
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | Het weekmenu |
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
06:10 | Nuances |
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
06:35 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: bouliesalade, pitabroodjes, bitterballen & limoncello.
«
»
07:00 | De gastentafel |
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
07:40 | Tot op de graat |
Johan Segers zet ook vandaag een minder populaire Noordzeevis in de schijnwerpers: de bot. Deze vis leeft in grote hoeveelheden in onze Noordzee, maar is minder bekend bij de consument.
«
»
08:00 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
08:20 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
09:00 | BBQ vanavond?! |
Varkenskotelet met gegrilde romanesco / Erwtenpeulen met parmaham / Tarbot op de BBQ.
«
»
09:25 | Het weekmenu |
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
10:15 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
10:30 | De Sterrenkaart - Nederland |
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
11:05 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
11:45 | Puur oosters |
Quyên maakt deze keer een gerecht dat in alle Aziatische landen geserveerd wordt en dat bij ons wel eens verkeerdelijk 'bami goreng' genoemd wordt: gebakken noedels met rundvlees en verse groentjes.
«
»
12:00 | Op de rooster |
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven.
«
»
12:35 | Sportfood |
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
13:05 | Beach Barbecue |
Michaël Vrijmoed steekt vandaag de grill aan op het strand. Hij legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op.
«
»
13:35 | Panklaar |
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
13:45 | Op hete kolen |
Het is vandaag een bloedhete dag, maar dat houdt Michaël Vrijmoed niet tegen om zijn barbecue aan te steken, want zijn mountainbike makkers komen vandaag langs.
«
»
14:15 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
14:35 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
14:55 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
15:30 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
16:00 | Peppe's Toscane |
De hype van het moment in Italië is het biokweken.
«
»
16:30 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool.
«
»
16:45 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
17:30 | BBQ vanavond?! |
Zalmforel met aardappeltjes / Gegrilde komkommer met ansjovis / Opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
17:55 | Tot op het Bot: Het Rund |
De onglet of longhaas is een geheimzinnig stukje rundvlees, en net dat stukje wil onze chef vandaag klaarmaken.
«
»
18:20 | Peppe's Sicilië |
Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes.
«
»
18:45 | De Sterrenkaart - Nederland |
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
19:20 | Peppe's pasta |
O wee als je pastaslierten doormidden snijdt. Voor een echte Italiaan is dat doodzonde. Dat en nog meer do's en don'ts voor het maken van verse pasta krijg je vandaag op je pastabord.
«
»
19:40 | Roger van Damme: Bakken |
Het is niet gelogen: het deeg op zich is al ongelooflijk lekker. Roger van Damme bakt vandaag overheerlijke frambozentaartjes.
«
»
20:00 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
In deze aflevering komt tv-presentatrice Cath Luyten naast Hanne aan de toog zitten. Naast lachen en haar man Frank Raes liefkozen, is ook gin-tonic drinken een van haar favoriete bezigheden.
«
»
20:15 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
20:40 | Op hete kolen |
Het is een prachtige dag en dat betekent dat het weer barbecue time is in de tuin van Michaël Vrijmoed.
«
»
21:10 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
21:45 | Het weekmenu |
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
22:30 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
23:10 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
23:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:30 | Soep! |
Ijslandse maaltijdsoep (Kjotsuppa) / Knolselder-Peterseliewortelsoep
«
»
00:55 | Smossen mag |
Op zondag een ei bakken om de uitslapers te verrassen. 'Smossen Mag' inspireert vandaag met een megacool volgelnest!
«
»
01:25 | De Garde van Gert |
Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
02:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
02:25 | De dagschotel |
Jan Tournier - Zeebaars met bospaddenstoel en aardappel.
«
»
02:40 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
03:05 | Roger van Damme: Bakken |
Het is niet gelogen: het deeg op zich is al ongelooflijk lekker. Roger van Damme bakt vandaag overheerlijke frambozentaartjes.
«
»
03:20 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
03:40 | Op hete kolen |
Het is een prachtige dag en dat betekent dat het weer barbecue time is in de tuin van Michaël Vrijmoed.
«
»
04:00 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
04:35 | Het weekmenu |
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
05:15 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
05:50 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»