TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Qmusic
Muziek
«
»
06:05 Thomas de Trein
Animatieserie
«
»
06:15 Percy's Tiger Tales
Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
«
»
06:25 TiTaToverfeest
Nederlandse jeugdserie
«
»
06:40 TiTaToverfeest
Nederlandse jeugdserie
«
»
06:55 Kabouter Plop
Kwebbel draagt een sjaal, die ze zelf gebreid heeft. Ze gelooft niet dat Plop, Lui en Klus dat ook kunnen en dus geeft ze hen elk een paar breinaalden en een bolletje wol.
«
»
07:00 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:20 Lego Ninjago
Animatieserie
«
»
07:30 Lego Ninjago
Animatieserie
«
»
07:45 De Buurtpolitie - Extra
Special
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Special
«
»
08:10 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdserie
«
»
08:30 Lang Leve Koning Julien
Clover en Mort proberen hun koning te redden terwijl Julien de plank van de piraten wil ontlopen door zijn geweldige piratendans te laten zien.
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
«
»
09:15 Wakandy
Show
«
»
09:25 Wakandy
Show
«
»
09:40 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Om de daders van een inbrakenplaag in een chique villawijk te vatten gaat Koen alleen tot actie over. Hij neemt daarmee een gevaarlijke beslissing.
«
»
12:25 Lisa
Het bezoek van de Dantons wordt geannuleerd wanneer blijkt dat Lisa de verkeerde tickets voor hen besteld heeft. Dorine is woest op haar, maar Gert verdedigt Lisa.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Mathias neemt een beslissing die op veel tegenkanting stuit. Hanne vindt de strijd om de functie van hoofdontwerper te banaal en overweegt zich terug te trekken.
«
»
14:15 Wittekerke
De praatgroep die Elke en Merel voor Arne hebben georganiseerd, loopt uit op een sisser. Jean-Paul krijgt steeds meer aanwijzingen dat Karen en Peter iets met mekaar hebben.
«
»
15:20 Private Practice
Petes broer Adam neemt hun moeder mee voor een consultatie. Pete komt er zo achter dat zijn moeders ziekte wel eens Adams fout zou kunnen zijn.
«
»
16:20 Last Man Standing
Vanessa ontdekt dat Mandy een spelletje speelt met Kyle. De plannen van Mike en Chuck om een hersteldienst voor auto's op te starten, vallen in het water.
«
»
16:45 Sturm der Liebe
Denise kijkt uit naar haar huwelijk met Joshua, maar dan verschijnt er een onverwachte gast. Jessica probeert met Marianne te praten nadat ze de schuld op zich nam in het bijzijn van Henry.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuws
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw vindt haar overleden hondje opgezet terug in de etalage van een antiquair. Koen en Lotte zoeken uit wie het dier zonder haar medeweten heeft opgezet.
«
»
18:20 Lisa
Suzanne en John hebben samen in een hotel overnacht. Katja vraagt Lisa haar te helpen bij de presentatie van de promostunt. Lisa gebruikt de chat om Katja instructies te geven.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht
«
»
20:05 Familie
Mieke besluit haar ervaring te gebruiken om Iris te helpen. Véronique houdt ondertussen voet bij stuk. Mathias maakt Cédric duidelijk dat hij zich volwassen moet gedragen.
«
»
20:40 Later Als Ik Groot Ben
Eric Goens keert met Alex Agnew terug naar het schooltje van zijn kinderjaren. Vanop de schoolbanken van Alex' jeugd gaat hij op zoek naar het levensverhaal van de Antwerpse stand-upcomedian.
«
»
21:40 Wetsdokters
Op een braakliggend terrein vlakbij het Centraal Station van Antwerpen stoten werkmannen op een skelet. Een uitdagende job voor dokter Diona D'hondt.
«
»
22:40 Benidorm Bastards
Compilatie van de beste momenten uit het afgelopen seizoen.
«
»
23:05 Private Practice
Petes broer Adam neemt hun moeder mee voor een consultatie. Pete komt er zo achter dat zijn moeders ziekte wel eens Adams fout zou kunnen zijn.
«
»
00:00 Qmusic
Muziek
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Muziek
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers