TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Twee agenten verschijnen in het Fürstenhof, ze zijn op zoek naar Tim. Jessica ziet een kans om van haar schulden bij André af te komen, maar daarvoor zou ze de bankkaart van Henry moeten gebruiken.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Beautiful & Twisted
Miljonair Ben Novack Jr. leeft in een wereld van geld, exclusiviteit en overdaad en trouwt met een oogverblindende stripper. Wanneer Ben wordt vermoord, staat de lokale jetset op zijn kop.
«
»
16:10 Anger Management
Kate is jaloers als Charlie een afspraak heeft met zijn ex Lori. Ondertussen probeert de groep een vriend te vinden voor Lacey.
«
»
16:35 Anger Management
Lindsay Lohan huurt Charlie in als therapeut op de set van een reclame. Maar Charlie eindigt met haar in bed, waardoor Lindsay in de problemen komt.
«
»
17:00 The Simpsons
Lisa wil de carrière van een dakloze folkmuzikant lanceren. Ondertussen probeert Homer de kat des huizes te redden die zich in de nesten heeft gewerkt.
«
»
17:30 The Simpsons
Lisa wordt dierenartsassistente. Ook Marge ondergaat ondertussen een belangrijke carrièrewending en neemt een job aan als poetsvrouw van plaats delicten.
«
»
17:55 Modern Family
Luke en Manny maken zich op voor hun eerste schooloptreden en dat zorgt voor de nodige nervositeit in de familie. Vooral Jay en Phil vinden het optreden erg belangrijk.
«
»
18:20 Modern Family
Terwijl Phil te maken krijgt met een moeilijke klant, gaat Claire de confrontatie aan met een snelheidsduivel die de buurt terroriseert.
«
»
18:50 The Good Doctor
Shaun behandelt een influencer en staat vervolgens ongewenst in de belangstelling. Na een fecale transplantatie bij haar thuis kampt een vrouw met hevige buikpijn.
«
»
19:45 S.W.A.T.
FBI-agent Adrian Lopez wordt ontvoerd. Jessica gaat undercover in Mexico om Lopez te bevrijden uit de handen van een drugskartel. Ondertussen maakt Hondo's moeder zich zorgen.
«
»
20:40 Terminator Genisys
John Connor, de leider van het menselijke verzet, stuurt Kyle Reese terug naar 1984 om Sarah Connor te beschermen. Hij komt echter terecht in een onbekende versie van het verleden.
«
»
22:50 Skiptrace
De Hongkongse rechercheur Bennie Chan probeert misdaadbaas Victor Wong te klissen. Beroepsgokker Connor Watts wil getuigen tegen Wong, maar wordt dan ontvoerd naar Rusland.
«
»
00:40 Snowfall
Terwijl Franklin schippert tussen leven en dood denkt hij na over de man die hij is geworden, en de man die hij wil zijn. Zal hij de man zijn die stabiliteit brengt in de onrustige buurt?
«
»
01:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers