TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 The Coroner
De eigenaar van een ijsfabriek wordt dood in zijn vrieskast aangetroffen.
«
»
06:00 Father Brown
Father Brown is getuige van de schijnbare zelfmoord van een student in het seminarie van Upcott. Hij is ervan overtuigd dat het hier over moord gaat en maant Sid aan om undercover te gaan.
«
»
06:45 George Gently
Nabij een RAF-basis wordt het zwaar verbrande lichaam van een man aangetroffen. De politie vermoedt dat de moord werd gepleegd door het IRA.
«
»
08:15 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
In het midden van de nacht wordt de burgemeester vermoord.
«
»
09:00 New Tricks
Wanneer de rijke en eenzame oude dame, Dorothy Hepple, dood wordt aangetroffen in haar huis, barst een familievete los. Haar fortuin en de bezittingen die ze nalaat, zijn bestemd voor haar katten.
«
»
09:50 Midsomer murders
Deel 1/2. Een vrouw is verdronken in een bad, als bruid gekleed. Dit leidt in Great Worthy tot een stroom van moorden als bruiloftsthema.
«
»
10:40 Midsomer murders
Deel 2/2. Een vrouw is verdronken in een bad, als bruid gekleed. Dit leidt in Great Worthy tot een stroom van moorden als bruiloftsthema.
«
»
11:20 Death in Paradise
Wanneer een jonge popster dood wordt teruggevonden in een afkickcentrum, lijkt het op het eerste gezicht om een tragisch ongeluk te gaan. Neville denkt echter dat er meer aan de hand is.
«
»
12:25 Death in Paradise
Een vrouw die onderzoek deed naar een moord wordt gewurgd teruggevonden. Het team vraagt zich af of ze misschien verslag aan het uitbrengen was van haar eigen moord.
«
»
13:35 Midsomer murders
Deel 1/2. De fut verdwijnt uit de sprankelende wijn van Midsomer Vinae Winery als de glazen vergif blijken te bevatten. Hoe kan dit verband houden met de dood van een kind in een vluchtmisdrijf?
«
»
14:35 Midsomer murders
Deel 2/2. William en Diana dreigen de wijngaard kwijt te raken maar Matilda wil haar geld aan Ryan geven - op ťťn voorwaarde... Wat doen William en Diana aan het verleidelijke aanbod van Louis?
«
»
15:30 Ghosts
Kerstmis komt naar het spookhuis van Button House in deze feestelijke special, en Alison en Mike bereiden zich voor om voor het eerst een familiekerstmis te organiseren.
«
»
16:05 McDonald & Dodds
Vijf oudere vrienden maken samen een ballonvaart, maar de tocht gaat niet zoals gepland. De ballon begint te tollen en al snel wordt duidelijk dat de mand het gewicht niet meer kan dragen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Jerome Martin is de voorzitter van Saint Marie's plaatselijke cricketclub. Hij wordt bij zonsopgang dood aangetroffen op het cricketveld. Zijn teamgenoten worden meteen als verdachten aangewezen.
«
»
19:00 Midsomer murders
Als een slachtoffer net als Gulliver midden in het modeldorp vastgepind en vastgebonden wordt aangetroffen, wordt een moordonderzoek gestart.
«
»
20:00 Midsomer murders
Als een slachtoffer net als Gulliver midden in het modeldorp vastgepind en vastgebonden w ordt aangetroffen, wordt een moordonderzoek gestart.
«
»
21:00 Death in Paradise
Malcolm Powell wordt tijdens een van zijn fondsenwervingen neergeschoten. Vicky, zijn assistente, wijst meteen Jack Roberts aan als de schuldige.
«
»
22:05 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne stuurt Dot undercover uit naar een fabriek waar ze de moord op een arbeidster moet onderzoeken. Een van Dots vriendinnen staat op de verdachtenlijst.
«
»
23:10 Ordeal by Innocence
De voormalige echtgenoot van een vermoorde erfgename bereidt een nieuw huwelijk voor, achttien maanden nadat zijn geadopteerde zoon beschuldigd werd van de moord op de vrouw.
«
»
00:15 The Split
Nathan legt een bom onder zijn relatie met Hannah wanneer hij laat weten dat Kath zwanger is. Rose is in diepe rouw gedompeld in de nasleep van James' begrafenis.
«
»
01:15 Agatha Raisin
Agatha's echtgenoot keert terug na een lange reis en raakt verwikkeld in een mysterie dat tot de dood van een medewerkster van zijn boekentournee leidt.
«
»
02:05 Dracula
Het is 1897. De Engelse advocaat Jonathan Harker reist naar TranssylvaniŽ voor een ontmoeting met een nieuwe cliŽnt. Ondertussen verheugt een legendarische graaf zich op vers bloed. 1/3
«
»
03:35 Broadchurch
Ed Burnett, de baas van Trish, wordt ondervraagd over een ruzie met Jim, de man van Cathy. De onderzoekers richten zich meer op de taxichauffeur.
«
»
04:25 Broadchurch
Trish wordt meegenomen naar de plaats delict in de hoop dat ze zich meer van de verkrachting kan herinneren. Katie stuit op een nieuwe verdachte en hij heeft geen alibi.
«
»
05:10 Rosemary and Thyme
De amateurspeurders gaan aan de slag bij een klooster om de kruidentuin te herstellen voor een gepland koninklijk bezoek, maar hun werkzaamheden worden verstoord door de vondst van een lijk. 2/8
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers