TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 A Place in the Sun
Russell Lovatt uit Nottingham wil graag verhuizen naar Malta. Laura Hamilton neemt de uitdaging aan om een pand met de wow-factor te vinden die indruk kan maken op hem en zijn dochter Sian.
«
»
08:25 Travel Guides
De groep gaat islandhoppen in Griekenland. Ze beginnen hun reis door een veerboot te nemen zodat ze de eilanden Mykonos en Milos kunnen bezoeken.
«
»
09:05 Travel Guides
De groep verkent het tropische eiland Mauritius. Ze hebben er een ontspannen vakantie, met een verrassende culturele twist.
«
»
09:50 MasterChef UK
Tijdens de derde kwartfinale mag restaurantcriticus Tracey Macleod de opdrachten verzinnen. Zij heeft twee recepten geselecteerd waaruit de kandidaten moeten kiezen: een hartige schotel met rijst of een dessert met amandelen.
«
»
10:25 The Block Australia
Vijf enthousiaste teams ontmoeten Scotty Cam op het hoofdkantoor en krijgen de opdracht om vijf charmante, kleine, bakstenen naoorlogse huizen in slechts twaalf weken om te toveren tot herenhuizen van twee verdiepingen.
«
»
11:50 Dr. Phil
Drugs en namaakpillen zijn doorspekt met Fentanyl, een dodelijke synthetische opioïde. Feliz verloor haar zus door een fentanylvergiftiging waarbij vijf volwassenen omkwamen. John zegt dat hij zijn beide zoons thuis een overdosis zag nemen.
«
»
12:30 Love Island Australia
De spanningen lopen op wanneer een machtsstrijd voortkomt uit een emotionele breuk.
«
»
13:30 Hello Goodbye
Een man die werd gered door zijn hond en een moeder die met smart wacht op haar vriendinnetje. Een man vertelt hoe de liefde van zijn leven zijn ex werd. Een vrouw hoopt dat haar man, die de ziekte van Alzheimer heeft, hun dochter nog zal herkennen.
«
»
14:00 Hello Goodbye
Het verhaal van een vrouw die haar zoon verloor door een brommerongeluk, een jonge vader vertelt hoe hij in de gevangenis terechtkwam en zijn leven beterde, en twee vrouwen vertellen over hun liefde voor elkaar en hun vijftig honden.
«
»
14:30 Hello Goodbye
Joris Linssen gaat op Schiphol op zoek naar de verhalen achter het nemen van afscheid en hereniging. Verhalen over liefde, vriendschap en familiebanden.
«
»
15:05 MasterChef UK
De laatste acht kandidaten nemen het tegen elkaar op voor een plaats in de kwartfinale. De beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats zijn onder andere ossenstaart, poussin en rundergehakt.
«
»
16:10 Grime & Punishment: Dirty Britain
David ontdekt een vuilnisbelt vol seksspeeltjes in het veld van een boer. Clive en Callum worden geconfronteerd met wegbermen vol menselijke uitwerpselen en Ray voert een eenmansoorlog tegen hondenvervuilers.
«
»
17:00 Dr. Phil
'Quiet quitting' is populair onder mensen van alle leeftijden. Een werknemer, een arbeidsrechtadvocaat en ondernemers discussiëren over het onderwerp. Verder achter de schermen van de nieuwe show 'So Help Me Todd'.
«
»
17:45 Project Bakeover
In Danville doet de kleine bakkerij-eigenaar Shana van Bluegrass and Buttercream alles om het hoofd boven water te houden, maar alles is simpelweg te zoet. De vraag is of Steve haar kan overtuigen om weer bij nul te beginnen en de bakkerij redden.
«
»
18:35 The Block Australia
De deelnemers kiezen hun nieuwe huizen op basis van de resultaten van de 'house decider challenge'. Scotty onthult een aantal grote veranderingen die de deelnemers in shock achterlaat.
«
»
19:40 Chateau Meiland
De familie creëert steeds meer routine tijdens hun werkzaamheden in het pension. Omdat Maxime eigenlijk een te groot huis heeft gekocht, komen haar ouders helpen. Met gezonde tegenzin stapt Martien op de grasmaaimachine, tot hij een nat pak krijgt.
«
»
20:35 Billion Pound Cruise
Op de dag van vertrek staan 6680 passagiers klaar om in te checken. Voor de bemanning betekent dit alle hens aan dek om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.
«
»
21:35 Billion Pound Cruise
Het cruiseschip meert aan en dat betekent een hels komen en gaan van maar liefst 6680 gasten. De vraag is of de crew iedereen tijdig opnieuw aan boord van het schip kan krijgen voor vertrek.
«
»
22:35 Billion Pound Cruise
Op het schip mogen de 6680 gasten zich geen seconde vervelen. Het schip biedt talloze mogelijkheden en heeft ook enkele aangename verrassingen in petto voor de gasten.
«
»
23:40 Blind gekocht
Zowel Michael en Sandra als Cara en Wouter krijgen eindelijk hun afgewerkte woning te zien. Dina gaat intussen langs bij het laatste stel: Nathalie en Jeroen en hun kinderen Thibaut en Elise. De zoektocht naar hun droomhuis begon vijf jaar geleden.
«
»
00:45 A Place in the Sun
Jasmine Harman helpt Dave en Debbie Gough uit Swindon bij hun zoektocht naar een woning aan de Costa Blanca. Jasmine is op zoek naar vijf potentiële huizen voor hun budget van 67.000 pond.
«
»
01:35 Love Island Australia
Vetes bereiken hun breekpunt wanneer een van de eilandbewoners wegrent van de villa.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers