TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 A Place in the Sun
Jasmine Harman helpt Dave en Debbie Gough uit Swindon bij hun zoektocht naar een woning aan de Costa Blanca. Jasmine is op zoek naar vijf potentiële huizen voor hun budget van 67.000 pond.
«
»
08:55 The Caribbean: Billionaires' Paradise
Op Barbados woont de in Bajan geboren Jofra Archer, de zesentwintigjarige mondiale sportheld van het Engelse cricketteam. Daarnaast 'Queen of Soca', Alison Hinds, die tevens cultureel ambassadeur is voor Barbados.
«
»
09:40 The Caribbean: Billionaires' Paradise
Op Antigua en Barbuda bezoekt selfmade miljonair Anthony Athill het Hermitage Bay hotel. En Alex Grimley, eigenaar van een van Antigua's meest trendy hotspots, restaurant Sheer Rocks, lanceert een nieuw Aziatisch restaurant.
«
»
10:35 MasterChef UK
John Torode en Gregg Wallace presenteren de eerste kwartfinale en daarvoor mag journalist Amol Rajan de opdrachten verzinnen. Amol heeft twee recepten opgetekend waaruit de kandidaten moeten kiezen.
«
»
11:10 Love it or List it Australia
Michelle wil verhuizen uit het huis van haar en Brendon in Denham Court in het zuidwesten van Sydney. Neale doet zijn best om Michelle te laten blijven met een renovatie, terwijl Andrew probeert Brendon te overtuigen om te verhuizen.
«
»
12:05 Dr. Phil
Ontgroeningsrituelen gaan vaak gepaard met veel drinken, vaak met alcoholvergiftiging tot gevolg. Danny Santulli had een alcoholgehalte in het bloed dat zes keer hoger was dan de wettelijke limiet en had ernstige hersenbeschadiging.
«
»
12:45 Love Island Australia
De eilandbewoners zetten hun stappen in afwachting van een verrassende herkoppelingsceremonie.
«
»
13:45 Het roer om
Denise en Kasper hebben zonder bezichtiging een alpacaboerderij gekocht in het heetste deel van Spanje. Ze spreken geen woord Spaans en hebben niks met alpaca's, maar dat staat hun plannen om er een B&B te beginnen niet in de weg.
«
»
14:35 Het roer om
ICT'ers Sonja en Patrick hebben besloten om een oud hotel in de Franse Dordogne om te toveren tot luxe vijf sterren resort. Als de een na de andere aannemer voor de bouwval afhaakt worden ze gedwongen alles zelf te doen.
«
»
15:25 MasterChef UK
John Torode en Gregg Wallace nodigen de volgende acht kandidaten uit. Zij moeten een gerecht in elkaar steken met de beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats.
«
»
16:30 Tattoo Fixers: Extreme
Sketch ontfermt zich over Lee's WK-fout. Pash zorgt voor Daniels niet zo vleiende aandenken. Uzzi bedekt de kattige slogan van Harry. Sketch maakt een originele tatoeage voor complottheoreticus Dave.
«
»
17:20 Dr. Phil
Voormalige leden van studentenverenigingen zijn veroordeeld voor hun aandeel in de alcoholvergiftiging en daaropvolgende dood van de twintigjarige Stone Foltz tijdens een ontgroeningsritueel. Zijn familie en vriendin vertellen zijn verhaal.
«
»
18:05 Next Level Chef
De zeven overgebleven chef-koks staan voor een populaire en gevreesde discipline: het toetje. En het moet gebakken worden, niet gemaakt. Er staan chocolade, citrus en mooie details op het menu. Ze hebben 60 minuten.
«
»
18:55 Love it or List it Australia
Neale en Andrew zijn in Blackburn, Victoria, om het echtpaar Anna en Terence te helpen met hun gezinswoning. Anna wil hun huis updaten met wat broodnodige ruimte, terwijl Terence klaar is om zijn koffers te pakken.
«
»
19:50 Chateau Meiland
Na een testweekend voor familie en vrienden is pension Code Rosé eindelijk klaar voor de grote opening. Maar er valt nog genoeg te doen, zoals de montage van een neon-logo op de gevel.
«
»
20:35 Hello Goodbye
Een jonge vrouw vertelt hoe zij tijdens de eerste maanden van haar huwelijk verliefd werd op een vrouw. Een pasgetrouwd stel neemt emotioneel afscheid omdat ze niet weten wanneer ze elkaar weer zullen zien.
«
»
21:20 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
22:10 Blind gekocht
Davina wil graag een instapklare woning voor 150.000 euro in hartje Kortrijk. Voor makelaar Béa is de zoektocht naar een woning in die prijscategorie echter een moeilijke opdracht.
«
»
23:15 A Place in the Sun
Simon en Mary Loyne hebben hun huis in Cheshire verkocht en kunnen niet wachten om naar de Costa Almeria in Spanje te verhuizen. Danni Menzies laat ze vijf fantastische huizen zien voor hun budget van 100.000 pond.
«
»
00:15 Love Island Australia
De Islanders komen in de geest van International Love Island Day en een stel wordt hechter.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers