TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»
06:10 Percy's Tiger Tales
Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder het boek "De witte kabouter" gevonden. Kwebbel vraagt Plop om het verhaal voor te lezen. Ondertussen trekken Lui en Klus zich terug in de keuken. Ze zullen een taart bakken.
«
»
06:55 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:15 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:25 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:35 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Lang Leve Koning Julien
Mort wordt steeds ontvoerd door aliens. Kunnen Clover en de bende hem helpen voordat de invasie begint?
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:10 Wakandy
Show.
«
»
09:25 Wakandy
Show.
«
»
09:40 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte ontmoeten toevallig een getuige die hen een gouden tip bezorgt. Zo komen ze de daders van twee overvallen op het spoor.
«
»
12:25 Lisa
Lisa aanvaardt de job als Gerts assistente, maar de spreidstand om zowel Katja van ideeën te voorzien als met eigen ideeën op de proppen te komen, blijkt al snel onmogelijk.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Renders slaat wild om zich heen en dient klacht in tegen Evy, die wordt opgepakt voor ondervraging. Faroud wil er alles aan doen om te voorkomen dat Evy wordt aangehouden.
«
»
14:15 Wittekerke
Jean-Paul en Lotte leren mekaar beter kennen tijdens een winkeluitstapje. Fré steekt een handje toe in De Schorre, maar hij is geen natuurtalent.
«
»
15:15 Private Practice
Wanneer Pete een hartaanval krijgt, proberen Sam, Cooper, Charlotte en Amelia zijn leven te redden. Violet, die op het punt stond Pete en Los Angeles te verlaten, is nergens te bespeuren.
«
»
16:10 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:20 Last Man Standing
Mike probeert Kyle te overtuigen om de promotie met beide handen aan te nemen. Vanessa is helemaal in de ban van het nieuwe videospel van Jen.
«
»
16:45 Sturm der Liebe
Marianne provoceert Jessica bij de opening van Linda's café en zorgt zo voor een schandaal. Hierdoor krijgen Jessica en Henry ruzie. Linda krijgt bloemen en denkt dat die van André komen.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een koerier vertelt Koen en Lotte dat er al een paar weken iemand zijn behoefte doet in de voortuin. Tijdens het buurtonderzoek blijkt dat ook zijn buurvrouw al ongewenst bezoek kreeg.
«
»
18:20 Lisa
Lisa staat voor een dilemma wanneer Gert haar vraagt om samen met hem Jonas ten val te brengen. Remco vraagt hulp aan Jelle om een eigen vlog te starten.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Amélie blijft bij haar besluit. Hanne zoekt mensen die willen getuigen dat Quinten een drankprobleem heeft. Niko komt meer en meer in slechte papieren te zitten.
«
»
20:40 Later Als Ik Groot Ben
Eric Goens keert met Bart Peeters terug naar het schooltje van zijn kinderjaren. Vanop de schoolbanken van Barts jeugd gaat hij op zoek naar zijn levensverhaal.
«
»
21:40 Wetsdokters
Een man op leeftijd verdwijnt uit zijn huis in Gent. Jaren later wordt Prof. dr. Jacobs opgeroepen voor de vondst van een skelet in West-Vlaanderen. Gaat het om de verdwenen man?
«
»
22:50 Benidorm Bastards
De Bastards vliegen er meteen stevig in. Marcel heeft zijn bus gemist en zoekt een creatieve, licht illegale manier om thuis te geraken. De duif van duivenmelker Gaston heeft al betere tijden gekend.
«
»
23:15 Private Practice
Wanneer Pete een hartaanval krijgt, proberen Sam, Cooper, Charlotte en Amelia zijn leven te redden. Violet, die op het punt stond Pete en Los Angeles te verlaten, is nergens te bespeuren.
«
»
00:10 Qmusic
Radio op tv.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers