TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Onderbreking
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Cornelius heeft zich bij de politie aangegeven en Selina geeft zichzelf de schuld. Ze reageert haar frustraties uit op Eric en Ariane. Max wil zijn fout met Werner goedmaken.
«
»
11:55 Onderbreking
«
»
14:30 Heaven
Heaven geniet nu eindelijk van het leven waar ze altijd al van gedroomd heeft op Farthinggale Manor, bij haar grootmoeder Jillian en grootvader Tony. Maar er heerst een vreemde sfeer in het landhuis.
«
»
16:15 The Goldbergs
Terwijl Adam en Barry samen een superrapgroep à la de Beastie Boys vormen, dringt Beverly er bij Murray op aan om de keuken te verbouwen.
«
»
16:40 The Good Doctor
Park probeert weer contact te krijgen met zijn zoon. Het team houdt zich bezig met een jonge vrouw die mysterieuze symptomen heeft en een outdoor-instructeur die met een hevige infectie kampt.
«
»
17:35 Parks and Recreation
Leslie spoort Ann aan om op date te gaan met Chris zodat ze om meer geld kan vragen voor de afdeling. Ron, Andy en Tom zetten een basketbalcompetitie voor jongeren op poten.
«
»
18:00 Parks and Recreation
Leslie krijgt de griep net vóór een belangrijke fondsenwerving voor het Harvest Festival. Chris probeert te voorkomen dat hij ook besmet raakt. Ron huurt Andy in als vervanger voor April.
«
»
18:30 The Goldbergs
Terwijl Beverly belooft om Scott Baio naar Jenkintown te brengen voor de actie Hands Across America, blijkt Adam ineens twee dates te hebben voor het schoolgala.
«
»
19:00 The Goldbergs
Een tv-quiz houdt voorrondes op de school van Emmy en Adam. Zouden ze door mogen naar de echte quiz?
«
»
19:20 The Simpsons
Lisa ontmoet de bekende illusionist The Great Raymondo. Hij leert haar enkele goocheltrucs die ze vervolgens op school uitvoert. Raymondo vertrouwt haar zelfs het geheim toe van zijn bekendste truc.
«
»
19:50 The Big Bang Theory
Terwijl de jongens de hele nacht in de rij staan te wachten voor de nieuwe film die ze willen zien, nodigen Penny en Bernadette Amy uit voor een feestje.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Penny's vader komt op bezoek en ze vraagt aan Leonard om te doen alsof hij haar vriendje is. Howard, Raj en Bernadette blijven de hele nacht wakker om door hun telescoop naar het heelal te kijken.
«
»
20:35 The Gunman
Nadat huurdoder Jim Terrier in Congo een machtig man heeft geëlimineerd, moet hij onderduiken. Wanneer hij jaren later toch weer in Congo komt, wordt hij zelf het doelwit van huurmoordenaars.
«
»
22:45 The Last Kingdom
Het leger van Edward trekt verder noordwaarts. Uhtred wil met een kleine groep infiltreren in Bebbanburg. Koning Constantijn arriveert om kennis te maken met zijn nieuwe bruid, Aelfwynn.
«
»
23:50 Emergence
De zoektocht naar Piper gaat onverminderd voort. Jo en Brooks volgen een aanwijzing terwijl Ed Mia probeert te helpen bij het versturen van een boodschap naar Piper.
«
»
00:40 The Big Bang Theory
Terwijl de jongens de hele nacht in de rij staan te wachten voor de nieuwe film die ze willen zien, nodigen Penny en Bernadette Amy uit voor een feestje.
«
»
01:05 The Big Bang Theory
Penny's vader komt op bezoek en ze vraagt aan Leonard om te doen alsof hij haar vriendje is. Howard, Raj en Bernadette blijven de hele nacht wakker om door hun telescoop naar het heelal te kijken.
«
»
01:25 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers