TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:25 Dr. Phil
De 21-jarige Ava was eerder bij Dr. Phil te gast. Nu haalt ze weer de landelijke headlines door het coronavirus als 'fake news' te bestempelen.
«
»
07:05 Dr. Phil
Naast toiletpapier en eten is er in de VS nog iets dat mensen massaal hamsteren: vuurwapens en munitie. En dat geldt ook voor mensen die nooit eerder hebben overwegen om een wapen te kopen.
«
»
07:55 Dr. Phil
Wat voor invloed heeft de huidige coronacrisis op relaties? In China is men al langer in quarantaine en daar is een piek in het aantal scheidingen.
«
»
08:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
09:45 Extreme Makeover: The Home Edition
In een race tegen de klok van een project dat normaal gesproken meerdere maanden in beslag zou nemen, heeft een hardwerkend team van ontwerpers, honderden werklieden en zelfs de buren, slechts een week de tijd om een heel huis volledig te renoveren.
«
»
10:40 Extreme Makeover: The Home Edition
In een race tegen de klok van een project dat normaal gesproken meerdere maanden in beslag zou nemen, heeft een hardwerkend team van ontwerpers, honderden werklieden en zelfs de buren, slechts een week de tijd om een heel huis volledig te renoveren.
«
»
11:30 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
12:30 Paleis voor een prikje
Frank en Rogier reizen af naar Enkhuizen, waar de hoogzwangere Bianca en haar partner Krijn samenwonen met hun twee kinderen.
«
»
13:25 Travel Guides
Deze week beginnen onze reisgidsen aan hun meest controversiële vakantie ooit, waarbij ze het heilige land Israël bezoeken. Van het bezoeken van de stranden in Tel Aviv tot het verkennen van 's werelds levendigste markten in Jeruzalem, dit is zeker een avontuur.
«
»
14:20 A Place in the Sun: Summer Sun
Normandy
«
»
15:15 Grey's Anatomy
Meredith gaat te rade bij Teddy. Owen en Amelia ontfermen zich over Betty. Bailey kan zich maar moeilijk op haar werk focussen.
«
»
16:05 Grey's Anatomy
Een patiënt van Meredith viert de dag van de doden. Hierdoor halen de dokters herinneringen op aan de geliefden die ze verloren.
«
»
16:55 Grey's Anatomy
Catherine is in Los Angeles om de nieuwe stichting voor te bereiden. Ze roept Meredith en Koracick op voor een zeer vertrouwelijk consult.
«
»
17:40 Grey's Anatomy
Er woedt een storm in Seattle, waardoor er een enorme toestroom aan patiënten is. Alex en Jo moeten noodgedwongen thuisblijven, maar maken er samen het beste van. Meredith probeert Richard te helpen.
«
»
18:30 Grey's Anatomy
De storm blijft door Seattle razen. Wanneer de stroom uitvalt, moeten de dokters creatief zijn om hun patiënten te redden. Owen, Amelia en Teddy worden geconfronteerd met hun moeilijke situatie.
«
»
19:30 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
20:30 Decoding Annie Parker
Annie Parker overleefde maar liefst drie keer de diagnose kanker. Mary-Claire King is geneticus en kwam als eerste de genmutatie BRCA op het spoor.
«
»
22:25 The Battle With The Big C
Een kijkje achter de schermen in het Beatson Cancer Center in Glasgow, het op één na grootste centrum in het Verenigd Koninkrijk.
«
»
23:45 De kust is veilig
Het is warm en druk aan de kust, en dat betekent dat er weer heel wat werk is voor de veiligheidsdiensten. Twee kinderen zijn vermist op het strand van Oostende.
«
»
00:30 In het spoor van de dader
Reportage over de Amerikaanse seriemoordenaar Rodney Alcala, die veroordeeld werd voor acht moorden.
«
»
01:25 In het spoor van de dader
Reportage over de Amerikaanse seriemoordenaar Richard Ramirez, die veroordeeld werd voor verschillende moorden, overvallen en verkrachtingen in 1984 en 1985.
«
»
02:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers