TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
22:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een tetrisvis, een sinaasappel gemaakt van kralen en Boekenjongen maakt limonade met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is boos. Viktor probeert haar blij te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken.
«
»
06:20 Ollie
Wanneer Ollie een beetje te serieus wordt over zijn krijttekening, krijgt hij hulp van een klein vriendje die hem van zijn frustratie afhelpt.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee en Mo gaan winkelen voor lekkere tomaten, maar Tee wil iets nieuws proberen.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Ferdinand is uitgenodigd om de nacht door te brengen bij Simon thuis. Hij heeft een heleboel speelgoed meegenomen, maar niet zijn dekentje. Hij is immers een grote jongen. Maar als het tijd is om naar bed te gaan, kan Ferdinand niet in slaap vallen.
«
»
06:45 Simon
Nadat hun auto het begeeft op weg naar hun vakantiebestemming, zijn Simon en zijn familie verplicht de nacht door te brengen in een hotel. De jongens zijn eerst teleurgesteld, maar beseffen dan dat ze een eigen kamer krijgen.
«
»
06:50 Beer Bo
Beer Bo onderzoekt van wie de mysterieuze modderige voetafdrukken zijn in het speelhuis van Johan.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
De dappere Emmy is het enige mensenmeisje in het hele Magische Woud. Ze verkent de fantastische wereld waarin ze leeft met haar beste vriend GooRoo, een harig en knuffelbaar wezen dat voor haar zorgt als ze buiten spelen.
«
»
07:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson krijgt telefoon van Van Leemhuyzen, hij vraagt of Samson naar de tijgers wil komen kijken.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten een vriendenstam die alles oplost met hun knuppels. Beiden zullen de stam moeten laten zien dat er andere manieren zijn om hun problemen op te lossen.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Kasimir moeten wat klusjes doen voor de heks, maar één van haar toverdrankjes verandert Victor per ongeluk in een spin en niemand kan hem meer terug veranderen.
«
»
07:45 Boomhutverhalen
Ali en zijn overgrootmoeder ontmoeten elkaar elke avond op het dak van het huis om dadels te eten. Ze vertelt hem haar grootste wens: de zee zien.
«
»
07:55 De Hoppers
Jackie is jarig, maar ze wil het niet vieren. Ze wil niet meer ouder worden en besluit daarom om weer zestien te zijn. Daria vindt het gênant dat haar ma zo de puber uithangt, en probeert tot haar door te dringen. Ondertussen zit Geert in de rats.
«
»
08:10 De Smurfen
Nadat hij een chaos heeft veroorzaakt, denkt Klungelsmurf dat de enige plek waar hij nog onhandig kan zijn in de lucht is. Hij besluit om Knutselsmurf vragen om hem te leren vliegen.
«
»
08:20 De Smurfen
Wanneer Brilsmurf gewond raakt, vraagt Grote Smurf aan Aap om Brilsmurfs plaats in te nemen als zijn assistent.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy maakt een bril waarmee hij tv kan kijken alsof het een panorama is.
«
»
08:45 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang is het kostuum van een samoerai aan het poetsen en kan het niet laten om het even te passen. Wanneer een boer in paniek komt vertellen dat een draak zijn boomgaard heeft aangevallen, moet Molang onmiddellijk helpen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn van plan om met een cruise een ontspannende reis over de Nijl te maken. Ze weten echter niet dat, als je op een boot stapt in de tijd van de farao's, je gemakkelijk in de kombuis terecht kunt komen.
«
»
09:10 Zouk
Mevrouw Samey en haar vier heksendochters bezoeken de ouders van Zouk, wiens taak het is de jonge gasten te vermaken. Alles lijkt goed te gaan, maar problemen liggen altijd om de hoek.
«
»
09:20 Zouk
Animatiereeks over de avonturen van de kleine Zouk, een meisje met magische krachten, in De Hele Grote Stad. Gebaseerd op de strips van Serge Bloch en Nicolas Hubesch.
«
»
09:30 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:35 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:50 De Smurfen
Brilsmurf speelt de baas over alle Smurfen. Lolsmurf besluit om hem te laten strijden om een denkbeeldige titel die alleen aan de beste Smurfen wordt toegekend.
«
»
10:00 De Smurfen
Grote Smurf, Wilgensmurf en Hippe Smurf proberen Gargamels moeder te imponeren nadat ze gevangen zijn genomen door diens zoon.
«
»
10:10 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Bettina ontmoeten Selva, de beschermster van het Edele Bos. Ze is onder de indruk van het betoverde dorp, maar dan gaat er iets vreselijk mis met de levensboom die ze moet beschermen.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Victor maken ruzie over welke kaart van hun magische spel sterker is: de fee of de heks. Ze proberen de echte fee en heks met elkaar te laten duelleren.
«
»
10:35 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
10:45 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
10:55 Presto's magische school
Het is druk in Presto. Een inspecteur komt en alles moet perfect zijn. Terwijl Lisa voorbereidingen treft voor Nica's truc met special effect, gebeurt er een ongeluk. Daniel kan eindelijk het landhuis verkopen.
«
»
11:05 Presto's magische school
Kurt Drakentand is in Presto om een documentaire te filmen over zijn carrière. Terwijl hij een truc uithaalt, verdwijnt Donder. Dylan raakt in paniek en gaat naar haar op zoek met Lisa. Samen komen ze erachter dat het allemaal ter afleiding is.
«
»
11:20 Galactic Agency
De planeet Aqualaguna dreigt te overstromen. Het Galactisch Agentschap grijpt in en ontdekt dat het stijgende water afkomstig is van Felicia, een reuzenoctopus die almaar huilt. Ze is op een date en ontdekt dat ze tentakels heeft gekregen.
«
»
11:30 Galactic Agency
Terwijl de GA op missie is in de fabriek van Krokistars, gerund door Oma Kroki en haar lemmingen, blundert K door chocolade te geven aan de schattige kleine knaagdieren.
«
»
11:40 Helden
De Helden bouwen zelf instrumenten en maken hun eigen Heldenliederen, doen een parcours met stelten en maken een echte kickertafel.
«
»
11:50 Oma en Oma
De oma's krijgen te maken met (on)aangename geurtjes én een vlieg in de soep. En oma is eindelijk van haar gips verlost, of toch bijna.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wordt geboeid door een mimespeler op televisie. Om zich te ontdoen van de Lemmings die hun zinnen hebben gezet op zijn Yummy pot, verbergt Grizzy de pot en doet alsof deze onzichtbaar is.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Centraal staan het stokstaartje uit Zuid-Afrika en de ransuil uit België.
«
»
12:25 De regels van Floor
Regel: Je mag best ineens gothic worden.. maar dan moet je niet piepen als je ouders dat ook zijn. Kees is gothic geworden en Floor legt aan Margreet uit wat dat is: witte makeup, zwarte ogen, een zwarte muts en boos kijken. Hij wil ook een oorbel.
«
»
12:35 Kosmoo
Robbe en zijn vader gaan op mannenweekend, en Kosmoo mag ook mee na veel geblaf. Ellis is ongerust door een voorspellende droom waarin Robbe verdrinkt. Niemand gelooft de droom, totdat er iets misgaat.
«
»
13:00 Helden
De Helden spelen cowboy en indiaan, vliegen door de lucht dankzij een blobkussen en vullen hun zwembad met een actie-reactie-reis rond de wereld.
«
»
13:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings zijn allemaal verkouden, dus besluit Grizzy ze te genezen.
«
»
13:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
«
»
13:30 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
13:40 Rox
Tijdens het vierlandentoernooi slaat het paard van prinses Sofia van Pruisen op hol. Het gaat niet om een ongeluk, want er is een dreigbrief gevonden. De opdracht van de kolonel voor Team Rox is duidelijk: bescherm prinses Sofia met jullie leven.
«
»
14:05 De Smurfen
Hippe Smurf probeert een puist te genezen met magie, maar hij verandert per ongeluk in een hagedis.
«
»
14:15 De Smurfen
Een journalist besluit om Gargamel te gaan interviewen omdat er meer interesse is voor de krant.
«
»
14:25 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:30 Mega Mindy
Tijdens een verrassingsdiner voor opa's verjaardag wordt de kok van het restaurant bedreigd. De overvaller heeft een zeer gevaarlijk plan, en Mega Mindy moet snel in actie komen.
«
»
14:55 Prinsessia
Linde ontdekt dat Violet in haar dagboek heeft zitten neuzen. Ze vindt dat absoluut niet kunnen en besluit om samen met de andere prinsessen Violet beet te nemen door allerlei grappige dingen in het dagboek te schrijven.
«
»
15:10 Prinsessia
Basiel krijgt per ongeluk het golfballetje van Violet tegen het hoofd en is zijn geheugen kwijt. Het gebeurt net op de dag van het grote Prinsessia-eetfestijn. Violet doet haar uiterste best om Basiel te helpen om zijn geheugen terug te krijgen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgmeester installeert luidsprekers in het pop-upijssalon. Dat vinden Samson en Marie leuk, tot er loeiharde tirolermuziek weerklinkt. De klanten gaan lopen. Marie wil dat de Burgmeester ermee stopt, maar die heeft er geen oren naar.
«
»
15:30 Molang
Molang, Piu Piu en enkele vrienden werken op een bouwplaats, maar het werk is vermoeiend voor de kleine Piu Piu. Een ingenieur biedt hem een robotharnas aan dat hem de kracht geeft om sneller te werken.
«
»
15:35 De Smurfen
Hippe Smurf geeft een van de smurfen een make-over zodat deze op Grote Smurf lijkt.
«
»
15:50 Presto's magische school
Vincent overtuigt zijn ouders ervan Presto te kopen. Voor Lisa en Dylan klinkt het echter als een nachtmerrie, want ze willen hem niet als baas. Ze ontdekken dat Vincents ouders de school in een kunstgalerij willen veranderen.
«
»
16:05 Galactic Agency
Tijdens een reparatie op Rainbow Arcadium wil K bewijzen dat hij net zo goed is als Zed en Apple in videospelletjes en beschadigt hij een machine. Om zijn domheid goed te maken, daagt hij Pluiii en Botemps uit voor een teamtoernooi.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een pakje kauwgom die je adem letterlijk bevriest. Een knal van iemand die zo'n kauwgompje eet kan alles in de omgeving bevriezen.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings voegen wat citroensap toe aan Grizzy's chocolade.
«
»
16:30 Nachtwacht
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster.
«
»
16:55 Galaxy Park
Stef wil beter worden in tafeltennis. Os vindt volk voor zijn fruit cocktail cursus.
«
»
17:40 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
17:45 Boomhutverhalen
In het leven moet men snel, snel, snel gaan. En toch is het zo goed om de tijd te nemen, om het lieveheersbeestje dat voorbij wandelt te waarderen of te genieten van een lekkere jam.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Nachtraven
Op een plek waar je normaal 's nachts nooit zou komen, onderwerpt de Nachtraaf de duo's aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van `Nachtraaf van de week'.
«
»
18:15 Gamekeepers
Mats en Sari belanden elk aan de andere kant van een doolhof waar een monsterlijke spin rondloopt. De GameKeepers moeten uit haar klauwen zien te blijven en bovendien proberen om in het midden de twee helften van een juweel in elkaar te klikken.
«
»
18:40 De Hoppers
Arno baalt dat hij weer moet studeren. Hij zou zo graag rijk zijn, dan hoeft hij nooit meer naar school. Als hij op een ochtend wakker wordt, hebben Jackie en Geert goed nieuws: Arno heeft de lotto gewonnen. Zijn grote droom is eindelijk uitgekomen.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy probeert aan de berin te bewijzen dat hij wel degelijk zen kan zijn.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
19:40 4eVeR
De heldendaad van Gamil is niet onopgemerkt gebleven: hij wordt gecontacteerd door niemand minder dan Zita Wauters. Hij is in de wolken, maar Madelief is minder blij. Robin en Sofie zijn nu officieel een koppel.
«
»
19:52 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers