TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Onderbreking
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Er wordt een nieuwe sommelier gezocht voor het Frstenhof. Constanze stelt haar neef Henning voor, hij heeft heel wat ervaring. Maja en Shirin stellen zich hier toch vragen bij.
«
»
12:25 Onderbreking
«
»
15:00 A Christmas Cruise
De single schrijfster Pam ziet haar kans schoon wanneer haar beste vriendin haar uitnodigt voor een kerstcruise. Ze besluit aan boord te zien of je ware liefde kan vinden tijdens de feestdagen.
«
»
16:40 Single Parents
Poppy zoekt afleiding. Sophie wil papegaai Pete niet op school achterlaten tijdens het verlengde weekend.
«
»
17:05 White Collar
Peter en Neal ontdekken dat Vincent Adler verantwoordelijk is voor de dood van Kate. Peter wil dat Neal hem meer vertelt over zijn criminele verleden.
«
»
17:50 Parks and Recreation
Tammy duikt op op een prijsuitreiking om de nieuwe relatie van Ron te dwarsbomen. Jerry organiseert een kerstfeest zonder enkele van zijn collega's uit te nodigen.
«
»
18:15 The Goldbergs
Pops verrast de familie met een wintercruise naar Canada, maar heeft hij daar wel goed over nagedacht? Erica zorgt voor problemen.
«
»
18:40 The Simpsons
Lisa is het er helemaal niet mee eens dat Homer de kabeltelevisie van de buren aftapt. Maar Homer is in de wolken met zijn 68 nieuwe kanalen.
«
»
19:15 The Simpsons
Selma vertelt Homer en Marge dat ze graag een man zou vinden om haar verdere leven mee te delen. Homer en Marge willen die man voor haar zoeken.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Howard maakt zich zorgen over zijn vaderschap terwijl hij samen met Sheldon in de woestijn een modelraket gaat lanceren. Penny en Leonards moeder lijken vriendinnen te worden.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldon en Raj vertellen Bernadette in vertrouwen dat ze het erg moeilijk hebben nu Amy en Howard samenwerken. Leonard en Penny leren nieuwe tactieken om met Sheldon om te gaan.
«
»
20:35 The Resident
Conrad behandelt een klasgenootje van Gigi. De jongen heeft last van hevige buikpijn, maar al gauw wordt duidelijk dat er meer aan de hand is. Leela doet een verontrustende ontdekking.
«
»
21:30 The Resident
Korte tijd nadat Conrad een apothekeres heeft aangesproken over vervalste voorschriften, wordt de vrouw dood aangetroffen. De spoed wordt overspoeld door familieleden van enkele gecrashte straatracers
«
»
22:30 Sisi
De huwelijksnacht draait uit op een mislukking, maar Franz besluit de eer van Sisi hoog te houden door het tegenovergestelde te verklaren aan zijn moeder, aartshertogin Sophie van Beieren.
«
»
23:30 Sisi
Sisi en Franz zijn het erover eens dat het tijd wordt om voor een troonopvolger te zorgen. Ondertussen rommelt het in het keizerrijk en moet Franz voorkomen dat er oorlog met Hongarije uitbreekt.
«
»
00:25 The Drowning
Jodie probeert contact te leggen met Daniel, de jongen van wie ze vermoedt dat het haar vermiste zoon is, maar diens vader werkt niet mee. De nieuwe vrouw van haar ex doet een schokkende bekentenis.
«
»
01:10 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers