TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Escape to the Country
Alistair Appleton helpt een stel dat er klaar voor is om hun drukke leven aan de kust vaarwel te zeggen, en naar het platteland van South Somerset wil verhuizen. Alistair neemt de gelegenheid om een kijke te nemen bij de Somerset County Cricket Club.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Blind Getrouwd Nederland
Naast Thierry en Sanne en Henk en Chantal is nu ook het derde koppel van het experiment aan de beurt om onthuld te worden. Kimberly is al elf jaar vrijgezel en zoekt een echte soulmate.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 MasterChef AustraliŽ
De chefs worden opgedeeld in groepjes van drie en krijgen van sterrenchef Clare Smyth de opdracht om op twee uur tijd een driegangenmenu te bereiden.
«
»
14:35 Escape to the Country
In Devon moet Jonnie Irwin een nomadisch stel helpen bij het vinden van hun zestiende huis in de buurt van de pittoreske kust. Ter afleiding van de huizenjacht, neemt Johnnie een pitstop bij een milieuvriendelijke brouwerij.
«
»
15:25 Neighbours
Ned en Levi willen geen losse afspraakjes meer met Amy en dus staat ze voor een moeilijke beslissing. Toadie eist antwoorden van Melanie.
«
»
15:50 Blind Getrouwd Nederland
Henk en Chantal arriveren afzonderlijk van elkaar op de trouwlocatie en de huwelijksceremonie gaat bijna van start. Maar Chantal laat lang op zich wachten. Robin en Kimberly kunnen niet wachten hun match voor het eerst in de ogen te kijken.
«
»
16:40 Achter gesloten deuren
Chris heeft een relatie met de therapeut die haar scheiding begeleidde. Nu heeft ze iets ergs ontdekt over een huidige cliŽnt van hem. Chris vreest voor de reactie van haar nieuwe man, als die erachter komt dat ze in zijn dossiers heeft gesnuffeld.
«
»
17:35 MasterChef AustraliŽ
In dit veertiende seizoen van 'MasterChef Australia' nemen twaalf nieuwe kandidaten en twaalf ex-kandidaten deel. Juryleden van dienst zijn Jock Zonfrillo, Andy Allen en Melissa Leong.
«
»
18:40 Border Security: Australia's Front Line
Er wordt onderzoek gedaan naar twee jonge vrouwen die hun vliegtickets hebben laten betalen door een persoon die ze niet kennen.
«
»
19:05 Home and Away
De pokeravond is een schot in de roos. Mackenzie haalt opgelucht adem en laat Ryder en Felicity meedelen in de vrijgevige fooien van de deelnemers.
«
»
19:35 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
20:35 Den of Thieves
Een beruchte dief bedenkt een plan om de Federal Reserve bank te beroven. Zijn gewaagde plan kent echter complicaties wanneer hij pal onder de neus van de meest gevreesde afdeling van de wetshandhaving komt vast te zitten.
«
»
23:05 The Fast and the Furious
Dominic Toretto is de leider van een straatbende die ervan wordt verdacht dure elektronische apparatuur te hebben gestolen. Undercoveragent Brian infiltreert in de bende om de zaak uit te zoeken.
«
»
01:00 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers