TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
Tommy Teleshopping op OUTtv!
«
»
10:00 Hell's Kitchen
De chefs bereiden zich voor op hun volgende uitdaging: een blinde proeftest waarbij elk team de smaken van babyvoeding moet proberen te herkennen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Blind getrouwd USA
De grote dag is aangebroken voor de vier resterende singles; vandaag treden ze in het huwelijksbootje met een onbekende. Na de ceremonies is het tijd voor de huwelijksrecepties.
«
»
14:05 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
14:55 BBQ Street
Grillmaster Peter De Clercq laat zien hoe jij thuis de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue.
«
»
15:25 Neighbours
Ned twijfelt aan het plan van Yashvi om voor eens en voor altijd af te rekenen met Scarlett. Zij is er echter van overtuigd dat Scarlett niet aan de verleiding zal kunnen weerstaan om op te dagen.
«
»
15:50 Sturm der Liebe
Maja vertelt Christoph dat ze denkt dat Ariane Selina een paar weken geleden heeft vergiftigd. Hij bedenkt een plan om Ariane onder druk te zetten.
«
»
16:50 Achter gesloten deuren
Jasmijn staat op het punt om voor de tweede keer te trouwen. Haar hele familie juicht dit tweede huwelijk toe. Maar Jasmijn verliest haar hart opnieuw aan haar ex. Voor wie zal ze uiteindelijk kiezen?
«
»
17:40 Hell's Kitchen
Na de recente eliminaties moeten de teams opnieuw in evenwicht gebracht worden. Vervolgens maken de chefs kennis met de gastjuryleden voor de volgende opdracht.
«
»
18:35 De Pfaffs
Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en Sam wil dit voor geen geld missen. Daarna trekt hij richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'Anne's Vlaamse 10'.
«
»
19:10 Home and Away
Tane is woedend wanneer hij verneemt dat Nikau zijn beste vriend een pak slaag heeft verkocht en confronteert hem hiermee. Mia en Ari moeten tussenbeide komen.
«
»
19:40 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
20:35 Mission: Impossible - Ghost Protocol
Omdat IMF-agent Ethan Hunt verdacht wordt van de bomaanslag op het Kremlin, verbreekt de Amerikaanse overheid elke band met het geheime agentschap. Hunt zoekt een manier om zijn naam te zuiveren.
«
»
23:05 S.W.A.T.
Wanneer Hicks getuige is van de moord op een vriend, start het team meteen een zoektocht naar de dader en diens motief. Luca probeert zijn broer zo goed mogelijk bij te staan.
«
»
23:55 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
00:50 Hoarders
We nemen een kijkje bij vijf verzamelaars uit voorgaande seizoenen: Al, Jill, Dale, Claire & Vance, en Verna. Hoe gaat het nu met hen?
«
»
01:35 Tommy Teleshopping
Tommy Teleshopping op OUTtv!
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers