TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:40 Dr. Phil
Veel Amerikanen moeten vanwege het coronavirus thuisblijven. Door de verveling die daarbij komt kijken, eten en drinken ze steeds meer.
«
»
07:20 Dr. Phil
Dr. Phil beantwoordt prangende vragen van kijkers. Hij bespreekt hoe je zo goed mogelijk door deze quarantainetijd kunt komen, met een goede balans in je gezinsleven en aandacht voor gezond leven.
«
»
08:05 Dr. Phil
Denise en Jarid maken zich ernstig zorgen over hun 10-jarige zoontje, Zak. De autistische jongen heeft een zeer opvliegend karakter, en het lijkt steeds erger te worden.
«
»
08:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
09:55 A Place in the Sun: Summer Sun
Central Algarve
«
»
10:50 E.R. - Emergency Room
Een jong verkeersslachtoffer wordt in kritieke toestand binnengebracht. Benton en Langworthy doen alles wat ze kunnen om de tiener te redden. Tevergeefs.
«
»
11:45 E.R. - Emergency Room
Een zakenman met een slecht hart verzamelt zijn hele familie rond hem om afscheid te nemen. Dr. Ross helpt een tienermeisje met astma.
«
»
12:40 E.R. - Emergency Room
Net op de heetste dag van oktober laat de airco het afweten. En net dan sluiten de E.R.'s van twee andere ziekenhuizen in Chicago. Het wordt een hektische dag, dat is zeker.
«
»
13:30 E.R. - Emergency Room
Een dronken Chloe komt de boel verstoren in het ziekenhuis. Benton redt een man met een ernstige keelwonde en krijgt daarvoor lof van Morgenstern.
«
»
14:25 E.R. - Emergency Room
Mark Greene meldt zich ziek, maar eigenlijk wil hij gewoon een dagje vrijen met zijn vrouw Jennifer. Tegen zijn zin neemt Douglas Ross Greene's supervisie over.
«
»
15:15 E.R. - Emergency Room
John Carter moet een travestiet behandelen: Benton noch hij beseffen dat ze met een zelfmoordkandidaat te maken hebben.
«
»
16:05 E.R. - Emergency Room
Door een hevige sneeuwstorm is de eerste hulpafdeling van het County volkomen verstoken van patiënten.
«
»
17:00 E.R. - Emergency Room
Kerstavond. Dokter Greene probeert tevergeefs een uurtje vrij te maken om cadeaus te kopen voor zijn echtgenote en zijn dochtertje.
«
»
17:50 E.R. - Emergency Room
Dokter Susan Lewis krijgt het opnieuw aan de stok met cardioloog Kayson als ze één van zijn patiënten uit het ziekenhuis ontslaat.
«
»
18:40 E.R. - Emergency Room
Dokter Susan Lewis wordt door Morgenstern op het matje geroepen. Dokter Kayson heeft haar aangeklaagd wegens nalatigheid, omdat één van zijn patiënten overleed.
«
»
19:30 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
20:30 The Big C & Me
De 33-jarige Mark is terminaal: hij lijdt al vijf jaar aan darmkanker en krijgt wekelijks chemotherapie te verwerken om zijn levensduur nog zo lang mogelijk te rekken.
«
»
21:40 How Not To Get Cancer
In deze documentairereeks onderzoekt Dr. Richard Babor, een kankerspecialist, de invloed van onze levensstijl met betrekking tot deze ziekte.
«
»
22:45 Leef!
Dimitri is 39 jaar en getrouwd met Stefanie. Samen met hun twee dochters wonen ze in Poelkapelle. Zes jaar geleden kreeg hij leukemie.
«
»
23:50 In het spoor van de dader
Seriemoordenaar Edmund Kemper vermoordde zes vrouwen in Californië en verschillende leden van zijn familie.
«
»
00:55 In het spoor van de dader
De verontrustende zaak van de 53-jarige Duitser Horst Kroener, die in 2016 gevangen zat voor de moord op zijn Filipijnse vrouw in haar slaap.
«
»
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers