TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Extreme Makeover: Home Edition
Het team bouwt een nieuw huis en een opslagruimte voor een gezin dat zich toelegt op het verstrekken van voedsel, onderdak en ondersteuning aan mensen in nood. Meredith Vieira en Michel Symon komen op bezoek met extra verrassingen.
«
»
08:15 Pamela's Garden of Eden
Pamela's droom om het botenhuis om te vormen tot een artistiek meesterwerk stuit op een groot obstakel. De relatie tussen de ontwerper en de aannemer staat onder druk door de strakke deadline en financiële beperkingen.
«
»
08:55 Pamela's Garden of Eden
Pamela en het team haasten zich om het gastenverblijf op tijd te renoveren voor het bezoek van haar broer uit Los Angeles. Even later raakt Pamela betrokken bij een ontwerpconflict over de plannen voor een nieuw dak op het terras.
«
»
09:45 The Block NZ
Argwaan hangt in de lucht en met zo veel op het spel nemen de teams buitenissige ontwerprisico's.
«
»
10:40 Love It or List It
Hailey en Kevin kochten hun kleine starterswoning toen ze één dochter hadden. Nu hebben ze drie kinderen, en zijn ze hun zeer krappe ruimte ontgroeid. Ze zijn een traditionele Joodse familie en zoeken een kosjer woning.
«
»
11:30 Dr. Phil
Andrew Tate is verbannen op sociale media vanwege zijn vrouwonvriendelijke standpunten. Een debat over 'giftige mannelijkheid' met de 'Godfather of the Manosphere', een mannenrechten advocaat en de CEO van het Center for Countering Digital Hate.
«
»
12:10 Love Island
De spanningen lopen op in de villa. Ollie wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn chat.
«
»
13:00 Space Invaders
Administratief medewerkster Liza en haar vijftienjarige zoon Fletcher worstelen om het dagelijks leven bij te houden. Daarom hebben Liza's ouders het team om hulp gevraagd.
«
»
13:55 Space Invaders
Het team gaat aan de slag bij een echtpaar dat samenwoont met hun dochter en haar verloofde. Ze verstoppen hun rommel achter deuren en in kasten met de smoes dat ze spullen verzamelen.
«
»
14:40 The Block NZ
De teams gaan over de finishlijn op hun do-overs en kijken of ze hun oorspronkelijke scores hebben overtroffen of dat ze bij de jurering de consequenties nog onder ogen moeten zien.
«
»
16:00 Paramedics
Elke seconde telt wanneer de paramedici een bewusteloze patient proberen te bereiken. Er wordt gebeld over een man in een mogelijk levensbedreigende situatie.
«
»
16:55 Dr. Phil
Tieners geven toe dat ze verslaafd zijn aan hun digitale apparaten. Ouders van wie de kinderen gewelddadig werden of zelfmoord pleegden vanwege sociale media. Hoe schermtijd de ontwikkeling van de hersenen van een kind ernstig kan beïnvloeden.
«
»
17:45 MasterChef UK
De vijf finalisten moeten elk een gerecht creëren dat is geïnspireerd op een publieke figuur of een kunstwerk, film, lied, tv-serie of boek. De tweede uitdaging brengt de overige vier koks naar het Emerald Isle.
«
»
18:50 Love It or List It
Na elf jaar is een echtpaar de gedateerde badkamers en de strakke kombuiskeuken eindelijk beu. Zij kan niet wachten om te zien welke plekken David in petto heeft, maar hij denkt dat Hilary hun huis wel opnieuw kan inrichten.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Waarschijnlijk moet de chateauwaardige boerderij worden verkocht. Martien wil wel terug naar de roots in Noordwijk. Maar hoe is nog een raadsel en de tijd dringt. Het liefst gaat de hele familie samenwonen in één groot huis.
«
»
20:35 Interior Design Masters
Na de laatste eliminatie blijven er nog vier ontwerpers over voor de halve finale. Michelle onthult dat ze in tweetallen zullen werken om twee restaurants te transformeren, waarbij elke ontwerper verantwoordelijk is voor één verdieping.
«
»
21:45 Interior Design Masters
Nadat ze zeven zware ontwerp uitdagingen hebben overleefd, gaan de twee finalisten de strijd aan om de ultieme prijs. In afwachting van de winnaar ligt een carrièrebepalend ontwerpcontract met een boetiekhotel in het Lake District.
«
»
23:05 The Real Housewives of Beverly Hills
Erika geeft een etentje en stelt haar man voor. Kathryn krijgt goed nieuws tijdens een gehoortest. De dames maken hun handen vuil tijdens het doen van liefdadigheidswerk. Lisa Rinna shockeert Eileen door haar gedachten over de anderen te delen.
«
»
00:00 Love Island
Het hondenhok wordt voor het eerst gebruikt en een meisje sluipt naar binnen. Jess en Mike bespreken zijn gevoelens voor Leanne. Ollie legt zijn pijnlijke beslissing uit om de villa te verlaten.
«
»
01:05 Dating: No Filter
Megan en de bescheiden Zach brengen een dag op het water door. De spontane Kemah en feestbeest Diamonte gaan in Malibu wat eten en drinken.
«
»
01:35 MasterChef UK
De vijf finalisten moeten elk een gerecht creëren dat is geïnspireerd op een publieke figuur of een kunstwerk, film, lied, tv-serie of boek. De tweede uitdaging brengt de overige vier koks naar het Emerald Isle.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers