TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
09:05 The Bake Off UK
Hoe zoeter hoe beter in de aflevering van vandaag! De bakkers maken desserts klaar.
«
»
10:00 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:45 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:35 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:25 The Bake Off UK
Paul en Prue geven als signatuuropdracht een gembertaart, de theetijdklassieker. Ook is er een Arabische technische opdracht en als laatste een ingewikkeld spektakelstuk: een koekjeskroonluchter.
«
»
13:30 Property Brothers
Een besluiteloze vrijgezel zoekt een vrijgezellenstek in de stad.
«
»
14:25 Property Brothers
De tweelingzussen Krista en Jennifer zijn het beu om een krappe flat te delen en gaan op zoek naar een ruime woning in het centrum.
«
»
15:20 Christmas In Evergreen: Letters to Santa
Het is bijna Kerstmis en Lisa begeeft zich op het laatste moment naar haar geboortestad Evergreen. Na aankomst komt ze erachter dat er een geliefde historische winkel gesloten is.
«
»
17:00 A Wedding for Christmas
Haley groeit op in een klein dorpje en bouwt een nieuw leven op in LA, waar ze gaat werken als huwelijksplanner. Wanneer haar zus haar hulp inroept om haar huwelijk te plannen, keert ze terug.
«
»
18:40 Christmas Bells Are Ringing
Sam bracht vroeger de zomer door in het familiehuisje in Cape Cod. Ze ontmoette er Mike, en raakte met hem bevriend. Dertien jaar later lopen de twee elkaar opnieuw tegen het lijf.
«
»
20:35 A Kiss for Christmas
Mandy woont in Miami, waar ze in een hotel werkt. Ze wil de kerstdagen doorbrengen bij haar oma en gaat terug naar haar oude woonplaats.
«
»
22:25 A Ring for Christmas
De verwende en alleenstaande Angie Moore krijgt 25 dagen voor Kerstmis plots geen geld meer. Ze ontdekt dat ze een aanzienlijk fortuin zal erven als ze getrouwd is en gaat op zoek naar een man.
«
»
00:15 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:15 Geen uitzending - Play7
«
»
05:00 Geen uitzending - Play7
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers