TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 A Bronx Tale
De jonge Calogero wint de sympathie van gangsterbaas Sonny door te zwijgen over een moord. Sonny neemt de jongen onder zijn hoede, tot grote woede van diens vader Lorenzo.
«
»
14:35 De Wegpolitie UK
Tim en Tom proberen een overvaller te klissen, Jim heeft zijn handen vol met een agressieve chauffeur en een jongeman wordt neergestoken in een straatgevecht.
«
»
15:25 Top Gear
Grensverleggend auto- en motormagazine gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.
«
»
16:20 My Wife and Kids
Michael probeert een tactvolle manier te vinden om Janet te vertellen dat ze is aangekomen.
«
»
16:45 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle heeft de dood van Xena nog lang niet verwerkt. Er rest haar nog een belangrijke opdracht: Xena's laatste wens uitvoeren en haar naast haar broer begraven.
«
»
17:35 Magnum
De Russische piloot Yuri heeft in Maui politiek asiel aangevraagd. Wanneer zijn verloofde een jaar later met het Russische atletiekteam arriveert, wil hij haar eveneens helpen vluchten.
«
»
18:30 De Wegpolitie UK
In deze aflevering jaagt Bob Beckett op een messentrekker die te veel hooi op zijn vork heeft genomen. Interceptors John Gardiner en Chris Rigby zitten gewapende overvallers op de hielen.
«
»
19:20 Anger Management
Charlie laat zijn woning door zijn vriendin tijdelijk ombouwen tot een huis voor prostituees. Jennifer begint een nieuw bedrijf dat gebruikte theeketels online verkoopt.
«
»
19:45 Anger Management
Charlie probeert Patrick door een crisis van zelfvertrouwen te loodsen door hem high te krijgen. Ed en Lacey slaan de handen in elkaar om wraak te nemen op Sean.
«
»
20:10 Flodder
Johnnie wordt door de politie opgepakt omwille van zijn vroegere banden met een bende criminelen. De agenten hopen dat ze van hem een verklikker kunnen maken.
«
»
20:40 The Alamo
Texas, 1836. In hun strijd tegen de Mexicaanse overheerser hebben 183 Texanen en enkele vrijwilligers zich teruggetrokken in The Alamo, een voormalig franciscanenklooster.
«
»
22:55 The Orville
Ed, Gordon en Alara bezoeken Xelayah, de thuisplaneet van Alara.
«
»
23:45 The Orville
Ed crasht op een mysterieuze planeet en komt achter vijandige linies terecht. Kelly vraagt zich af waarom Gordon de commandotest wil afleggen.
«
»
00:35 My Wife and Kids
Claire wil dolgraag met haar vrienden naar een feestje.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers