TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Bar Rescue
Jon wordt geconfronteerd met een eigenaar die zijn fouten en mislukkingen niet wil toegeven, en met een staf die niet bereid is de waarheid te spreken over hun baas.
«
»
03:00 Two and a Half Men
Charlie is beledigd als Alan hem passeert, ten faveure van twee onbezonnen familieleden, voor het voogdijschap van Jake als hij onverwachts komt te overlijden.
«
»
03:20 Two and a Half Men
Charlie is verbijsterd wanneer hij ontdekt dat zijn ex-vriendin, Jill, inmiddels door het leven gaat als man, Bill. Tot overmaat van ramp begint Bill ook nog te daten met Evelyn.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 See
Een overlevingsstrijd begint na een aanval van de Heksenzoekers op Alkenny.
«
»
09:30 Bar Rescue
Jon wordt geconfronteerd met een eigenaar die zijn fouten en mislukkingen niet wil toegeven, en met een staf die niet bereid is de waarheid te spreken over hun baas.
«
»
10:10 NCIS: Los Angeles
Het team maakt jacht op een terrorist die ontsnapt is tijdens een geheime overplaatsing binnen Los Angeles.
«
»
10:55 Seal Team
De jacht op Andres Doza bereikt een hoogtepunt wanneer het team een allerlaatste poging doet om de leider van het machtige en vooral ook dodelijke drugskartel in Mexico te vangen.
«
»
11:35 Pawn Stars
Op een dag komen bij de Pawn Stars zeldzame Batman en Joker Bolin-gitaren de zaak binnen. Sluit Will Corey een deal als een superheld of wordt hij de kwaaie pier?
«
»
11:55 Pawn Stars
Een door Prince gedragen hoed wordt de winkel ingebracht. Hierna kruipt een Egyptische scarabee-ring de winkel in en komt er een kopvormige graskweker uit het WWII-tijdperk tevoorschijn.
«
»
12:25 Big Timber
Kevin heeft grootse plannen om zijn miljoen aan spaargeld te gebruiken om onafgemaakte projecten af te ronden en zijn bedrijf uit te breiden. Het weer en zijn gammele boten werken alleen niet mee. Sarah is het niet eens met zijn nieuwe plan.
«
»
13:15 Cops
Een gepersonaliseerde sleutelhanger roept twijfel op over het verhaal van een man. Een fietser gooit iets weg als de politie komt aanrijden.
«
»
13:45 Cops
Een vermeende inbreker beweert dat zijn zak vol geld een geschenk is van zijn oma. De ontdekking van een roze bandana zorgt evoor dat de agenten het verhaal van een verdachte in twijfel te trekken.
«
»
14:10 Bar Rescue
Jon moet een voormalig ingenieur en zijn personeel leren hoe ze een nachtclub goed moeten runnen.
«
»
15:05 The Blacklist
De taskforce onderzoekt een organisatie van bankrovers met een speciale expertise in het stelen van andere criminelen. Een oude zwarte lijst zaak duikt weer op.
«
»
16:00 Seal Team
De jacht op Andres Doza bereikt een hoogtepunt wanneer het team een allerlaatste poging doet om de leider van het machtige en vooral ook dodelijke drugskartel in Mexico te vangen.
«
»
16:55 Pawn Stars
Een uniek prototype van Star Wars-personage Boba Fett wordt de winkel binnengebracht. En Steve Grad maakt indruk op Rick met zijn gesigneerde poster van Star Wars en zijn enorme kaartenverzameling. Corey onderzoekt een Shelby-fiets uit de jaren '20.
«
»
17:25 Pawn Stars
Centraal staan een Colt-revolver uit de negentiende eeuw, een masker van Abraham Lincoln en een Playboy-tijdschrift dat in de film Forrest Gump werd gebruikt.
«
»
17:55 Big Timber
Kevin worstelt met een kapotte houtverwerkingsmachine. Ondertussen lopen de plannen om de Seacrest te water te laten mis. Bij de houtzagerij komt Sarah met een goed idee voor een zijproject dat hen veel geld zou kunnen opleveren.
«
»
18:45 Cops
Een agent ondervraagt een bestuurder waarom zijn kapotte auto eruit ziet alsof hij een ongeluk heeft gehad. Een obstakel weerhoudt een vrouw ervan haar gammele auto te repareren. Een jonge man op zoek naar een nieuwe start heeft het moeilijk.
«
»
19:15 Cops
Mannen die zich vreemd gedragen in een tankstation trekken de aandacht van een werknemer. Agenten arresteren een man voor het creëren van een onveilige omgeving voor zijn broer. Een moeder belt de politie als haar dochter water over haar heen gooit.
«
»
19:40 Two and a Half Men
Liz, de zus van Judith, richt haar pijlen op Alan tijdens Jake's verjaardagspartijtje. Op hetzelfde feestje heeft Evelyn voornamelijk aandacht voor de alcoholische dranken, en niet voor de taart.
«
»
20:10 Two and a Half Men
Alan en Judith besluiten om de humeurige Jake, nadat ze zich realiseren dat hij het mogelijk zwaarder dan gedacht heeft met de scheiding, naar een therapeut te sturen.
«
»
20:35 The First 48 Presents Critical Minutes
In Dallas wordt een man naar zijn dood gelokt in een verlaten appartement. Een dakloze man in Miami wordt bruut mishandeld met een steen. En een vrouw's plan om haar zus te helpen gaat vreselijk mis.
«
»
21:25 The First 48 Presents Critical Minutes
Rechercheurs in Atlanta vinden het lichaam van een vrouw in een vuilnisbak. In Louisville verandert een huiselijk conflict in een moordonderzoek. In Birmingham kost het verlenen van een gunst aan een vriend een man zijn leven.
«
»
22:20 See No Evil
In Danville leidt een overval op een pandjeshuis tot drie doden. Rechercheurs proberen de verdachte te identificeren met als enige aanwijzing een mysterieuze zilveren bestelwagen. Videobeelden zijn nu nog hun enige hoop om de dader te pakken.
«
»
23:20 Seal Team
Het Bravo-team gaat samen werken met de Britse Special Air Service om passagiers van een vliegtuig te redden. Deze blijkt namelijk gekaapt te zijn door terroristen en deze houden de passagiers gegijzeld.
«
»
00:20 NCIS: Los Angeles
Het team begint aan een race tegen de klok om te ontdekken wie er achter een beveiligingsprobleem zit, nadat Callens dekking is opgeblazen.
«
»
01:20 Bar Rescue
Jon moet een voormalig ingenieur en zijn personeel leren hoe ze een nachtclub goed moeten runnen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers