
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
06:05 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
06:25 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Dagny Ros maakt zelf een lekker smeuïge pesto en bakt een stuk sappige kip.
«
»
06:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Amsterdammer met het meest uitmuntende smaakprofiel: van der Eerde Michiel!
«
»
07:15 | De dagschotel |
Johan Segers - Witloof in de oven
«
»
07:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Met o.m.: Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Café Nanas, Hapjes - Bart Desmidt: Kippenspiesjes.
«
»
07:45 | BBQ vanavond?! |
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
08:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
08:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Dagny Ros maakt zelf een lekker smeuïge pesto en bakt een stuk sappige kip.
«
»
09:05 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat er een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
09:25 | Soep! |
Consommé met kruidenpannenkoekjes / Aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
09:45 | Toasted on Wheels! |
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te soigneren met spannende streetfood gerechten.
«
»
10:10 | Veldvers |
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om.
«
»
10:30 | Karola's Kitchen |
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
10:50 | Tot op de graat |
Vandaag maakt Johan scharretong klaar, een klein platvisje dat familie is van de tong, de schar en de tongschar.
«
»
11:05 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»
11:35 | De hofleverancier |
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
12:00 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Rode poon met wakame salade.
«
»
12:15 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
13:00 | De zomertafel |
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
13:30 | De dagschotel |
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
13:45 | De gezonde goesting |
Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites.
«
»
14:15 | Apero-Dining |
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
14:45 | Roger van Damme: Bakken |
Bakbeest Roger van Damme maakt vandaag een misérable. Hij bouwt een hele toren van lekkernijen: van biscuit over aardbeien en boterroom om zich uiteindelijk helemaal uit te leven tijdens de afwerking.
«
»
15:10 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
15:35 | Peppe's Toscane |
De hype van het moment in Italië is het biokweken.
«
»
16:00 | Puur oosters: Japans |
Het is niet alleen in ónze keuken een succes, ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediënten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren.
«
»
16:20 | De zomertafel |
Steffi Vertriest en Roger van Damme maken zomerse gerechten.
«
»
16:55 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
17:30 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
17:50 | Het weekmenu |
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
18:35 | De Sterrenkaart - Nederland |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
19:10 | Peppe's pasta |
Italiaanse pasta op z'n best! Laat dat de definitie zijn van het programma Peppe's Pasta. Het is Peppe Giacomazza die voor de gerechten zorgt en vandaag legt hij trofie op ons bord.
«
»
19:20 | Sportfood |
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
19:55 | Beach Barbecue |
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat en dat kan je vandaag goed merken.
«
»
20:20 | Roger van Damme: Bakken |
Vandaag maakt Roger van Damme iets typisch Nederlands, maar even fel gesmaakt door de Belgen: poffertjes.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst bakt vandaag met bakmeester Roger van Damme. 'De peer' krijgt een waar eerbetoon in combinatie met een heerlijke amandelcrème om duimen en vingers bij af te likken.
«
»
21:15 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' werkt Johan Segers met de kaviaar van de Noordzee: de onovertroffen grijze garnaal.
«
»
21:35 | Het weekmenu |
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
22:25 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
22:40 | BBQ vanavond?! |
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
23:25 | Karola's Kitchen |
It's dinnertime! En dan wil je natuurlijk alle gasten pleasen. Met de courgettelasagne van Karolien scoor je sowieso. Een groenten- en smaakbommetje. En als dessert maakt ze kaastaart in een potje, luchtig en met heerlijk zacht fruit.
«
»
23:55 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
00:15 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»
00:45 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst bakt vandaag met bakmeester Roger van Damme. 'De peer' krijgt een waar eerbetoon in combinatie met een heerlijke amandelcrème om duimen en vingers bij af te likken.
«
»
01:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken een chef die je nooit teleur zal stelle(n): Beeckman Jelle.
«
»
01:50 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
02:20 | De dagschotel |
Michaël Vrijmoed - Koude Pastasalade met kip tandoori
«
»
02:30 | In de Mix (magazine Njam) |
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Sois SageHapjes - Bart Desmidt: ZuringrolletjesReportage IjsboerkeHandige Keukentools - Steffi Vertriest: Rode bieten hummus
«
»
02:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst bakt vandaag met bakmeester Roger van Damme. 'De peer' krijgt een waar eerbetoon in combinatie met een heerlijke amandelcrème om duimen en vingers bij af te likken.
«
»
03:25 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' werkt Johan Segers met de kaviaar van de Noordzee: de onovertroffen grijze garnaal.
«
»
03:40 | Het weekmenu |
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
04:25 | BBQ vanavond?! |
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»
04:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
05:05 | Karola's Kitchen |
It's dinnertime! En dan wil je natuurlijk alle gasten pleasen. Met de courgettelasagne van Karolien scoor je sowieso. Een groenten- en smaakbommetje. En als dessert maakt ze kaastaart in een potje, luchtig en met heerlijk zacht fruit.
«
»
05:25 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
05:40 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»