TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:45 Magnum
Magnum is verbaasd wanneer een jonge, mooie, Engelse voor Higgins blijkt te vallen. Hij is ervan overtuigd dat de vrouw Higgins gewoon wil gebruiken.
«
»
13:35 Magnum
Voormalig surfkampioene Kacy, een vriendin van Magnum, wordt dood aangetroffen op het strand. Magnum is vastberaden te achterhalen wat er is gebeurd en trekt op onderzoek uit.
«
»
14:30 De Wegpolitie UK
Interceptors Dan en Gordy raken betrokken bij een achtervolging van een gevaarlijke bestuurder wiens rijbewijs ingetrokken is.
«
»
15:20 Top Gear
Grensverleggend auto- en motormagazine gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.
«
»
16:20 My Wife and Kids
Jay koopt nieuwe computersnufjes voor Junior, waaronder ook een webcamera. Michael is niet te vinden voor de aankoop.
«
»
16:40 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat Brighton op school betrapt werd met een sigaret in zijn hand, vreest ze hiervoor de schuld te krijgen en haar job te verliezen.
«
»
17:10 Xena, The Warrior Princess
Terwijl Xena in de herberg wacht, gaat Gabrielle alleen naar de markt. Daar wordt ze ontvoerd door een paar ruige mannen.
«
»
18:00 Magnum
Auteur Buck Gibson komt op bezoek. Joan, een van zijn ex-vrouwen, huurt Magnum in om Buck in de gaten te houden, om er zeker van te zijn dat hij alimentatie zal betalen.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Jenno krijgt een lading pepperspray in zijn gezicht, Jim heeft zijn handen vol met een luidruchtige dronken bestuurder en Tom Spowage jaagt op een gewelddadige gewapende overvaller.
«
»
19:45 Anger Management
Charlie moedigt Nolan aan om zijn relatie met Lacey te verbeteren. Ed en zijn vrienden lichten Sean op tijdens het kaarten.
«
»
20:10 Flodder
Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, op voorwaarde dat hij aan het winnen is. Deze keer gaat het echter helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak.
«
»
20:40 The Art of the Steal
Crunch Calhoun, stuntrijder en voormalig kunstdief, besluit nog één laatste, lucratieve klus te doen. Met zijn oude team bedenkt Crunch een plan om een kostbaar historisch boek te stelen.
«
»
22:20 The Orville
De Orville verwelkomt een nieuw bemanningslid aan boord.
«
»
23:10 The Orville
Claires privéleven neemt een onverwachte wending. Gordon doet Bortus een ongewoon voorstel.
«
»
00:05 My Wife and Kids
Michael doodt per ongeluk Kady's hamster. Hij kan de moed niet opbrengen om haar te vertellen wat er is gebeurd. Intussen probeert Claire een ziekte te veinzen zodat ze niet naar school hoeft te gaan.
«
»
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers