TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Helen runt een goedlopend massagesalon. Wanneer ze een lastige cliënt weigert te behandelen, begint deze een lastercampagne tegen haar. Kan Helen zich wapenen tegen zijn roddels?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 The Posh Frock Shop
Realityreeks.
«
»
12:55 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:20 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:20 Beschuldigd
Maik, de vriend van Janine, blijft de hele nacht weg. Wanneer hij de volgende dag weer opduikt, blijkt hij in elkaar te zijn geslagen. Hij wil echter niet vertellen door wie.
«
»
15:20 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:50 Neighbours
Iedereen wordt van het eiland gehaald en Harlow wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Susan kijkt de dood in de ogen nadat haar poging om te ontsnappen is mislukt.
«
»
17:20 Sturm der Liebe
Steffen vindt dat Tim verantwoordelijk is voor het ongeval van zijn moeder. Franzi probeert Tim te verdedigen. Michael onderzoekt Linda, ze blijkt een hersenschudding te hebben.
«
»
18:25 De Pfaffs
Jean-Marie en Sam verblijven al enkele dagen in Memphis waar ze vol bewondering in de voetstappen van Elvis Presley zijn getreden.
«
»
19:05 Home and Away
Wanneer de dealer en zijn bende opdagen bij de Parata's lopen de zaken al snel uit de hand. Colby is geschokt wanneer hij ontdekt dat Bella van plan is om naar Nieuw-Zeeland te verhuizen.
«
»
19:35 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Huisbaas Paul ontdekt dat de huurder van het huis van zijn vader nog 20.000 pond aan achterstallige huur moet betalen.
«
»
20:35 White House Down
Net op het moment dat politieman John Cale zijn dochtertje een rondleiding geeft in het Witte Huis, wordt het gebouw bezet door een groep zwaar bewapende paramilitairen.
«
»
23:05 S.W.A.T.
Mumford heropent een vijftien jaar oude zaak waarbij hij persoonlijk betrokken is. Hondo is op zijn hoede wanneer hij ontdekt dat Leroy een bedrijf wil oprichten met Darryl.
«
»
00:00 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Huisbaas Paul ontdekt dat de huurder van het huis van zijn vader nog 20.000 pond aan achterstallige huur moet betalen.
«
»
01:00 Dr. Christian Will See You Now
Blair heeft een huidaandoening die pijnlijke abcessen op zijn achterste veroorzaakt. Dr. Christian ontmoet Dale. Hij heeft last van gynaecomastie, oftewel mannenborsten.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge Bud Fox is ambitieus en wil het maken in Wall Street, het centrum van de beurshandel in New York. Een leven zoals beursgoeroe Gordon Gekko lijkt hem wel wat. Wanneer Fox na enig aandringen een baantje bij zijn grote idool weet te bemachtigen, verandert zijn leven op slag. Hij wordt in geen tijd rijk en vindt een mooie vriendin. Fox' geweten begint echter te knagen wanneer hij te weten komt dat de succesvolle maar meedogenloze Gekko er nogal achterbakse methodes op nahoudt.

'Wall Street', film uit 1987 met oa. Michael Douglas en Charlie Sheen, 21.20 uur op Canvas.

Dossiers