TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 The Interpreter
Wanneer Silvia Broome, een tolk bij de Verenigde Naties, per toeval een gesprek opvangt waarin een Afrikaans staatshoofd met de dood wordt bedreigd, wordt haar leven overhoop gegooid.
«
»
15:00 The Graham Norton Show
Virtuele gasten: Josh Gad ('Central Park'), Michaela Coel ('I May Destroy You') en singer-songwriter Niall Horan.
«
»
15:55 Life in Pieces
Tim en Heather maken het ongemakkelijk voor Tyler wanneer hij zijn nieuwe vriendin wil voorstellen aan de familie. Ondertussen worden Matt en Colleen kussend op het werk betrapt.
«
»
16:20 Life in Pieces
Matt en Colleen betrappen Chad, die Colleens puppy Princess probeert te ontvoeren. Chad maakt van de gelegenheid gebruik om zijn nieuwe vennootschap aan hen voor te stellen.
«
»
16:50 M*A*S*H
In het kamp komt een GI aan in het gezelschap van een Koreaanse slavin, die hij voor vijfhonderd dollar van haar familie gekocht heeft.
«
»
17:20 M*A*S*H
Luitenant Bricker heeft de opdracht om een documentaire te draaien over het leven van de chirurgen in uniform.
«
»
17:55 Top Gear
Chris Harris, Freddie Flintoff en Paddy McGuiness nemen een ongebruikte lijkwagen onder handen en geven hem een nieuw leven als familiewagen.
«
»
19:00 Police Interceptors
Jen Ellse en haar hond Quantum worden opgeroepen om enkele voorvluchtigen op te sporen. Quantum wijst de agenten al gauw in de juiste richting.
«
»
20:00 Mr. Bean
Mr. Bean gaat shoppen in een groot warenhuis en maakt hierbij gebruik van zijn nieuwe creditcard. Na het winkelen trakteert hij zichzelf op een diner in een chic restaurant.
«
»
20:35 Meet Joe Black
Mediamagnaat Bill Parrish wordt binnenkort 65. Op een ochtend wordt hij bezocht door de Dood, in de gedaante van Joe Black. Joe zou Bill meenemen naar het hiernamaals, tot hij Bills dochter ontmoet.
«
»
23:50 Marathon man
In New York ziet student en getalenteerd loper Babe hoe zijn broer Doc vermoord wordt. Doc was als lid van een geheime overheidsdienst de voormalige nazidokter Christian Szell op het spoor.
«
»
02:15 Foute vrienden
Jeron, Begijn, Christophe en Thomas proberen in een Tilburgse bloemenwinkel de klanten te overtuigen van hun uitzonderlijke verkoopkunsten.
«
»
02:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers