TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 A Place in the Sun
Simon en Mary Loyne hebben hun huis in Cheshire verkocht en kunnen niet wachten om naar de Costa Almeria in Spanje te verhuizen. Danni Menzies laat ze vijf fantastische huizen zien voor hun budget van 100.000 pond.
«
»
09:00 Travel Guides
De Whitsundays is een tropisch paradijs aan de kust en is de ideale plek voor avontuur.
«
»
09:40 Travel Guides
De gidsen vertrekken naar Tasmanië voor de winter, waar ze ontdekken dat de actie nooit stopt.
«
»
10:25 MasterChef UK
John Torode en Gregg Wallace nodigen de volgende acht kandidaten uit. Zij moeten een gerecht in elkaar steken met de beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats.
«
»
11:25 Love it or List it Australia
Neale en Andrew zijn in Blackburn, Victoria, om het echtpaar Anna en Terence te helpen met hun gezinswoning. Anna wil hun huis updaten met wat broodnodige ruimte, terwijl Terence klaar is om zijn koffers te pakken.
«
»
12:20 Dr. Phil
Voormalige leden van studentenverenigingen zijn veroordeeld voor hun aandeel in de alcoholvergiftiging en daaropvolgende dood van de twintigjarige Stone Foltz tijdens een ontgroeningsritueel. Zijn familie en vriendin vertellen zijn verhaal.
«
»
13:00 Love Island Australia
De Islanders komen in de geest van International Love Island Day en een stel wordt hechter.
«
»
13:50 Hello Goodbye
Een jonge vrouw vertelt hoe zij tijdens de eerste maanden van haar huwelijk verliefd werd op een vrouw. Een pasgetrouwd stel neemt emotioneel afscheid omdat ze niet weten wanneer ze elkaar weer zullen zien.
«
»
14:35 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
15:25 MasterChef UK
De kandidaten moeten indruk maken op ex-deelnemers Dean Edwards, Ping Coombes en Thomasina Miers. Ze hebben slechts tachtig minuten de tijd om een gerecht in elkaar te steken met de beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats.
«
»
16:25 Grime & Punishment: Dirty Britain
Handhavers Dan en Jude zijn op jacht naar illegale afvaldumpers. Ze pakken een achtergelaten caravan aan, waar drugsgebruikers naalden tussen het rottende afval achterlaten.
«
»
17:15 Dr. Phil
Sommige mensen denken dat ze iedereen alles kunnen aandoen en dat regels niet op hen van toepassing zijn. Ze nemen het recht om mensen te intimideren, verbaal te misbruiken of zelfs fysiek aan te vallen.
«
»
18:00 Next Level Chef
De chef-koks wordt gevraagd een oude klassieker opnieuw uit te vinden: surf en turf. De overige deelnemers worden beoordeeld op hun interpretatie van een land- en zeedier dat een nieuwe, opwindende draai geeft aan een bekende favoriet.
«
»
18:50 Love it or List it Australia
Het huis uit 1960 van Nora en Blair in Karrinyup, Perth, is te groot en Blair wil naar een nieuwe plek verhuizen. Nora denkt dat een beetje werk hen een geweldig huis zal geven om kinderen in op te voeden.
«
»
19:50 Chateau Meiland
Pension Code Rosé is eindelijk geopend en de eerste gasten zijn gearriveerd. De eerste ochtend gaat de familie op kousenvoetjes aan de slag om het ontbijt voor de gasten te verzorgen. En dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.
«
»
20:35 The Caribbean: Billionaires' Paradise
Neysha Soodeen neemt haar familie en vrienden mee op een luxe reis door de Grenadines en fotograaf Junior Sealy voltooit een interieurproject in de villa van een miljonair.
«
»
21:25 The Caribbean: Billionaires' Paradise
Zakenvrouwen Kim en Nicole openen samen een designerboetiek in het luxe winkelcentrum Limegrove op Barbados. Social media influencer en bareigenaar Jordan werkt samen met een bekend drankmerk.
«
»
22:25 Blind gekocht
Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis. Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden.
«
»
23:25 A Place in the Sun
David en Donna Bradley zijn onlangs met pensioen gegaan en willen hun leven in Kent inruilen voor een permanente verhuizing naar het prachtige Balearische eiland Menorca. Ze hebben een budget van 300.000 pond.
«
»
00:25 Love Island Australia
Een sms dempt de spa-dag van de meiden en zal hun resterende tijd in de Villa drastisch veranderen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers