TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Hij is een zij
De medische transitie van Maria gaat beginnen, ze start met de neus- en adamsappelcorrectie. Jules staat het liefst op het podium. Hij draagt altijd een binder om zijn borsten te bedekken. Jules maakt zich klaar voor de borstverwijderende operatie.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Hij is een zij
De negenjarige Storm weet op jonge leeftijd al dat hij zich anders voelt. Hij wil een meisje zijn. Momenteel gaat hij naar school als jongen, maar leeft thuis als meisje.
«
»
07:05 MasterChef UK
De beste amateurs van de week moeten van Jay Rayner een een verse pastaschotel te maken. Het kan zoet of hartig zijn, maar de deelnemers moeten hun eigen pasta maken.
«
»
07:35 Temptation Island: Love or Leave
In de paradijselijke omgeving van de Dominicaanse Republiek proberen de koppels te ontdekken of hun partner de ware is. Ze ontmoeten voor het eerst de vrijgezellen die ze zelf in Nederland al hebben uitgekozen.
«
»
08:25 Send Nudes: Body SOS
Melissa, verpleegster in opleiding, heeft MM-borsten en wil graag lichtere borsten. Personal trainer Leah zou graag slankere benen willen hebben.
«
»
09:10 Send Nudes: Body SOS
Michelle wil meer bounce in haar borsten. Bokser Tobie heeft overtollige huid na het afvallen.
«
»
10:00 Dr. Phil
Dr. Phil praat met auteurs Regina Jackson en Saira Rao, 'Deconstructing Karen'-regisseur Patty Ivins-Specht en auteur Mike Bayer.
«
»
10:45 Hij is een zij
De 34-jarige Eveline reist af naar Thailand voor de geslachtsveranderende operatie. Aangekomen in Bangkok ontdekken Eveline en vriend Joeri het grote verschil tussen transgender zijn in Nederland en in Thailand.
«
»
11:25 MasterChef UK
De deelnemers moeten onder meer tijgergarnalen, inktvis, zalmfilets, eendenbouten en lamsgehakt als ingrediënten gebruiken om een gerecht te maken dat ex-deelnemers Shelina Permalloo, Mat Follas en Dean Edwards zal imponeren.
«
»
12:35 The Block Australia
Het is eindelijk tijd om de huizen te verkopen, maar het bepalen van de volgorde van verkoop blijkt een bijna onmogelijke taak. Na een aantal zenuwslopende etappes wordt beslist wie de race gaat winnen.
«
»
14:20 Blind Gekocht NL
Tessa en Sicco waren vroeger verliefd, maar verloren elkaar uit het oog. Ze hebben inmiddels allebei kinderen en kwamen elkaar bij toeval weer tegen. De liefde bloeide weer op en momenteel leven zij apart van elkaar.
«
»
15:35 Dr. Phil
Dr. Phil leidt een discussie over de vraag of het acceptabel is dat een leraar sekswerk als bijbaan heeft. Terwijl activisten zich inzetten om het stigma op sekswerk te bestrijden, zijn critici van mening dat leraren een morele plicht hebben.
«
»
16:25 The Sky is the Limit
Frederik moet op jaarlijkse controle in het ziekenhuis. Guy bezoekt zijn moeder en Romy opent haar nieuwe winkel. Seka en Christian genieten ondertussen van Los Angeles.
«
»
18:15 Love it or List it Australia
Rachael en Ryan kunnen het niet eens worden over hun Queenslander in Greenslopes. Ryan is klaar met het constante onderhoud dat nodig is voor het huis, maar Rachael is verliefd op het huis.
«
»
19:15 Blind Gekocht NL
Ferdi, Karlijn en hun dochter Sare wonen in een huurhuisje in Zwolle. Hun zoektocht naar een grotere eengezinswoning verloopt allesbehalve soepel. Ze willen graag een huis met drie slaapkamers en een ruime tuin.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Seka en Christian zijn terug in Belgi?, dat betekent terug aan het werk. Frederik maakt tijd voor ontspanning en Romy legt haar Mios in de watten.
«
»
21:40 Komen eten
De dertigjarige Sylvie uit Laken is wat je noemt een knappe dame en werkt als persverantwoordelijke. Ze ontvangt haar gasten in een zelf ingericht appartementje. Ze houdt van een landelijke stijl en van mooie kleren en stijlvolle accessoires.
«
»
22:30 Huizenjagers
Joël en Kurt zoeken naar een populair plekje aan de kust voor tijdens de vakantie.
«
»
23:25 Temptation Island: Love or Leave
De koppels worden met elkaar herenigd, wat voor de nodige opschudding zorgt. Daarnaast gaan ze voor het eerst op date met twee vrijgezellen en beginnen er diepere connecties te ontstaan.
«
»
00:35 Paris in Love
Wanneer Paris terugkeert naar Washington D.C. om haar anti-kindermisbruik wetsvoorstel in te dienen, geeft Nicky een verklaring voor Kathy's emotionele afstand. Paris blaast haar zangcarrière nieuw leven in.
«
»
01:35 Paris in Love
Het eerste live concert van Paris dreigt in het water te vallen door ondraaglijke pijn. Paris mist een belangrijke mijlpaal van Phoenix en doet later een grote bekentenis aan haar therapeut over het moederschap.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers