TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:45 Sturm der Liebe
Selina kan Maja en Cornelius niet vergeven. Ze weet ook niet of Cornelius wel echt onschuldig is. Cornelius maakt haar echter duidelijk dat hij voor haar liefde wil vechten.
«
»
11:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 Catch and Release
Na de plotse dood van haar verloofde vindt Gray Wheeler troost bij haar vrienden. Naarmate ze haar leven weer probeert op te bouwen, komen er steeds meer geheimen over haar verloofde naar boven.
«
»
16:10 Modern Family
Haley weet niet goed of ze Arvin haar kus met Dylan moet opbiechten. Ze vraagt Mitch en Cam om raad. Gloria gelooft niet dat de Canadese vriendin van Manny echt bestaat.
«
»
16:35 White Collar
Neal en Peter voeren een onderzoek naar een moordenaar. Al snel blijkt er nog meer op het spel te staan wanneer ze zich realiseren dat dit wel eens de persoon zou kunnen zijn die achter Neal aanzat.
«
»
17:25 Modern Family
Haley kan niet kiezen tussen haar afgelopen relatie en haar huidige, maar moet een beslissing nemen. Manny keert terug naar de schoolbanken.
«
»
17:50 Modern Family
Phil hoort dat zijn les over vastgoed wordt stopgezet als er nog meer studenten afhaken. Daarom gooit hij al zijn charmes in de strijd om zijn medestudente Paige erbij te houden.
«
»
18:20 Parks & Recreation
Op een datingsite wordt Leslie gekoppeld aan Tom. Chris en Ron nemen het tegen elkaar op in een wedstrijdje hamburgers bakken.
«
»
18:50 The Simpsons
Terwijl Bart en Lisa aan het vissen zijn in de buurt van de nucleaire reactor, zien ze plots een vis met drie ogen voorbijzwemmen.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer vertelt op café honderduit over de laatste honkbalwedstrijd die hij gezien heeft. Zijn baas, Mr. Burns, is enthousiast en trakteert Homer tot ze allebei dronken zijn.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo en zijn team moeten een vooraanstaande Russische journaliste beschermen. Jim overweegt om zijn moeder in huis te nemen als ze uit de gevangenis komt.
«
»
20:35 No Good Deed
Op een dag is alleenstaande moeder Karen getuige van een overval. Ze besluit in te grijpen en weet zo het leven te redden van Jeremy. Hij wil vervolgens graag iets voor haar kunnen betekenen.
«
»
22:20 Bruce Almighty
Bruce Nolan werkt als reporter voor de lokale televisie. Na een helse dag op het werk wordt hij heel boos op God. God besluit Bruce een bezoek te brengen en geeft hem voor één week al zijn krachten.
«
»
00:10 S.W.A.T.
Hondo en zijn team moeten een vooraanstaande Russische journaliste beschermen. Jim overweegt om zijn moeder in huis te nemen als ze uit de gevangenis komt.
«
»
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers