TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Verwacht op VTM 3
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Tim geeft Amelie haar eerste les polo. Dirk springt uit zijn rolstoel en zet een paar stappen richting Linda. Lucy heeft het moeilijk wanneer Paul haar vertelt dat hij aan het daten is met Michelle.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Ann Rule's Sleeping With Danger
Stewardess Grace heeft de man van haar dromen nog niet gevonden. Wanneer ze Paul ontmoet, krijgt ze alsnog hoop op een leven vol liefde. Tot ze op een dag op brutale wijze door hem wordt aangevallen.
«
»
16:25 The Big Bang Theory
Howard maakt zich zorgen over wie de date van Stuart zou zijn. De meiden besluiten om hun oude dates die ze naar het schoolbal vergezelden weer op te zoeken. Sheldon voelt zich onder druk gezet.
«
»
16:50 Will & Grace
Will en Grace proberen Wills nieuwe hoofd van de afdeling voor zich te winnen, maar dat loopt vreselijk mis wanneer de man doodvalt in hun appartement.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Sheldon filmt de laatste aflevering van zijn YouTube-reeks. Leonard, Howard en Raj gaan door de spullen van een overleden collega. Bernadette ontdekt wat haar collega's echt van haar vinden.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Amy organiseert een traditioneel victoriaans feest, terwijl Leonard en Howard bijna een ramp veroorzaken op de universiteit. Sheldon kan er niet mee om dat Amy hem dwingt om de feestdagen te vieren.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly wil een groot familiefeest houden met Thanksgiving, maar de spanning loopt op wanneer zwager Marvin Pop-Pop wijsmaakt dat de 'kalkoendag' ergens anders wordt gevierd.
«
»
18:45 The Simpsons
Na het zien van het toneelstuk 'McBane' krijgt opa Simpson een hartaanval. In het hospitaal vertelt hij aan Homer dat hij als jongeman een andere vrouw heeft gekend en dat zij samen een zoon hebben.
«
»
19:10 The Simpsons
Barts hond Santa's Little Helper werkt iedereen voortdurend op de zenuwen. Homer stelt Bart voor de keuze: ofwel gaat Santa naar een hondenschool, ofwel vliegt hij buiten.
«
»
19:40 White Collar
June's nichtje Samantha kampt met ernstige nierproblemen. Het meisje heeft dringend een transplantatie nodig, maar dit lijkt uitgesloten via de officiële kanalen.
«
»
20:35 One Day
15 juli 1988. Na één nacht samen te hebben doorgebracht, ontstaat er tussen de idealistische Emma Morley en flierefluiter Dexter Mayhew een hechte vriendschap.
«
»
22:40 Keeping Up with the Joneses
Karen en Jeff merken verdacht gedrag op bij hun buren. Ze besluiten hen te bespioneren en komen er zo achter dat meneer en mevrouw Jones een dubbelleven leiden als geheim agenten.
«
»
00:40 White Collar
June's nichtje Samantha kampt met ernstige nierproblemen. Het meisje heeft dringend een transplantatie nodig, maar dit lijkt uitgesloten via de officiële kanalen.
«
»
01:30 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge Bud Fox is ambitieus en wil het maken in Wall Street, het centrum van de beurshandel in New York. Een leven zoals beursgoeroe Gordon Gekko lijkt hem wel wat. Wanneer Fox na enig aandringen een baantje bij zijn grote idool weet te bemachtigen, verandert zijn leven op slag. Hij wordt in geen tijd rijk en vindt een mooie vriendin. Fox' geweten begint echter te knagen wanneer hij te weten komt dat de succesvolle maar meedogenloze Gekko er nogal achterbakse methodes op nahoudt.

'Wall Street', film uit 1987 met oa. Michael Douglas en Charlie Sheen, 21.20 uur op Canvas.

Dossiers