TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Extreme Makeover: Home Edition
Bill lijdt aan posttraumatische stressstoornis waardoor hij niet bij zijn gezin kan wonen. Ty en zijn team zullen daarom apparaten met geavanceerde technologie ontwikkelen waarmee hij naar huis kan terugkeren en een normaal gezinsleven kan leiden.
«
»
08:35 Pamela's Garden of Eden
Pamela neemt het heft in eigen handen wanneer ze vreest dat zij en haar team niet op één lijn zitten met haar moderne en sexy visie voor het project. De spanning loopt op wanneer de ontwerpen voor het boothuis worden besproken.
«
»
09:15 Pamela's Garden of Eden
Pamela en haar team gaan terug naar de tekentafel voor een gloednieuw ontwerpplan voor het boothuis. De druk begint zijn tol te eisen bij ontwerpster Francesca, die vreest dat ze Pamela's dromen in de weg staat.
«
»
10:05 The Block NZ
In de entree en de hal hebben sommige teams moeite om hun ruimtes op orde te houden, en het budgetprobleem van één team drijft hen naar de rand van de afgrond.
«
»
10:55 Love It or List It
Een gezin van drie zit opgepropt in een klein appartement, maar is verdeeld over de behoefte aan meer ruimte. Karine en haar zoon willen hun huis verbouwen, maar Daphna is toe aan verandering.
«
»
11:45 Dr. Phil
Vapen is fysiek schadelijk en is een echt twistpunt geworden binnen families van tienergebruikers. De twaalfjarige Connor vertelt hoe hij aan vapes komt. Grace en Jordyn delen hun verhalen over hoe vapen hen in het ziekenhuis bracht.
«
»
12:35 Love Island
Danny is geschokt en ontdaan wanneer Arabella de villa verlaat. Lucie trekt Anton intussen naar de kant en ze bespreken samen waarom ze nooit iets heeft gezegd met betrekking tot Tommy.
«
»
13:35 Space Invaders
Als ouders van acht kinderen is het voor Arielle en Mark lastig om tijd en energie te vinden om op te ruimen. Het team gaat aan de slag om het gezin met kinderen te helpen.
«
»
14:20 Space Invaders
Julie en Pete hebben een leeg nest nadat alle vijf hun kinderen het huis uit zijn. Het probleem is dat hun volwassen kinderen veel spullen hebben achtergelaten, en hun huis is nu rommelig en hun leven is bergafwaarts gegaan.
«
»
15:05 The Block NZ
Een speler wordt uit het spel gehaald na een bizar ongeluk. Sommige teams voelen de druk om te finishen als hun ruimte hen begint te overheersen.
«
»
16:05 Paramedics
Ambulancebroeders helpen een achtennegentigjarige vrouw die alleen leeft en ernstig ten val is gekomen. Nat heeft moeite met een gezochte man, en ondertussen hebben Amanda en Tas een schokkende confrontatie.
«
»
16:55 Dr. Phil
Laura geeft toe duizenden keren dronken te hebben gereden. Ze heeft haar lesje echter niet geleerd toen ze haar auto total loss reed. Drie kinderen van een gezin worden gedood door een dronken chauffeur.
«
»
17:45 MasterChef UK
De chef-koks gaan de Market Challenge aan, waarbij ze ter plekke een gerecht moeten verzinnen voor juryleden John en Gregg van een markt vol ingrediënten, waaronder Bavette steak, schol en oesters.
«
»
18:50 Love It or List It
Een echtpaar heeft hun kleine huis helemaal vol staan na de komst van hun drie kinderen. Sue wil geen afscheid nemen van hun twintig jaar aan herinneringen, maar Bruce is toe aan verandering.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martiens' boek komt uit. Eindelijk is zijn leven niet alleen op tv te volgen, maar is alles nog eens na te lezen; ook de ellende van vroeger. Het wordt een grootse, feestelijke presentatie met de hele familie in gala-kleding.
«
»
20:35 Interior Design Masters
De ontwerpers arriveren bij de studio en vinden dat het tijd is om hun individuele capaciteiten te laten zien. Ze gaan voor het eerst solo aan de slag en krijgen de opdracht om individuele strandhutten te transformeren.
«
»
21:45 Interior Design Masters
Er blijven nog vier ontwerpers over die strijden voor een plek in de halve finales. Ze worden uitgedaagd om twee kapsalons onder handen te nemen, en voor het eerst in de competitie zullen de ontwerpers hun ruimtes zien voordat ze hun visie creëren.
«
»
22:55 The Real Housewives of Beverly Hills
Samen met Yolanda ondergaan Kyle en Lisa Vanderpump cryotherapie. Erika nodigt de dames uit voor haar optreden in een homoclub in San Diego. Beschuldigd van het beschamen van Kyle en Lisa Vanderpump, probeert Lisa Rinna uit te vinden waarom.
«
»
23:50 Love Island
Een blik achter de schermen van Tommy en Molly-Mae's date, Maura's wraak, de reis van de dames naar Casa Amor en de gevolgen van de Twitter-uitdaging.
«
»
00:50 Dating: No Filter
Singer-songwriter Jaki is klaar voor een serieuze relatie en hoopt die te vinden bij professioneel schaatser Madison.
«
»
01:20 MasterChef UK
De chef-koks gaan de Market Challenge aan, waarbij ze ter plekke een gerecht moeten verzinnen voor juryleden John en Gregg van een markt vol ingrediënten, waaronder Bavette steak, schol en oesters.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Goedele Wachters (VRT NWS)

Goedele Wachters en Riadh Bahri komen naar de kiezers toe. In de twee weken voor de verkiezingen trekt het programma door Vlaanderen en Brussel, naar tien plekken die symbool staan voor tien thema's.

'Laat Kies24', om 21.50 uur op VRT 1.

Dossiers