TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Project Bakeover
Steve Hodge en Tiffany Pratt brengen een bezoek aan 'Mrs. Joy's Absolutely Fabulous Treats', een bakkerij in Lynchburg, Virginia. Bakkerij-eigenaar Tarsha overweegt ermee te stoppen.
«
»
08:20 Project Bakeover
Na tien jaar in het bedrijfsleven hebben Lesley en haar partner Jordan moeite om de balans tussen werk en privé te vinden bij OMG Baked Goodness in Toronto. Ze vragen zich af of ze hun huurcontract moeten vernieuwen of ermee moeten stoppen.
«
»
09:05 Property Brothers
Drew helpt een semi-gepensioneerde militair met het uitbrengen van een goed bod op zijn droomhuis. Maar ondertussen ontdekt Jonathan tot zijn grote spijt een zwakte in de fundering.
«
»
09:45 The Block NZ
De wedstrijd begint als de teams gastenkamers in de twee achterhuizen renoveren, in de strijd om de kans om als eerste uit de huizen te mogen kiezen.
«
»
10:35 Love It or List It
Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Hilary Farr probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar David Visenti zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
«
»
11:25 Dr. Phil
Dr. Phil praat met gasten die verschillende meningen hebben over het geven van fooien voor verschillende diensten, zoals een knipbeurt, een manicure of een diner in een restaurant.
«
»
12:15 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
13:00 Next Level Chef
De chef-koks worden uitgedaagd om een Chinees geïnspireerd gerecht van hoog niveau te maken.
«
»
13:50 Next Level Chef
Wild zoals wild zwijn en eland moet met zorg en aandacht worden gekookt.
«
»
14:35 Next Level Chef
De koks maken een gerecht op basis van alcohol. Eén chef-kok wordt geëlimineerd.
«
»
15:20 The Block NZ
De inzet is hoog als de vier teams de grenzen verleggen om indruk te maken met hun gastenkamers.
«
»
16:10 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van tattooverzamelaar Lewis, die met een lelijke tatoeage op zijn kont achterbleef na een vakantie in Thailand. Ook clubvertegenwoordiger Jamiee komt langs, wiens klungelige borstingreep een lift krijgt.
«
»
17:05 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de ecologische, economische en raciale zorgen die gepaard gaan met het wel of niet krijgen van kinderen. Verder tips over hoe het risico op diabetes verminderd kan worden.
«
»
17:55 Masterchef USA
De overgebleven thuiskoks worden geconfronteerd met hun eerste Mystery Box-uitdaging: appels. Met zowel zoete als hartige smaken op tafel mag de chef-kok die immuniteit heeft aan elke regio een gerecht toewijzen.
«
»
18:45 Love It or List It
Shana en Jeremy wensen dat hun landelijke woning wat meer stedelijke functionaliteit heeft.
«
»
19:40 Chateau Meiland
Paniek in Chateau Meiland. Het is bitterkoud in het kasteel en er komen nieuwe gasten aan. Dus worden de houtkachels goed opgestookt. Langzaam vult de eetkamer zich met rook.
«
»
20:35 Bake Off Vlaanderen
In de derde aflevering smelt de groep samen tot één onstuimig geheel. Het thema is déjà vu, een uitgelezen kans om in het verleden te graven en de bakkers beter te leren kennen.
«
»
21:45 Bake Off Vlaanderen
Na zeven seizoenen Bake Off is het tijd om even stil te staan bij the seven-year itch. Zelfs de meest monumentale koppels ontsnappen niet aan de dagelijkse sleur. En net daarom nodigen Herman en Regula twee ondeugende gasten uit.
«
»
23:00 The Sky is the Limit
Willy Naessens trekt naar Reims om er champagne te kopen voor zijn bedrijf. Hans-Peter Fässler renteniert en geniet volop van het leven. Edouard Vermeulen heeft in Sint-Katelijne-Waver een exclusief landgoed dat hij gebruikt als tweede verblijf.
«
»
00:00 Million Dollar Listing Los Angeles
Tracy gaat de strijd aan met Flagg voor zijn aanbod in de Flats. In Beverly Hills wordt Altman verliefd op een meesterwerk uit het midden van de eeuw. James probeert een deal te sluiten voor Bernard Harvey en zijn vrouw in de Valley.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers