TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:40 Dr. Phil
Veel mensen zijn zo wanhopig op zoek naar een remedie tegen Covid-19, dat ze de vreemdste nepmedicijnen proberen. Dr. Phil gaat met diverse gasten in gesprek over de mogelijke geneesmiddelen.
«
»
07:20 Dr. Phil
In de huidige tijd hebben mensen die vechten tegen een verslaving een grotere kans op een terugval. Zelfs mensen die voorheen nooit problemen hadden, blijken nu verslavingen te ontwikkelen.
«
»
08:05 Dr. Phil
Gina en Desi's 14-jarige dochter, Taylor, veranderde van een lieve dochter die goed op school presteerde in een rebelse tiener. Zo vluchtte ze onlangs, tijdens de coronaquarantaine, nog het huis uit.
«
»
08:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
09:55 A Place in the Sun: Summer Sun
Cyprus
«
»
10:50 Grey's Anatomy
Owen en Teddy zijn verrast wanneer Megan, de zus van Owen, plots opduikt. Zij is nog niet op de hoogte van Teddy's zwangerschap. Catherine gaat terug aan de slag en behandelt een veteraan.
«
»
11:40 Grey's Anatomy
Amelia en Link reizen naar New York waar ze een patiënt met een misvormde rug moeten opereren. Ondertussen hebben ze allebei ook af rekenen met persoonlijke problemen.
«
»
12:35 Grey's Anatomy
Meredith komt voor een persoonlijk dilemma te staan en weet niet goed hoe ze de situatie moet aanpakken. Richard loopt een oude bekende tegen het lijf.
«
»
13:25 Grey's Anatomy
Meredith ontfermt zich over een familie vluchtelingen en brengt zo haar carrière mogelijks in gevaar. Maggie behandelt iemand van Station 19. Jo leert een harde les.
«
»
14:15 Grey's Anatomy
Jo vertelt aan Meredith waarom ze zo depressief is geweest. Maggie en Jackson gaan kamperen. Alex probeert zijn patiënt Gus in leven te houden, terwijl hij wacht op een donor.
«
»
15:10 Grey's Anatomy
Meredith en Alex proberen Gus te redden. Levi probeert ondertussen in te praten op Nico.
«
»
16:00 E.R. - Emergency Room
Dr. Green wil een privépraktijk beginnen. Nieuwe studenten beginnen hun stages, o.a. de jonge en onervaren John Carter.
«
»
17:35 E.R. - Emergency Room
Terwijl dokter Lewis haar best doet een psychiatrische patiënt te laten opnemen op de afdeling heeft John Carter het zwaar met huwelijksgasten die een voedselvergiftiging hebben opgelopen.
«
»
18:25 E.R. - Emergency Room
Na acht weken komt Carol terug naar het ziekenhuis. Ze ontdekt dat Doug zich verantwoordelijk voelt voor haar zelfmoordpoging.
«
»
19:25 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
20:30 The Big C & Me
Bij de 83-jarige June is onlangs pancreaskanker vastgesteld en ze heeft de beslissing genomen om geen behandeling te ondergaan. Dat zendt schokgolven doorheen haar familie.
«
»
21:40 How Not To Get Cancer
Wat is de impact van stress en slaap?
«
»
22:45 De kust is veilig
De strandredders krijgen te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan.
«
»
23:25 In het spoor van de dader
John Francis Duffy en David Mulcahy zijn twee beruchte seriemoordenaars en verkrachters die in de jaren tachtig talloze vrouwen in Zuid-Engeland hebben aangevallen.
«
»
00:30 In het spoor van de dader
Cary Stayner, ook gekend als de "Yosemite Park Killer", vermoordde vier vrouwen in 1999.
«
»
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers