ongeopende cadeautjes. De kandidaten moeten zo snel mogelijk een pakje vinden waarin een feestattribuut zit.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers