TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Denise kijkt uit naar haar huwelijk met Joshua, maar dan verschijnt er een onverwachte gast. Jessica probeert met Marianne te praten nadat ze de schuld op zich nam in het bijzijn van Henry.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Amish Witches: The True Story of Holmes County
Een tv-ploeg reist naar Holmes County, Ohio om er een documentaire te maken over de Swartzentruber Amish. Maar een vermoorde Amish-heks terroriseert heel het dorp.
«
»
16:20 Anger Management
Charlie is bang dat zijn vader alzheimer heeft. Ondertussen ziet Nolan het licht.
«
»
16:45 Anger Management
Charlie wil daten met een voormalig patiënt van hem, nadat de vijf verplichte wachtjaren er op zitten. Hij is echter niet de enige therapeut met dat idee.
«
»
17:10 The Simpsons
De Simpsons zijn er trots op dat ze het mooist versierde huis in de straat hebben. Maar wanneer Lisa getraumatiseerd terugkomt van de Krustyland Horrornacht kan ze Halloween niet meer aan.
«
»
17:30 The Simpsons
Homer wordt wakker met geheugenverlies. Lisa, Bart en Milhouse hebben plots superkrachten nadat ze bestraald werden.
«
»
17:55 Modern Family
Jay krijgt een onverwachte realitycheck. Phil is vastbesloten van deze trip de huwelijksreis te maken die hij en Claire nooit hebben gehad. Mitchell en Cameron zijn het niet eens over de dagindeling.
«
»
18:25 Modern Family
Claire wil een familieportret laten maken, maar iedereen lijkt haar tegen te werken. Phil en Gloria gaan samen naar een wedstrijd van de LA Lakers, maar belanden er in een ongemakkelijke situatie.
«
»
18:55 The Good Doctor
Shaun gaat langs bij zijn vader. Claire probeert haar verdriet een plaats te geven. Ondertussen behandelt ze samen met Melendez, Park en Morgan een NFL-speler met een zware rugblessure.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Het team wordt opgeroepen voor een schietpartij tijdens een fanevent van de populaire blogster Tiffany. Chris twijfelt aan haar nieuwe relatie.
«
»
20:40 Disturbia
Na een incident op school wordt Kale Brecht, een norse, teruggetrokken en verwarde jongen, onder huisarrest geplaatst. Uit verveling begint hij zijn buren te bespieden.
«
»
22:30 Addicted
Zakenvrouw Zoe Reynard lijkt het perfecte leven te leiden, maar er schuilt een zekere onrust in haar. Haar leven wordt op z'n kop gezet wanneer ze een affaire begint met een talentvolle kunstenaar.
«
»
00:25 Snowfall
In de nasleep van de schietpartij wil Franklin dat heel de familie zich gedeisd houdt. Ze beseffen niet wat Franklin allemaal verzwijgt en onder hoeveel druk hij staat.
«
»
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers