TVgids - Play7

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending - Play7
«
»
09:15 Property Brothers
Franklin en Heather zijn hun krappe flat beu en zijn op zoek naar een ruime, instapklare woning. Hun verlanglijst is echter erg lang en hun budget beperkt.
«
»
10:10 Property Brothers
Edith en Fred zagen onlangs hun droomwoning voor hun neus weggekaapt worden. Maar ze geven de moed niet op.
«
»
11:05 Property Brothers
Melissa en Joe wonen samen met hun twee kleine kinderen bij Melissa's ouders. Hoog tijd voor een eigen stek.
«
»
12:00 Property Brothers
Sandy wil haar woonsituatie omgooien en heeft haar tweelingzus en beste vriendin Susy gevraagd om haar te helpen bij haar zoektocht naar het perfecte huis in de stad.
«
»
12:55 Property Brothers
Na jarenlang een klein zwembadhuisje in de achtertuin van hun ouders te hebben gedeeld, hebben de broers Chris en Mike een mooi appeltje voor de dorst gespaard.
«
»
13:50 The Picture of Christmas
Ember Morely, een grafisch ontwerpster en illustrator van verhalenboeken in Manhattan, is verrast wanneer ze verneemt dat ze de kerstboomkwekerij van haar grootmoeder heeft gerfd.
«
»
15:25 Falling in Love at Christmas
Op een kerstfeest wordt Miranda opgemerkt door een mysterieuze kerstman met wie ze veel gemeen lijkt te hebben, maar hun wegen scheiden alweer nog voor ze telefoonnummers kunnen uitwisselen.
«
»
17:00 A Christmas to Savour
De ambitieuze chef-kok en restauranteigenaar Scarlett houdt vast aan haar gewoontes. Wanneer ze een concurrerende chef uit haar verleden opnieuw tegen het lijf loopt, leert ze enkele levenslessen.
«
»
18:40 Loving Christmas
Ashley is verzot op kerst. Ze ontmoet Ben, een knappe nieuwe man in de stad die net zoveel van Kerstmis houdt als zij. Ze bundelen hun krachten om Kerstmis nog meer betekenis te geven.
«
»
20:35 The Christmas Cottage
Lacey is gestopt met zoeken naar de ware. Wanneer ze voor haar vriendin een huisje inricht voor haar huwelijksnacht, komt ze vast te zitten door hevige sneeuwval. Er lijkt iets magisch te gebeuren.
«
»
22:30 Chalet Girl
Om geld te verdienen voor haar familie gaat de vrolijke skateboardkampioene Kim werken in de Alpen, waar ze haar talent voor snowboarden ontdekt en verliefd wordt op Jonny, de zoon van haar baas.
«
»
00:30 Extreme Makeover: The Home Edition
Realityreeks.
«
»
01:30 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers