TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:25 Dokter Ruben
Ruben gaat op huisbezoek met een plattelandsarts. Medische problemen blijken vooral gevoed door eenzaamheid, verdreven met drank. Maar in de 'Stad van de zon' ziet iedereen er gezond en gelukkig uit.
«
»
18:10 Kinderen van de kolonie
Een blik in hoe het koloniale systeem was georganiseerd, eerst ten tijde van Congo-Vrijstaat en daarna in Belgisch-Congo.
«
»
19:00 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
19:35 The Office
Jim gaat met Andy en Kevin golfen, in de hoop een grote klant binnen te halen. Michael zet een kraampje op op een banenmarkt op Pams oude school om een stagiair voor tijdens de zomer te vinden.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Ben Fogle reist naar Ierland en bezoekt een stel dat al veertig jaar op Smaragd Eiland woont. Hij ziet hoe ze een zelfvoorzienend huis hebben gebouwd en in harmonie leven met de natuur.
«
»
21:20 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
22:25 De ideale wereld
Gast: Charlotte Timmers.
«
»
23:05 Winteruur
Wim Helsen nodigt actrice Julie Delrue uit voor een gesprek over haar favoriete tekst.
«
»
23:20 We Need to Talk About Cosby
In de jaren zeventig is Bill Cosby op weg om een opvoeder te worden op televisie en een morele autoriteit door kinderen te waarschuwen voor o.a. drugs. Hij leek een man te zijn die we konden vertrouwen.
«
»
00:15 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers