TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Alien
Het ruimteschip Nostromo reageert op een noodsignaal, afkomstig van een onbekende planeet. Tijdens een verkenning ontdekt de bemanning een vreemd, neergestort ruimteschip. Als ze terugkeren bij de Nostromo, blijkt al gauw dat er iets mis is.
«
»
02:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
07:25 MacGyver
Wanneer Nicholas Helman weer opduikt om een serie moorden uit te voeren, wordt het team gedwongen hulp te aanvaarden van de persoon die hem het beste kent: zijn beschermeling Murdoc.
«
»
08:05 MacGyver
MacGyver en Desi helpen een groep Syrische vluchtelingen die worden achtervolgd door mensenhandelaren. Bozer zit vast in de auto van Oversight, die klaargemaakt is voor ontploffing.
«
»
08:50 Bar Rescue
Jon redt een ontmoetingsplek voor veteranen voor het 75-jarig jubileum van de bar.
«
»
09:30 See No Evil
In Calgary, Alberta, ontvangt de 24-jarige Ryan Lane een telefoontje in de nacht en gaat op weg om de mysterieuze beller te ontmoeten. Daarna ontbreekt elk spoor. De Calgary Police Service wendt zich tot videobeelden om Ryan te traceren.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
10:15 The First 48 Presents Critical Minutes
Jonge rechercheurs leiden hun eerste onderzoeken in drie zaken uit het archief van The First 48. In Louisville maakt een nieuwkomer gebruik van videobeelden om een moordenaar in een convenience store te vinden.
«
»
11:00 Pawn Stars
Rick bekijkt een Triumph cabriolet uit 1974, terwijl Chum zijn jeugd herbeleeft met een paar Popeye-waterpistolen. Iemand brengt een aantal harpoenen de winkel binnen die bij de walvisjacht werden gebruikt.
«
»
11:20 Pawn Stars
Rick onderzoekt de echtheid van een zeldzame Zippo-aansteker uit 1936. Ondertussen keurt Corey een oude telefoon met een draaischijf. Later ontmoet Chumlee de legendarische tekenaar en schrijver van Marvel Comics, Stan Lee.
«
»
11:45 Ice Vikings
Koudere temperaturen en een boel sneeuw markeren de aftrap van het Bombardier-seizoen en de bemanningen gaan met deze ijstanks het meer op.
«
»
12:40 Cops
Een agent probeert een man wat ruimte te geven nadat zijn relatieproblemen uit de hand zijn gelopen. Een tiener krijgt een serieuze les in niet drinken als hij minderjarig is. Een koppel wordt gedwongen om een tegoedbon te nemen op hun trouwdag.
«
»
13:10 Cops
Tijdens een verkeerscontrole zet een bestuurder zijn passagier af voordat hij wegrijdt. Agenten zijn verbaasd als een man hen een identiteitskaart aanbiedt van een vreemde. Agenten onderzoeken een geval van verkeersagressie met een pistool.
«
»
13:35 Bar Rescue
Jon probeert een bar met een brandweerkazerne-thema te redden buiten Boise, Idaho. Hij confronteert de eigenaar die werkelijk overal een excuus voor lijkt te hebben.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
«
»
14:30 Mauve
Een unieke blik achter de schermen van het nieuwe RSC Anderlecht.
«
»
14:45 De Spor
Gilbert is de wasman, schoonmaker en conciërge van Sporting Hasselt. Zijn werk is de club en de club is zijn werk. Maar soms is het gewoon teveel, zelfs voor manusje-van-alles en clubicoon Gilbert.
«
»
15:00 MIDMID
Wekelijks praatprogramma waarin vooraanstaande figuren uit de voetbalwereld worden ontvangen.
«
»
16:50 Pawn Stars
Een klant biedt een zeldzame Captain Fantastic-flipperkast aan. Corey onderzoekt een schilderij van Leroy Neiman, dat Marily Monroe afbeeldt op de verjaardag van John F. Kennedy's 45e verjaardag. Aan Chum worden postzegels uit 1775 aangeboden.
«
»
17:20 Pawn Stars
Rick verkoopt een paar gouden en zilveren munten. Later komt er een gesigneerd album van Bob Marley binnen. Rick overweegt een aantal accordeonlessen te volgen en Corey zou een vintage Win-a-Card-spel weleens goed kunnen verkopen.
«
»
17:50 Ice Vikings
Chris Kristjanson krijgt de nieuwe hijscabine van zijn vader, maar hij wil hem niet gebruiken. De machine zou alles gemakkelijker moeten maken, maar hij gaat midden op het grote meer kapot.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
«
»
18:40 Cops
Een man met meerdere arrestatiebevelen mag nog even van de vrijheid genieten voordat hij naar de gevangenis gaat. Een snelheidsovertreder wordt gearresteerd voor hetzelfde waarvoor hij de dag ervoor was gearresteerd.
«
»
19:10 Cops
Een zeer coöperatieve autodief vertelt de agenten alles over zijn geluk. Een ruzie over zaken mondt uit op een gevecht. De inzittenden van een vrachtwagen zijn zich niet bewust van wat de agenten op de achterbank vinden.
«
»
19:40 Two and a Half Men
Het huis van Judith ondervindt de gevolgen van een zware aardbeving. Alan nodigt haar, tot Charlie's ongenoegen, uit voor een tijdelijk verblijf in het strandhuis.
«
»
20:05 Two and a Half Men
De broers wijzen hun moeder de deur na belerende opmerkingen over Jake's opvoeding. Evelyn laat het hier echter niet bij zitten, en neemt wraak op de mannen.
«
»
20:35 See
De tweeling bereikt een kruispunt op weg naar het Huis der Verlichting.
«
»
21:35 See
De tweeling ontmoet Jerlamarel en ontdekt eindelijk de waarheid.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
«
»
22:45 See
Baba gaat opzoek naar Haniwa en het wordt gevaarlijk. Koningin Kane doet een bijzondere aankondiging bij het inwijden van een de nieuwe hoofdstad.
«
»
00:10 The Paddock
Dennis Xhaët en Sam Dejonghe blikken terug op de formule 1-races van het afgelopen weekend.
«
»
01:30 Seal Team
Het Bravo-team is uit op wraak als ze op zoek gaan naar de persoon die verantwoordelijk is voor de bomaanslag die één van hen in gevaar heeft gebracht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers