TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen Uitzending
«
»
06:10 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:20 Jabaloe
Moe vindt het tijd om de mooie periode met Lou achter zich te laten en een nieuwe man te zoeken. Ze laat Bessy een advertentie in de krant publiceren. Op die manier hoopt ze iemand te vinden.
«
»
06:35 Jabaloe
Moe overhoort een gesprek tussen Slampie en Twinkly en denkt verkeerdelijk dat Slampie vader wordt. Moe wil hem voorbereiden op het vaderschap en besluit Slampie te laten oefenen op baby Jack.
«
»
06:50 Maya!
Kurt wordt door een blikseminslag op slag verliefd op de Koningin. Hij kan haar niet met rust laten en eindigt zo in de gevangenis. Kan Maya hem helpen?
«
»
07:00 Maya!
Prikkie doet alsof hij zijn verstand verloren is om zo in de korf te kunnen komen en alle honing te stelen. Hij slaagt er in, maar Maya laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren.
«
»
07:10 Kabouter Plop
Plop is een belletje van zijn muts kwijt. Klus, Kwebbel en Lui helpen hem zoeken. Klus speurt overal, zelfs tot in de oven. En dat zal hij gevoeld hebben.
«
»
07:15 Kabouter Plop
Wie is de beste beukennootjesraper van het kabouterdorp? Plop, Kwebbel en Klus willen het antwoord op deze vraag kennen en organiseren een wedstrijd.
«
»
07:20 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:45 K3 Roller Disco
Hanne en Marthe vinden allebei dezelfde sneakers leuk. Maar er is maar één paar meer. Hanne koopt de sneakers achter de rug van Marthe en moet er dan alles aan doen om de aankoop geheim te houden.
«
»
08:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Lang leve koning Julien
Een kolonie van belvormige wezens vereert Maurice als de uitverkorene. Julien staat terecht en zijn leven staat op het spel. Mort vecht tegen Morticus Khan.
«
»
09:00 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
09:20 Dance Squad
Danscrew Bouncers komt langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
«
»
09:30 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: meloensalade met parmaham en buffelmozzarella & glaasje met plattekaas, quinoa pops en appel-kiwicompote.
«
»
09:45 Geen Uitzending
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man wil iemand van de recherche spreken. Tegen Brigitte en Eric zegt hij dat zijn echtgenote vermoord zal worden. Ze heeft een dreigbrief gekregen.
«
»
12:25 De kotmadam
Een gevangene heeft aan Odilon gevraagd om zijn aangebrande liefdesbrief wat bij te schaven. Odilon beseft niet wat hij ontketent door dat onding in huis te laten rondslingeren.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Mieke en Leen merken dat Linda het moeilijk heeft. Guido schakelt Anna in om met haar te praten. Emma besluit haar Instagram-fan te blokkeren. Hij komt echter in de Foodbar een broodje bestellen.
«
»
14:10 Ella
Frederico is bij Ella blijven slapen. Carmen en Anthony zijn ontzettend nieuwsgierig naar hun nacht samen. Frederico wil dat Ella naar Prinsjesdag komt, maar zij lijkt er niet veel voor te voelen.
«
»
14:40 Ella
Het is Prinsjesdag en Ella arriveert in De Wingerd. Wanneer ze hoort dat Frederico's ex-vriendin Fien ook in de buurt is, gaat ze naar hem op zoek. Ze krijgt iets te zien waar ze het hart van in is.
«
»
15:15 Gooische vrouwen
De vrouwen trakteren Roelien op een bezoekje aan een beautyfarm. Cheryl wil een fan minder enthousiast maken voor Martin. Ondertussen is Claire opgeroepen als getuige in de zaak tegen Ernst.
«
»
16:15 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:30 Tien om te zien
Met optredens van Pommelien Thijs, Cleymans & Van Geel, Pauline, Margriet Hermans, CAMILLE, Stan Van Samang, Sylver, De Kreuners, Petra en Kalush Orchestra.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een boer wil bij Patrick klacht neerleggen. Die roept inspecteurs Koen en Tineke erbij.
«
»
18:20 De kotmadam
De studenten zijn uitgegaan en Koen heeft naar eigen zeggen een vamp aan de haak geslagen. Tot hij het telefoonnummer vormt dat ze op een lottobriefje heeft geschreven.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Niels kijkt uit naar de vijf Siberische tijgers die uit quarantaine mogen en hun nieuw verblijf in The Land of the Cold, de nieuwste wereld in het park, mogen betreden.
«
»
20:35 Waarheid, durven of doen
Komiek Kamal Kharmach, presentatrice Anne De Baetzelier, Qmusic-dj Dorothee Dauwe en muzikant Ian Thomas maken er een bonte avond van in de Oranjerie in Kortrijk.
«
»
21:35 Vakantiehuis for Life
Julie lokt de duo's zonder dat ze het beseffen naar het centrum van Durbuy voor de laatste game en daarbij kunnen ze maar beter heel goed luisteren.
«
»
22:40 9-1-1: Lone Star
Tommy is in shock na het plotse overlijden van haar man. Owen probeert haar zo goed als hij kan op te vangen. Daarnaast gaat een man tot het uiterste voor zijn dochter, die in een coma ligt.
«
»
23:35 Gooische vrouwen
De vrouwen trakteren Roelien op een bezoekje aan een beautyfarm. Cheryl wil een fan minder enthousiast maken voor Martin. Ondertussen is Claire opgeroepen als getuige in de zaak tegen Ernst.
«
»
00:40 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers