TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Charlie's is een Italiaans restaurant in het hart van La Verne, Californië. Tatiana staat in voor het dagelijks beleid van de zaak en baat het restaurant samen met haar zus Val en moeder Pat uit.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
13:45 I Found the Gown
Ann Marie vindt haar droomjurk bij VOWS, maar naaister Anahit moet alle registers opentrekken om de jurk passend te maken. Krijgt ze de jurk op tijd af?
«
»
14:20 Neighbours
Roxy is woedend nadat ze de loef werd afgestoken door Amy en eist een uitleg van Terese. Chloe raadt haar aan om haar trots opzij te zetten en haar nieuwe baas te zien als een mentor.
«
»
14:50 Seven Year Switch
Relatie-expert Lee Valls geeft de nieuw gevormde koppels de opdracht om een eerdere discussie uit hun relatie te herbeleven. Therapeute Vena geeft de koppels de opdracht om te praten over seks.
«
»
15:55 Achter gesloten deuren
Harro is na een vechtscheiding de draad van zijn leven opnieuw aan het oppikken, en daar hoort zijn nieuwe vriendin Rebecca bij. Zowel Harro's dochter als zijn ex weten niets van de relatie.
«
»
16:50 Spoed Londen
De 66-jarige Paul wordt naar het ziekenhuis gebracht met een gevaarlijk hoge hartslag, Nicky heeft last van een zwelling in de keel, en de 7-jarige Kit heeft zich bezeerd aan de borststreek.
«
»
17:55 US Kitchen Nightmares
Café Hon, gelegen in Baltimore Maryland, kampt met problemen. Eigenaar Denise opende de zaak twintig jaar geleden, maar werd geboycot door haar omgeving.
«
»
18:55 Home and Away
Logan probeert de lucht te klaren met Marilyn, maar krijgt het deksel op de neus. Dean twijfelt aan zijn herstel en vreest dat hij nooit nog zal kunnen surfen.
«
»
19:25 Mijn beste kerst ooit
De duo's worden vandaag ondergedompeld in een typisch Brits kerstfeest bij hartsvriendinnen Clara en Rachel. Ze ontvangen de gasten in Batsheers, een klein en gezellig dorpje in Haspengouw.
«
»
20:35 The Impossible
Maria, Henry en hun drie zoontjes zijn in de winter van 2004 op vakantie in Thailand, wanneer op de ochtend van 26 december de aarde beeft in de Indische Oceaan en een tsunami op hen afstevent.
«
»
22:35 Verslaafd
Fanny is verslaafd aan crack en oxycodon. Ze is opgegeven door haar 20-jarige dochter Joanita die haar moeder terug wil.
«
»
23:30 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Leerkracht Muhammad heeft het financieel moeilijk sinds zijn huurder vier maanden geleden stopte met het betalen van de huur. Bovendien ontdekte hij dat elke kamer in het huis onderverhuurd wordt.
«
»
00:35 Spoed Londen
De 66-jarige Paul wordt naar het ziekenhuis gebracht met een gevaarlijk hoge hartslag, Nicky heeft last van een zwelling in de keel, en de 7-jarige Kit heeft zich bezeerd aan de borststreek.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers