TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Geen uitzending
«
»
07:15 Een huis vol
Bij de Jelies staat er een nachtje in een tent op de planning. Het is zaterdag bij de Cudoghams. Geheel volgens de traditie gaat Iven samen met een groepje kinderen naar de markt.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
10:20 Geen uitzending
«
»
12:50 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
13:45 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
14:15 Neighbours
Dipi veronderstelt dat Shane het voor haar zal opnemen, maar komt bedrogen uit wanneer hij openlijk Amy steunt. Toadie wil Ned bedanken voor zijn hulp.
«
»
14:45 Sturm der Liebe
Selina maakt Ariane duidelijk dat haar vriendschap niet te koop is, maar moet dan toch een beroep doen op haar om Cornelius te helpen. Hannes moet binnenkort naar Amerika.
«
»
15:45 Urk!
Jacomien 'Kondo' is aan het ontspullen bij Ap en minimaliseert zijn schoenenverzameling. Bij Mathilde lopen de emoties hoog op wanneer ze, samen met Gerda, afscheid neemt van haar eerste liefde.
«
»
16:35 Court Cam
Getuigen, rechters en slachtoffers delen hun kijk op emotionele uitbarstingen en chaotische momenten in Amerikaanse rechtszalen.
«
»
17:05 B&B zoekt lief NL
Deelnemers: Bert (59) - B&B in Frankrijk, Caroline (49) - B&B in Oostenrijk, Debbie (31) - B&B in Italië, Jacob (60) - B&B in Portugal, Roxanne (32) - B&B in Nederland en Vincent (33) - B&B in Italië.
«
»
18:10 De Planckaerts
Tijdens hun romantisch uitstapje in Normandië hebben Eddy en Christa voor het eerst in lang weer ongestoord tijd voor elkaar. Dat leidt tot veel romantiek en gezoen en strandgekuier.
«
»
18:55 World's Most Luxurious Holidays
Documentaire.
«
»
19:50 Dat eet dan gelukkig zijn
Bockie paradeert als een 'vettig kuifje' doorheen Hasselt om op commando van Wim Opbrouck rond etenstijd bij de mensen thuis aan te bellen en zichzelf aan de keukentafel uit te nodigen.
«
»
20:35 Special Forces VIPs: Wie durft wint
Deelnemers: Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn en Imanuelle Grives.
«
»
21:40 Costa Belgica
Matti gaat op zoek naar een Spaanse Casa voor een jong gezin. Veerle en Ralph geven een exclusieve blik achter de schermen van enkele miljoenenvilla's in Marbella.
«
»
22:40 Regi Academy
Het avontuur van de kandidaten start in het zonovergoten en mondaine Marbella. Daar worden ze niet alleen elkaars concurrenten, maar ook elkaars huisgenoten.
«
»
23:45 Beer Masters
Voor de laatste opdracht moeten de hobbybrouwers een pils creëren, die ze vervolgens serveren in de bar van hun dromen. Welk team kroont zich tot 'Beer Masters'? Gastjurylid van dienst is Daisy Lowe.
«
»
00:55 Blind getrouwd: Australië
De laatste verbintenisceremonie zit erop. De overgebleven koppels blikken terug en denken na over hun toekomst. Ze bereiden zich voor op een avond stappen.
«
»
02:00 Geen uitzending
«
»
03:30 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers