TVgids - Play7

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:10 Dr. Phil
Een groot deel van wereld verkeert momenteel in lockdown vanwege het coronavirus. Wat zijn de gevolgen van deze wereldwijde pandemie voor de toekomst?
«
»
07:50 Dr. Phil
De krantenkoppen staan er ieder dag weer vol mee: mensen die zich niet aan de coronaregelgeving houden.
«
»
08:35 Dr. Phil
Meer dan 24.000 Amerikanen zitten nog vast in het buitenland als gevolg van de coronacrisis. Dr Phil spreekt een moeder en dochter die vertellen dat ze hun hostel in India niet mogen verlaten.
«
»
09:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:20 A Place in the Sun: Summer Sun
Dordogne
«
»
11:15 Grey's Anatomy
Meredith maakt zich zorgen om de relaxte houding van Linc tijdens een behandeling. Maggie is bezorgd over het feit dat Richard en Jackson het niet eens raken over de diagnose van Catherine.
«
»
12:05 Grey's Anatomy
Amelia en Koracick nemen een groot risico bij een operatie. Richard spoort Meredith aan om haar vader te gaan bezoeken, voor het te laat is.
«
»
12:55 Grey's Anatomy
Een patiŽnt geeft Meredith meer inzicht in haar liefdesleven. Betty doet iets uit de doeken in verband met Owen en Amelia. De druk op het huwelijk van Bailey en Ben neemt toe.
«
»
13:45 Grey's Anatomy
Nadat er schoten worden afgevuurd tijdens een parade wordt het ziekenhuis overspoeld met patiŽnten. Maggie heeft het moeilijk met enkele gebeurtenissen uit haar verleden.
«
»
14:35 Grey's Anatomy
Meredith verbreekt een record in het ziekenhuis. Jackson wil eropuit trekken met Maggie. De relatie tussen Levi en Nico wordt steeds sterker.
«
»
15:25 Grey's Anatomy
Jackson geeft een feestje om de geslaagde operatie van Catherine te vieren, maar dat verloopt niet volgens plan.
«
»
16:10 Grey's Anatomy
Meredith moet een keuze maken tussen Alex en DeLuca, maar ze wil geen van beiden verraden. Maggie onthult enkele verrassende details over haar privťleven.
«
»
17:00 Grey's Anatomy
Andrew en Carina worden geconfronteerd met een ingewikkelde familiegeschiedenis. Teddy en Owen ontfermen zich over een koppel dat een kind verwacht.
«
»
17:50 Grey's Anatomy
Alex en DeLuca hebben problemen met een elfjarige patiŽnte die haar eigen ingreep probeert te saboteren. Jackson en Richard ontvangen een genderfluÔde patiŽnt.
«
»
18:35 Grey's Anatomy
De komst van een nieuwe patiŽnt zorgt ervoor dat Jo geconfronteerd wordt met haar verleden. Bailey en Ben praten met Tuck over daten.
«
»
19:30 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
20:30 The Big C & Me
In deze aflevering maken we onder meer kennis met Sally uit North Wales, die hoopt dat een stamceltransplantatie haar kan genezen van kanker, na al tien jaar te hebben moeten leven met de ziekte.
«
»
21:40 How Not To Get Cancer
Dr. Richard Babor is een hoog aangeschreven kankerchirurg gevestigd in het Middlemore Hospital in Nieuw-Zeeland. In deze vierdelige documentairereeks onderzoekt hij de invloed van onze levensstijl met betrekking tot deze ziekte.
«
»
22:40 De kust is veilig
De kusttram is een bijzonder populair vervoersmiddel, maar niet alle reizigers hebben een geldig vervoersbewijs. De politie vergezelt de controleurs van De Lijn.
«
»
23:25 In het spoor van de dader
De huiveringwekkende zaak van een kleptomaan uit Hong Kong en een veteraan uit Vietnam die een reeks gruwelijke moorden pleegden vanuit hun hut in CaliforniŽ.
«
»
00:25 In het spoor van de dader
Steven Grieveson, bekend als de 'Sunderland Strangler', vermoordde vier tienerjongens voordat hij werd gevangengenomen. Maar wat was zijn motief?
«
»
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge Bud Fox is ambitieus en wil het maken in Wall Street, het centrum van de beurshandel in New York. Een leven zoals beursgoeroe Gordon Gekko lijkt hem wel wat. Wanneer Fox na enig aandringen een baantje bij zijn grote idool weet te bemachtigen, verandert zijn leven op slag. Hij wordt in geen tijd rijk en vindt een mooie vriendin. Fox' geweten begint echter te knagen wanneer hij te weten komt dat de succesvolle maar meedogenloze Gekko er nogal achterbakse methodes op nahoudt.

'Wall Street', film uit 1987 met oa. Michael Douglas en Charlie Sheen, 21.20 uur op Canvas.

Dossiers