TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Birth of the Dragon
Jaren 60, Noord-Californië. Een jonge Bruce Lee komt in conflict met de legendarische kungfumeester Wong Jack Man.
«
»
13:20 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle keren terug naar Griekenland. Ze ontdekken dat er jonge vrouwen verdwijnen in de buurt van het bos. Xena vreest dat Bacchus aan het werk is.
«
»
14:15 Magnum
Door een auto-ongeluk waarbij Higgings naar het ziekenhuis moet, begint Magnum een onderzoek naar een misdaad die zich veertig jaar eerder in een Japans gevangenenkamp op Hawaii afspeelde.
«
»
15:20 M*A*S*H
De verpleegsters weigeren op date te gaan tot hun eenzame collega Edwina een date krijgt, dus trekken de mannen strootjes.
«
»
15:50 My Wife and Kids
Michael en Jay melden zich aan als opzichters tijdens het schoolbal van Claire. Jr. sleutelt met Michael aan zijn nieuwe auto.
«
»
16:20 Stargate SG-1
Shanok wordt door Bra'tac naar de aarde gezonden.
«
»
17:20 Highway Cops
Een snelheidsduivel verliest de trouwjurk van zijn aanstaande bruid, een handige harry maakt zijn eigen nummerplaten, en dieven gaan aan de haal met enkele caravans.
«
»
17:50 Motorway Cops
Agenten zijn ter plaatse bij een ernstig ongeluk in Bradford, ze achtervolgen een vluchtende Golf GTI aan hoge snelheid en doen meer dan hun plicht om een 91-jarige te helpen die gestrand is op de M62
«
»
19:05 How I Met Your Mother
Teds appartement staat vol met spullen van zijn ex-vriendinnen. Telkens wanneer Robin hierover een vraag stelt, krijgt ze als antwoord dat de prullaria van zijn zus zijn.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Marshall wil nog eens een ritje maken met zijn oldtimer. De stokoude Fiero begeeft het echter. Terwijl er met man en macht wordt gesleuteld aan de vierwieler, halen Marshall en Ted herinneringen op.
«
»
20:05 Darts - EK
Liveverslag van de volgende acht duels in de eerste ronde op het EK darts.
«
»
00:00 Eddie Murphy: Raw
In deze onemanshow praat Eddie Murphy anderhalf uur over zijn twee meest favoriete onderwerpen: seks en vrouwen. En en passant brengt hij immitaties van onder meer Richard Pryor en Bill Cosby.
«
»
01:45 Stargate SG-1
Shanok wordt door Bra'tac naar de aarde gezonden.
«
»
03:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge Bud Fox is ambitieus en wil het maken in Wall Street, het centrum van de beurshandel in New York. Een leven zoals beursgoeroe Gordon Gekko lijkt hem wel wat. Wanneer Fox na enig aandringen een baantje bij zijn grote idool weet te bemachtigen, verandert zijn leven op slag. Hij wordt in geen tijd rijk en vindt een mooie vriendin. Fox' geweten begint echter te knagen wanneer hij te weten komt dat de succesvolle maar meedogenloze Gekko er nogal achterbakse methodes op nahoudt.

'Wall Street', film uit 1987 met oa. Michael Douglas en Charlie Sheen, 21.20 uur op Canvas.

Dossiers