TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
09:00 The Bake Off UK
In de halve finale maken de thuisbakkers 24 soezen, een ingewikkelde technische opdracht van Prue én een spektakelsculptuur van meringue.
«
»
10:00 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:45 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:35 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:25 The Bake Off UK
We begonnen met twaalf thuisbakkers. Nu zijn er nog drie over, maar er kan er maar één de winnaar worden van dit seizoen van 'The Great British Bake Off'.
«
»
13:35 Property Brothers
Na jarenlang een klein zwembadhuisje in de achtertuin van hun ouders te hebben gedeeld, hebben de broers Chris en Mike een mooi appeltje voor de dorst gespaard.
«
»
14:30 Property Brothers
Beatriz en Brandon hebben een drukke carrière en een actieve levensstijl en zijn hun krappe flat ontgroeid.
«
»
15:25 A Christmas to Cherish
Darcy en Aiden bereiden zich voor om hun tweede kerst samen te vieren, maar de dreigende sluiting van het lokale gemeenschapscentrum is een domper op de feestvreugde.
«
»
17:00 The Nine Kittens of Christmas
Marilee, die nu in Miami woont, keert terug naar Oregon om er de feestdagen door te brengen. Samen met brandweerman Zachary probeert ze er ook een goede thuis te vinden voor een nestje kittens.
«
»
18:40 The Santa Squad
Allie, een werkloze kunstlerares, besluit een baan aan te nemen bij de Santa Squad om de rijke weduwnaar Gordon en zijn twee dochters te helpen.
«
»
20:35 A Christmas to Savour
De ambitieuze chef-kok en restauranteigenaar Scarlett houdt vast aan haar gewoontes. Wanneer ze een concurrerende chef uit haar verleden opnieuw tegen het lijf loopt, leert ze enkele levenslessen.
«
»
22:25 Snowed in for Christmas
Een sneeuwstorm doet de plannen van au pair Kaley om naar huis te gaan voor de feestdagen ontsporen, dus is ze vastbesloten om de meisjes op wie ze op past wat bij te leren over de magie van Kerstmis.
«
»
00:20 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers