TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:10 Jabaloe
Wanneer de beroemde superster Lady Gogo moet overnachten in Jabaloe Town is er een probleem, want Jabaloe Town heeft geen hotel. Moe besluit haar saloon om te bouwen tot 'Hotel Jabaloe'.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus is naar de kabouterkapper geweest. Lui wil niet naar de kapper want hij is bang dat die in zijn oor zal knippen.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Terwijl Lui een dutje doet, speelt Plop met de katapult. Klus wil ook het speeltje uitproberen en wel meteen. De kabouters krijgen ruzie en beginnen te vechten.
«
»
06:45 Arthur & De Minimoys
Wanneer Arthur, Selenia en Betameche een voorraad gloep halen bij McSluw, raakt Betameche per ongeluk vast in een van de kruiken. Zo ontdekt hij een plan van de Seides.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Hallo K3
Josje mist haar familie in Friesland. Daarom besluit ze om terug naar Nederland te verhuizen. Karen en Kristel proberen Josje te overtuigen om bij hen in het appartementsgebouw te blijven wonen.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Julien en Maurice staan voor een gevecht op de gladiatorschool. Mort reist naar een andere dimensie. Sage overtuigt Clover ervan dat Koto niet alleen maar slecht is.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Jonas heeft een voorstel voor Nathan. Lisa krijgt van Katja te horen dat Jonas hun relatie nog een kans wil geven. Lisa wil dat Nathan de foto's maakt voor de Climamaxi-campagne.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Leen kan geen verklaring vinden voor Simons ziekteverschijnselen. June krijgt ondertussen te horen dat hij een bloedonderzoek heeft ondergaan en vreest voor het resultaat.
«
»
14:20 Wittekerke
Céline laat duidelijk merken dat ze het niet ziet zitten om met Robin onder hetzelfde dak te wonen. Max bekent aan Karen dat hij het zwaar te pakken heeft voor Kyra.
«
»
15:35 Cougar Town
Een rijke man doet alsof hij een huis wil kopen om zo de aandacht van Jules te trekken. Ondertussen laat Ellie met grote moeite de baby bij Andy achter.
«
»
16:10 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
16:40 Spoed
Dokter Ben De Man gaat op de spoedafdeling aan de slag en dat heeft verpleegster Mel meteen opgemerkt. Hij is immers een aantrekkelijke en vlotte kerel die in niets gelijkt op droogstoppel Hofkens.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Lisa heeft niet door dat Pilar haar beste vriendin mist. Gert doet een poging om Vanessa om te kopen. Patrick is jaloers op de charmante sommelier Serge en schakelt Jelle in.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Benny moet een smoes verzinnen tegenover Jenny. Louise krijgt onaangenaam nieuws te horen van haar vriendin. Raven ontdekt dat Lars Leon heeft opgezocht en vliegt uit.
«
»
20:35 Belgium's Got Talent
Wie verdient in deze laatste auditie-aflevering nog een felbegeerd ticket voor de shows? Welke act kan rekenen op de laatste Golden Buzzer van jurylid Ruth Beeckmans?
«
»
22:45 The Good Doctor
Shaun doet een verrassende ontdekking over Lea. Het team behandelt een volwassen patiënt met een aandoening die normaal gezien enkel bij kinderen voorkomt. De oorzaak verbaast iedereen.
«
»
23:45 Chicago Med
Dr. Halstead komt in de problemen wanneer een van zijn proefpatiënten ziek wordt. Zijn eigen stress en symptomen zorgen ervoor dat Choi met moeite de dag doorkomt.
«
»
00:45 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Maya!
Maya en Willy vliegen door het bos op zoek naar een heel bijzondere bloem, de maanbloem. Het wordt echter vlugger donker dan ze gedacht hadden en ze verdwalen.
«
»
05:45 Taarten van Begijn
In deze aflevering bakt ballerina in spe Jade samen met Begijn een taart voor haar balletjuf.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge Bud Fox is ambitieus en wil het maken in Wall Street, het centrum van de beurshandel in New York. Een leven zoals beursgoeroe Gordon Gekko lijkt hem wel wat. Wanneer Fox na enig aandringen een baantje bij zijn grote idool weet te bemachtigen, verandert zijn leven op slag. Hij wordt in geen tijd rijk en vindt een mooie vriendin. Fox' geweten begint echter te knagen wanneer hij te weten komt dat de succesvolle maar meedogenloze Gekko er nogal achterbakse methodes op nahoudt.

'Wall Street', film uit 1987 met oa. Michael Douglas en Charlie Sheen, 21.20 uur op Canvas.

Dossiers