TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Xena, The Warrior Princess
Alhoewel er achter elke boom gevaar schuilt, trekken Xena en Gabrielle dwars door het oorlogsgebied.
«
»
14:35 Xena, The Warrior Princess
Dragmon wil de Ixian-steen stelen van de centauren. Deze steen bevat kwade geesten en Dragmon wil die bevrijden zodat de centauren opnieuw boosaardige wezens worden.
«
»
15:35 Magnum
In opdracht van marinebiologe Marion Hammond gaat Magnum op zoek naar haar vermiste vader, een ethnoloog wiens boot op het mysterieuze Nihoa-kanaal werd gevonden.
«
»
16:25 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle gaan naar Palestina. Xena had de reus Goliath immers beloofd hem daar te ontmoeten om samen het gevecht te herdenken waarbij zijn familieleden omkwamen.
«
»
17:15 Stargate SG-1
Carter en Teal'c contacteren de Asgard om Jack te kunnen genezen. Dokter Weir krijgt te maken met enkele Goa'uld die een wapen van de Ancients willen.
«
»
18:05 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Lisa en Todd beginnen aan een van de zwaarste ritten van het seizoen: een onontgonnen spoor dat als bijnaam 'Highway to Hell' heeft.
«
»
19:00 Top Gear
Jeremy en James doen een poging om samen een advertentie te maken voor Volkswagen zonder elkaar de haren uit het hoofd te trekken. Richard test de Vauxhall VXR8 Bathurst Edition.
«
»
20:05 En toen kwam ons ma binnen
Deze show neemt de kijker mee in een wereld vol beschamende situaties en vertelt al deze herkenbare verhalen in sketchvorm.
«
»
20:35 Blues Brothers 2000
Wanneer Elwood Blues na een jarenlange celstraf vrijgelaten wordt, ontdekt hij dat er veel is veranderd in de buitenwereld. Ondanks alles besluit hij The Blues Brothers Band nieuw leven in te blazen.
«
»
22:50 Emmanuelle IV
Sylvia probeert Marc uit haar leven te bannen, maar ze kan niet vergeten wat ze samen hadden. Ze besluit haar leven een drastische wending te geven en reist naar het Braziliaanse São Paulo.
«
»
00:40 Stargate SG-1
Carter en Teal'c contacteren de Asgard om Jack te kunnen genezen. Dokter Weir krijgt te maken met enkele Goa'uld die een wapen van de Ancients willen.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers