TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
06:25 De Wereld op je Bord
Vrijdag is couscousdag in Marokko. Maar vergeet die snelklaar couscous. Vandaag toont Chef Fatima hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt.
«
»
06:45 De Gastentafel
In 'De Gastentafel' maakt telkens n van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michal Vrijmoed.
«
»
07:25 Vlaanderen Kookt
Xavier vindt dat het verloren brood van zijn moeder met appeltjes en speculaas het lekkerste ter wereld is.
«
»
07:40 Tot op de Graat
Vandaag staat er een minder bekende vis op het menu van Johan Segers: de hondshaai. Deze kleine jaws leeft in onze Noordzee, maar ondanks zijn fijne smaak staat hij minder frequent op de kaart.
«
»
08:00 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
08:25 KLAAR IN 20 minuten
Komt vandaag in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij maakt een pizza met blauwe kaas en die blijkt verrassend goed te werken met gekarameliseerde sinaas. Pizza pronto, in 20 minuten!
«
»
08:50 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor n van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
09:15 Roger van Damme: Bakken
Iedereen heeft altijd wel een pak koeken in huis voor onverwacht bezoek. Warme bakker van dienst Roger van Damme vult de koekjestrommel deze keer met eigen creaties.
«
»
09:35 Peppe's Pasta
Fans van de Italiaanse deegwaren, spits je oren en smaakpapillen! Want onze chef Peppe Giacomazza maakt vandaag een pastagerechtje dat enorm snel te maken is.
«
»
09:50 Vlaanderen Kookt
Onze gelegenheidskok van vandaag is Wilfried Van de Sande, een gepensioneerd interieurarchitect en leraar esthetica uit Leuven. Hij maakt 'nestduif even anders'.
«
»
10:10 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
10:40 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
11:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een chef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt echte Belgische kost: steak-friet met champignonroomsaus.
«
»
11:55 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
12:40 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
13:15 Nuances
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
13:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij zorgt voor een zelfgemaakt flatbread dat hij belegt met gegrilde minisla en halloumi.
«
»
14:05 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
14:25 Ellemieke's KIDchen
Pasta met verborgen groenten en een fruitpizza.
«
»
14:40 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
15:30 De Wereld op je Bord
Vrijdag is couscousdag in Marokko. Maar vergeet die snelklaar couscous. Vandaag toont Chef Fatima hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt.
«
»
15:55 De Dagschotel
Jan Buytaert - Lamsgehakt in de oven met bonen.
«
»
16:05 Tot op de Graat
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met koolvis, het achtergestelde broertje van de kabeljauw, dat vaak gebruikt wordt om vissticks mee te maken.
«
»
16:25 A la carte
Vandaag maakt Johan Segers het lievelingsgerecht van Daniel klaar, die gek is op het kalfsblanket dat zijn moeder vroeger iedere woensdag op tafel zette.
«
»
16:45 De Dagschotel
Jan Tournier - Slaatje met avocadopuree.
«
»
16:55 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een chef die kookt met een enorme culinaire kennis: van der Eerde Michiel! Op het menu: kalfsvlees met aardappelmousseline en cantharellen.
«
»
17:55 Roger van Damme: Bakken
Vandaag pakt Roger van Damme in zijn bakprogramma uit met de Berlijnse bol. De echte bollen herken je aan het witte randje en Roger legt uit hoe je dat doet.
«
»
18:15 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
18:55 De gezonde goesting
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
19:20 Pasta & Risotto
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
19:35 Vlaanderen Kookt
Xavier vindt dat het verloren brood van zijn moeder met appeltjes en speculaas het lekkerste ter wereld is.
«
»
19:55 Het Weekmenu - reeks 2
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt vis, spinazie en mousselinesaus in 20 minuten.
«
»
21:05 De Chalet, 3 chefs, een feest
Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van.
«
»
21:45 De Zoete Zonde
Roger van Damme kookt voor Zoete Zonde op een wel heel bijzondere locatie: in een kerk.
«
»
22:10 Likok On Tour
LOT of Likok on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:25 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met het kapsel van Tom Boone: Dominique Persoone!
«
»
23:25 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Jol Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
23:55 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
00:20 De sterrenkaart
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
00:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt 4 eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
01:30 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Pitabroodjes zijn hip en dat heeft ook Johan Segers goed begrepen. Op zijn menu van vandaag staat een originele variant op de traditionele pita, die oorspronkelijk met lamsvlees wordt opgevuld.
«
»
01:50 Roger van Damme: Bakken
Als je de taart zet, ben je op slag verkocht: de aardbeienbavaroistaart van Roger van Damme smaakt niet alleen super, het ziet er ook heel leuk uit.
«
»
02:05 Soep!
Pittige Paprikasoep / Roomsoep van paling en gerookte paling
«
»
02:20 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
02:40 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
03:00 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt vis, spinazie en mousselinesaus in 20 minuten.
«
»
03:20 De Chalet, 3 chefs, een feest
Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van.
«
»
03:55 De Zoete Zonde
Roger van Damme kookt voor Zoete Zonde op een wel heel bijzondere locatie: in een kerk.
«
»
04:15 Likok On Tour
LOT of Likok on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:30 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
05:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met het kapsel van Tom Boone: Dominique Persoone!
«
»
05:20 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Jol Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
05:45 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een cht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers