TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:30 Paleis voor een prikje
Paleis voor een Prikkie is terug met twee nieuwe topdesigners: het Brabantse duo Brian en Peer.
«
»
09:10 Paleis voor een prikje
Paleis voor een Prikkie is terug met twee nieuwe topdesigners: het Brabantse duo Brian en Peer.
«
»
10:05 Inside the Ambulance
Michelle en Simon helpen een jongeman die op zijn werk is ingestort. Gaz en Debbie helpen een tiener met pijn in zijn borst.
«
»
11:00 Inside the Ambulance
Dan en Shane nemen een patiënt mee die mogelijk bloedvergiftiging opliep na een ingreep bij de huisarts. Michelle en Simon raken emotioneel betrokken bij de hulp aan een vrouw met terminale kanker.
«
»
11:55 Paramedics
Realityreeks.
«
»
12:50 Paramedics
Realityreeks.
«
»
13:45 Pumpkin Pie Wars
Faye en Lydia openden 10 jaar geleden na een wedstrijd een bakkerij in hetzelfde dorp. Beiden verwachten nu van hun kinderen dat zij het tegen elkaar zullen opnemen op de jaarlijkse bakwedstrijd.
«
»
15:20 Toy Boy
Nikki verslindt rijke, oudere vrouwen bij de vleet. Zijn laatste verovering is advocate Samantha, die hem in haar villa laat wonen in ruil voor seks. Maar dan wordt Nikki verliefd op een serveerster.
«
»
17:00 Growing the Big One
Emme heeft een succesvolle baan in de stad. Wanneer ze de familieboerderij op het platteland erft, staat haar leven van de ene dag op de andere op z'n kop.
«
»
18:40 Christmas in Washington
Decoratrice Emily Barnes krijgt de job van haar leven: ze mag de Belmarian ambassade versieren voor de feestdagen. De nieuwe ambassadeur, Magnus Anderson, heeft echter geen tijd voor de feestdagen.
«
»
20:35 Next Stop, Christmas
Met Kerstmis neemt Angie de trein naar huis om de feestdagen met haar familie door te brengen. Tijdens de reis belandt ze op onverklaarbare wijze tien jaar terug in de tijd.
«
»
22:25 Candy Cane Christmas
Candy Cane Lane, een straat die elk jaar wordt versierd door de bewoners, is de favoriete kersttraditie van Phoebe. Deze kerst besluit de buurt echter om de versieringen eens niet op te hangen.
«
»
00:15 Secrets Of The Royal Palaces
Reportage over het Windsor Castle, het grootste nog bewoonde kasteel ter wereld en tevens een van de residenties van het Britse Hof.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers