TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Masterchef Australia
Juryleden: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Escape to the Country
Life-stylemagazine.
«
»
12:20 Love It or List It
Reality-show.
«
»
13:05 Een huis vol
Het is eindelijk zover. Rob en Thaila Buddenbruck krijgen de sleutel van hun riante droompaleis in Duitsland.
«
»
13:55 Helse bruiden
Debra Phippins krijgt het ene na het andere probleem voorgeschoteld tijdens de voorbereidingen van haar huwelijk.
«
»
14:45 Rich House, Poor House
Reality-show.
«
»
15:35 Help, Mijn Man Is een Klusser
Nog nooit kwam John in een situatie waarbij een heel gezin al 20 jaar in een schuur kampeert. Het is duidelijk dat zijn vaste klusteam deze opdracht niet alleen aankan.
«
»
16:30 Masterchef Australia
Masterchef Australië heeft dit jaar een nieuwe jury die bestaat uit Melissa Leong, Jock Zonfrillo en Andy Allen en maar liefst 24 populaire oud kandidaten.
«
»
17:40 Border Security Canada
De landsgrenzen worden voortdurend getest. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
«
»
18:00 Achter gesloten deuren
Michelle is jaren gelukkig geweest met haar Braziliaanse man Paolo, die voor haar zijn leven heeft omgegooid en naar Nederland is gekomen. Aan dit romantisch verhaal dreigt echter een einde te komen.
«
»
18:55 Home and Away
Tori probeert Jasmine ervan te overtuigen dat ze haar hulp met Grace wel degelijk apprecieert. Zal ze haar kunnen overtuigen om in Summer Bay te blijven? Ziggy heeft haar laatste examen achter de rug.
«
»
19:25 US Kitchen Nightmares
Gordon keert terug naar enkele restaurants om te kijken hoe de zaken er sinds zijn komst voorstaan.
«
»
20:20 Boer zkt Vrouw Australië
Alex, Harry, Neil, Nick en Sam keren terug naar hun boerderij, samen met de dame met wie ze hun eerste date van 24 uur willen doorbrengen.
«
»
21:25 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
21:55 Uit de Kleren
Twee singles kleden elkaar uit tot in hun ondergoed. Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren ze elkaar in 30 minuten beter kennen.
«
»
22:55 Costa Belgica
Vijf Vlaamse makelaarsfamilies wonen en werken in Spanje. Zij doen er alles aan om hun Vlaamse klanten aan hun droomplekje onder de Spaanse zon te helpen.
«
»
23:55 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
00:25 US Kitchen Nightmares
Gordon keert terug naar enkele restaurants om te kijken hoe de zaken er sinds zijn komst voorstaan.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers