TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 A Place in the Sun
Jane en Jilly uit Brighton willen een vakantiehuis kopen in de pittoreske regio Dordogne in het zuidwesten van Frankrijk. Ze hebben een budget van £ 100.000.
«
»
07:05 When Luxury Holidays Go Horribly Wrong
De luxe vakantie-industrie is populairder dan ooit met mensen die wanhopig op zoek zijn naar de ultieme ervaring. Maar veel uitgeven is geen garantie voor het vinden van de perfecte bestemming.
«
»
07:50 When Luxury Holidays Go Horribly Wrong
De uitbundige vakantie-industrie is bekender dan ooit omdat iedereen op zoek is naar de mooiste ervaring, maar veel geld uitgeven is geen belofte voor het ontdekken van de ideale bestemming.
«
»
08:35 The Block Australia
De deelnemers moeten een grote uitdaging overwinnen terwijl ze hun gang proberen af te maken.
«
»
09:35 Love It or List It UK
Kirstie en Phil bezoeken opnieuw Kathleen en Tom, die er in 2016 voor kozen hun Victoriaans rijtjeshuis met drie slaapkamers in Newcastle te behouden. Hun leven is echter radicaal veranderd.
«
»
10:25 Dr. Phil
James Addie, een echtgenoot en vader, leefde een dubbelleven, wat leidde tot de moord op zijn verloofde 48 uur voor hun trouwdag. Zijn twee families ontmoeten elkaar om de gebroken stukken van hun leven bij elkaar te rapen.
«
»
11:10 Love Island
Terwijl de temperatuur stijgt, tikt de klok voor onze stellen door. De hitte is aan en niemand wil in dit stadium van het eiland worden gedumpt naarmate de finish dichterbij komt.
«
»
12:05 Love Island
Love Island's eigen ooievaar levert zes pasgeborenen voor elk koppel om voor te zorgen.
«
»
13:05 The Cruise
Een blik op enkele van de hoofdpersonen aan boord van de cruiseschepen Scarlet lady en Valiant, waaronder Captain Giovanni en Second Captain Georgia, terwijl ze vertrekken vanuit hun thuishaven Miami.
«
»
13:55 The Cruise
Scarlet Lady, een van de nieuwste en meest luxueuze schepen op zee, stoomt richting Costa Maya in Mexico. Maar op de brug heeft de Britse eerste officier Elliot een probleem opgemerkt: het schip dreigt zijn aankomstslot te missen.
«
»
14:45 The Block Australia
Een chaotische 'Hallway week' wordt nog pittiger door slecht weer en modderige omstandigheden.
«
»
15:55 A&E After Dark
Een vrouw wordt naar binnen gebracht nadat ze met haar motor een hert heeft aangereden. Gewichtheffer Adam is van slag als een ongeluk in de sportschool zijn deelname in Hulls 'Sterkste Man' dwarsboomt.
«
»
16:50 Dr. Phil
Twee jaar lang heeft Terri duizenden dollars gestuurd naar haar miljonair-vriend Ricardo, met wie ze van plan is te trouwen, maar die ze nog nooit persoonlijk heeft ontmoet.
«
»
17:35 MasterChef: The Professionals
Alleen de beste drie koks blijven over. Dit is de laatste keer dat zij in de wedstrijd koken en het is de belangrijkste kooksessie van hun leven - aan het eind zal een van hen tot kampioen worden gekroond.
«
»
18:45 Love It or List It UK
Kirstie Allsopp gaat opnieuw op bezoek bij Julie en Allen. In 2019 besloot het stel hun huis te koop te zetten, nadat ze een huis naast Allens favoriete pub hadden gevonden.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Na de installatie van hun langverwachte nieuwe zwembad, maakt de familie er meteen dankbaar gebruik van. Naast het klussen in het nieuwe huis besteedt de hele familie ook de nodige aandacht aan het naderende huwelijk van Leroy en Maxime.
«
»
20:35 Travel Guides
De reisgidsen gaan op een gezinsvriendelijke roadtrip in Victoria. De Great Ocean Road naar Ballarat schilderachtige landschappen en pittige bergbeklimmingen.
«
»
21:30 Travel Guides
De gidsen gaan naar Brisbane voor een warme week in de stad, inclusief lekker eten.
«
»
22:30 A Place in the Sun
Danni Menzies helpt het Cheshire-echtpaar Alison en Stephen bij het vinden van een vakantiehuis in het charmante stadje Marseillan in het zuiden van Frankrijk. Met een budget van £ 115.000 hebben ze keuze te over.
«
»
23:30 Love Island
Een ongelooflijke liefdeszomer loopt binnenkort ten einde en geen van de eilandbewoners wil weg. Het ene stel wordt officieel en een andere relatie loopt op de klippen.
«
»
00:35 Love Island
Terwijl de laatste dates doorgaan, gaat er een aankondiging door de villa terwijl de finale nadert.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers